tammikuu 18, 2020, 17:32:25 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Espoon kasvattajat + muut

Aloittaja conii, huhtikuu 24, 2009, 14:03:37 ip

« edellinen - seuraava »

Doc Evil

Lainaus käyttäjältä: MikaK - heinäkuu 28, 2009, 12:54:04 ip
Wayne's Coffee toimii hyvin ja miltäs 1645 kuullostaa?


Kuulostaa oikein hyvältä.

conii


MikaK

Doc Evilin kanssa tapasimme kahvikupin ääressä ja sanottakoon Wayne's Coffeen ison kahvin olevan nimensä mukaista. Sain eteeni valtavan mukin kahvia, joka oli varsin mainiota. Mustikkapiirakka vaniljakastikkeella ei vetänyt kotitekoiselle vertoja.

Vajaa tuntia parannettiin maailmaa ja höpisimme chileistä. Kaipailimme muitakin paikallisia kasvattajia Doc Evilin ollessa vielä naapurikaupungin edustajana vierailulla Espoossa.

MikaK

Herätelläämpä espoolaisia chilinkasvattajia miittiehdotuksella.

Paikka Ison Omenan Wayne's Coffee ja aikana ensi viikon torstai 15.10 kello 1700?

Doc Evil

Tuo toimisi minulle. Oliskohan muita tulossa?

MikaK


MikaK

Työelämä haittaa harrastustoimintaa. Typerät ulkomaalaiset eivät ymmärrä edes aikaeron päälle ja varaavat puhelinneuvotteluja kun pitäisi istuia Wayne's Coffeessa puhumassa chileista eikä proseduureista.

Eli joutuu siirtämään miittiä. Lokakuun ainoita hyviä päiviä, niin eiköhän sekin sitten mennyt työn merkeissä. Seuraava potentiaalinen päivä marraskuun ekalla viikolla  :P

Doc Evil

No jatketaan sopivan päivän metsästämistä. Kyllä se jossain vaiheessa jälleen löytyy.

conii

Eli eli, nyt minullakin olis ehkä aikaa istua alas hetkeksi :) työkiireet yms jutut on nyt sitte muutamaksi kuukaudeski väistynyt pois alta (olkapään leikkauksen johdosta) joten aletaanko viritellä uutta kahvittelu aikaa vai mitenkäs?

MikaK

Ensi viikolla Iso Omena ja ilpapäivä, vaikka tiistai?

conii

Minulle ainaki kävis, tiistai tai muutki riippuu ketkä kaikki tulossa aj millon pääsis.

MikaK

Minulle tiistai ja torstai toimivat. Duunista pääseen lähtemään 15-16 ja mieluusti miittaisi kotimatkalla ettei tarvitse erikseen lähteä liikkeelle.

Doc Evil

Mulla on tämä viikko jälleen niin täynnä ohjelmaa, että joudun passaamaan tämän session. Toivottavasti saatte kuitenkin miitin aikaiseksi.

MikaK

Mites conii ja Doc Evil ensi viikkoa kuullostaa tai sen jälkeinen? More the merrier miitin kannalta ja toki muutkin seutuvilla liikkuvat saavat ilmoitella sopivia aikojaan miitin tiimoilta. Itselleni eivät tulevina viikkoina keskiviikot onnistu, mutta muina päivinä on mahdollisuuksia miitata.

conii

Mulle käypi edelleen ihan mikä päivä vain periaatteella, tosin nyt autookaan ei ole (puu oli kovempi autoa) mut julkiset toki liikkuu.

MikaK

Mites ensi viikon tiistai joko Tapiolassa tai Isossa Omenassa sopisi ihmisille? Kello 1600? Kahvin tai tuopion ääressä chilihöpinää.

Doc Evil

Mulla oli toi edellinen ehdotus mennyt aivan ohi, mutta tämä viikko oli niin kiireinen, etten olisi mihinkään ehtinytkään. Ensi tiistaina tapaaminen Ompussa sopisi hyvin. Mun pitää olla töissä klo 17 vajaan kilometrin päässä sieltä, joten hieman aiempikin aika (15.30 tai 15.45?) voisi olla hyvä, mutta 16 toimii myös.

MikaK

Ensi tiistaina Ompussa 1545 toimisi ainekin minulle, kun voin tulla suoraan duunista ja pysähtyä kotimatkalla.