tammikuu 21, 2021, 09:32:34 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Rocotot + Sambal manis (Conimex!!!)

Aloittaja puumuu, joulukuu 12, 2015, 12:02:01 ip

« edellinen - seuraava »

puumuu

Menee hermo kun ei löydä, ei sitten millään. Tilasin muutama vuosi sitten tuoreita Rocoto manzanoja jostain ... Saksasta kait. Kastikkeet yms. Rocoto - jalosteet kiinnostavat myös. Ja sitten tuo toinen murheenkryyni, mistä ihmeestä löytää Conimexin Sambal Manisia, ... jos tilaa jenkeistä (ainakin Amazonissa oli tyrkyllä settejä) niin tulenevatko lasipurkit ehjnä perille ja liekö edes luvallista tilata... muutakin voisi tilata (mm. jauheet) sitten samalla mut jos lähtisi liikkeelle "most wanted" -. osastolta.

Trioniska

Rocotoista, en tiedä onko heinän kausi mennyt jo ohi mutta http://www.chilit.info/keskituliset-chilit tuolla oli jotain Manzanoja.

Soosiin http://www.realdutchfood.com/en/conimex-sambal-manis oliko tuo? Itse en toki ole käyttänyt tuon verkkokaupan palveluita niin kokemusta lähetyksistä ei ole.Postikulut vain hintavia jos ei kerralla ota tavaraa 20kg edestä.

LainausFinland, Ireland and Portugal    
0-20 kg         € 26,95
Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014

puumuu

Joo ois just tuo. Hm... jotenkin tuntuu tuo 26,95 aika runsaalta... lähetyskulut samaa tasoa kuin Briteistä tilattaessa. Mut kiitti vastauksesta , kuuntelen vielä päivä pari olisko muita vinkkejä ja katson sitten paljonko tilaan ja mitä (jos tilaan mitään... noihin kuluihin pitäisi sitten tilata tosiaan aika paljon). Mut nyt kun muistelen niin maksoi se kyllä viimeksikin...

Whili

joulukuu 12, 2015, 13:46:01 ip #3 Viimeisin muokkaus: joulukuu 12, 2015, 13:48:49 ip käyttäjältä Whili
Penalta saattaa löytyä säilöttyjä rocotoja..
Ja Sambal manista ja muita Sambal-sooseja löytyy etnisistä kaupoista.


puumuu

Hyvä jos Rocotosäilykkeitä tms. löytyy tuolta. Pitää tutkia. Niin tuo Sambal manis pitis olla juurikin Conimexin valmistamaa, aromi kun riippuu siitä mitä sen tekoon tarkkaan ottaen on käytetty. Ikävä ett etniset kaupat ovat hiukka kaukana mut vois lomilla tutkia edes joitain niistäkin. Useimmat noista eivät kaikt juuri lähettele tuotteitaan... tai eivät ainakaan ilmoittele. Turussa olisi parikin mielenkiintoista paikkaa... toisella vaan ei ollut mitään hintatietoja tms. näkyvissä "tulossa pian" tms).