elokuu 05, 2020, 16:13:50 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Rucolan säilöntä

Aloittaja Tepi, heinäkuu 08, 2009, 17:35:49 ip

« edellinen - seuraava »

Tepi

En tiedä onko tämä sallittua...täysin chilitön aihe.

Mutta, kylvin keväällä ensimmäistä kertaa rucolaa- eli sinappikaalta. Miten tätä voisi säilöä, kylvö kun onnistui yli odotusten ja nyt rucolaa olisi useampi litra...ajattelin jyrätä koko sadon öljyn kanssa vain sekaisin- kauankohan tuollainen mausteöljy säilyy? Muita ideoita?
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

Janne

Eikös tuollainen määrä mene ihan salaattina?  Tuo öljyn kanssa soseutus on myös hyvä idea, sekaan vaan vähän suolaa, pippuria ja jotain sopivaa maustetta (chiliä) niin tulee mainio salaatinkastike :)
Säilyvyydestä en menisi takuuseen...
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Tepi

Ei tuo oma rucolani kyllä ihan mene, maku on voimakas ja hyvinkin sinappimainen. Enemmän se on runsaasti annosteltava mauste kuin raaka-aine. Tänään tein sämpylöitä jotka maustoin kourallisella rucolaa ja ruokalusikallisella chiliä...ei ne sämpylät pilalle menneet mutta oli aikalailla persoonallinen maku- chili ja rucola korostivat molemmat toisiaan.
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.