marraskuu 22, 2019, 07:17:23 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

TeemuK

Tacoja, jauheliha spicemix soosilla johon lisäsin pakastimesta kaksi pientä nagaa

masaiman

Tuli juuri maistettua tuo Black Scorpion Tongue.

Väri: Syvän kirkkaan punainen

Tuoksu: paprikainen

Makutesti: Ensimmäinen ujo pikkusiivu kärjestä hedelmäinen, maistui aivan punaiselta paprikalta, ja yllättäen täysin tuleton. Seuraava siivu (joka ei myöskään sisältänyt yhtään siemenkiinnikettä) olikin sitten jo varsin kiukkuinen. Polte luokkaa Habanero tai pikkuisen yli. Ihan hyvä tulos minusta. Poltetta mulle tollasenaan liikaa, mut saattavat joutua kuivuriin ja jauheeksi...

Hombre

Juuri maistoin kylmäsavustettuja valkosipuleja, joihin olin hatusta vetäissyt ruokaöljy-mallasetikka-mustapippuri-savusuola-ruokosokeriliemen. Erittäin maistuva liemi oli, eikä valkkareissakaan vikaa ollut.
"Kun demokratia ja sananvapaus on uhattuna, ne pitää siirtää turvaan. Ja kun niitä ei ole paikalla, voi tehdä kaikenlaista."
R.Repomies

Nizo


Räyhis

Kävin lataamassa naamatauluun El Karim's kebabin. Vieläkin tuhti olo. Nakkasin kebabkeisarille minigrippipussillisen oman sadon chilejä ja kehoitin popsimaan iltasyömisinä.
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Eman

Käsittämättömän pahaa kahvia.
Huhhuh..

Nizo

Toinen kuppi kahvia maanantain, ja alkavan työviikon kunniaksi.

pak

Tuota tummaa Sandelssia on laivalta saanut jo ainakin toista vuotta. Voi olla kauemminkin. Joten ihan uudesta tuotteesta ei ole kyse.

Koffin Porter pärjää hyvin vertailussa kansainvälisestikin. Sanoisinko jopa, että paras suomalainen olut ikinä.

Nyt en nauti mistään. Paitsi puolikkaasta vapaapäivästä.

mohla

Työpaikan kahviautomaatin semisti ok kahvia. Jotenkin tietyllä tavalla kaipaan vanhan automaatin ensimmäisellä hörpyllä kokovartalopuistatuksen tuottanutta kahvia. Sillä lähti päivä käyntiin hyvin. Tällä uuden masiinan kahvilla voi päättää vaikka päivänsä, kuten kulta katriinalla konsanaan. :D

Nizo


MadDog.357

Päivän menyy:

Chililihamureke + röstiperunoita ja kastike
Salaattia johon:
kanaa, tunaa (freesiä), pekonia, ohuen ohutta häränfilettä, makaronia, kananmunia, raejuustoa, suolakurkkua, krutonkeja + ne muut turhat vihreät sinne.
This is the proving ground
As the heat begins to rise
Turn away from yesterday
Tomorrow is in my eyes

Even through the darkest days,
this fire burns, always..

Nizo


TunturiTiger

Lainaus käyttäjältä: Jahman - syyskuu 15, 2010, 20:32:20 ip
Illan kunniaksi sumppia.

Sama.. Lisäks aattelin nauttia mukillisen tekemääni vadelmakiisseliä. Siinäkin tietysti ripaus caribean red haba jauhetta. Kerron myöhemmin kuinka toimii.

Tomppa

Itse söin juuri äsken naudan maksasta tehtyjä pihvejä..   :P

jotenkin toi maksa on mulle kolahtanut hyvänä safkana..  ja hintaa oli 3€ KILO ?!

eli mielestäni todella halpaa..   ostin eilen 750gr köntin ja vetelin pihvit siitä  :P

lisänä oli omatekemää perunamuussia ja kaapista löytyi kuivattuja torvisieniä josta tein kastikkeen yhdessä paistinliemen kanssa   :P

pakasteesta "löytyi"  puolukkaa yksi pikkuinen rasia jotenka soseutin sen, oli mahtava lisä maksapihvin kanssa  :)

Juuri saimme syötyä emännän kanssa...    koittakaa jos maksa vaan maistuu, siitä saa monta herkkua!!

Räyhis

Alkuun tattirisottoa tryffeliöljyllä ja briejuustolla höystettynä.

Sitten perään pari pihviä, naudan kulmapaistista leikattuja TASAN kakstoistamilliä paksuja siivuja, jotka pippuroin ja suolasin pöydällä tuntia ennen paistoa. Paistoin n. alta puoli minuuttia per puoli ja heitin ne äkkiä foliokääreeseen vetäytymään. Vasemmalla kädellä tein pari vol-au-ventiä täytettynä duxelles bechamellla ja ryyditettynä tryffelillä. Pihvin päälle laitoin vielä raastettua piparjuurta ja sen niskaan rakuunavoita..
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Tomppa

syyskuu 15, 2010, 21:48:20 ip #1015 Viimeisin muokkaus: syyskuu 15, 2010, 23:06:50 ip käyttäjältä Tomppa
 ;D ;D

just..   oliko hyvää  8)

Hombre

Lainaus käyttäjältä: Tomppa - syyskuu 15, 2010, 21:27:27 ip
Itse söin juuri äsken naudan maksasta tehtyjä pihvejä..   :P

jotenkin toi maksa on mulle kolahtanut hyvänä safkana..  ja hintaa oli 3€ KILO ?!

eli mielestäni todella halpaa..   ostin eilen 750gr köntin ja vetelin pihvit siitä  :P

lisänä oli omatekemää perunamuussia ja kaapista löytyi kuivattuja torvisieniä josta tein kastikkeen yhdessä paistinliemen kanssa   :P

pakasteesta "löytyi"  puolukkaa yksi pikkuinen rasia jotenka soseutin sen, oli mahtava lisä maksapihvin kanssa  :)

Juuri saimme syötyä emännän kanssa...    koittakaa jos maksa vaan maistuu, siitä saa monta herkkua!!


Täytyisikin varmaan kokeilla. Kouluajoista jäi trauma, sekä maksaan, että punajuureen. Kumpiakaan en ole sen jälkeen syönyt
Eli en 80-luvun alun jälkeen ;D
"Kun demokratia ja sananvapaus on uhattuna, ne pitää siirtää turvaan. Ja kun niitä ei ole paikalla, voi tehdä kaikenlaista."
R.Repomies

Räyhis

Lainaus käyttäjältä: Tomppa - syyskuu 15, 2010, 21:48:20 ip
;D ;D ;D ;D ;D ;D
just..   oliko hyvää  8)


Oli itseasiassa aika stanan hyvää. Pitäiskö lähteä takaisin ravintola-alalle ja käydä pokkaamssa se misukan tähti?
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Tomppa

niin.. jos perustat ravintelin niin tuo michelin tähti on aika saavutus jo..

oma ravintolan perustamis juttu jäi hieman jäihin budjetin takia  :-\ 

yllättävän kallista puuhaa..  ja myönnänkin että rahat olisivat riittäneet enää makkarapakettiin jos olisin avannut sen suunnittelemani "nagalan"    8)   

ja paketista makkaraa kun ei loihdita ihmeitä...  ;D

Mutta muuten on suunnitelmat ja laskelmat yms.. valmiina.. sisustuskin mietitty,  Mutta.. se vaatii PÄÄOMAA..


joka on liian vähissä..   (!(!   Vielä  !)!     8)

TunturiTiger

Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - syyskuu 15, 2010, 21:14:59 ip
Lainaus käyttäjältä: Jahman - syyskuu 15, 2010, 20:32:20 ip
Illan kunniaksi sumppia.

Sama.. Lisäks aattelin nauttia mukillisen tekemääni vadelmakiisseliä. Siinäkin tietysti ripaus caribean red haba jauhetta. Kerron myöhemmin kuinka toimii.

Oneliner vastaus omaan quoteen: Toimii! Kylmä ja makea saa oikeesti erikoisen lisän tuosta tulisuudesta! Nyt ei muuta ku kuivattteleen lisää chiliä ja tekeen lisää hilloja!

e: ei siitä tullutkaan oneliner.. Kaikkee sitä luuleekin parin lasillisen jälkeen. ;)