marraskuu 12, 2019, 08:42:00 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

Kaltsu

Lainaus käyttäjältä: ToniPetter - lokakuu 02, 2010, 22:24:13 ip
Kaiken muun lomassa, Magners, Irkku cideriä. Ihan ok maku!


Yksi parhaita siidereitä. ;)

Pilsner Urquellillä tasoitellaan eilistä. Niin ja flunssasta ei ole tietoakaan...siis juokaa whiskyä. :)
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

mohla

Lainaus käyttäjältä: Kaltsu - lokakuu 02, 2010, 22:29:29 ip
Lainaus käyttäjältä: ToniPetter - lokakuu 02, 2010, 22:24:13 ip
Kaiken muun lomassa, Magners, Irkku cideriä. Ihan ok maku!

Yksi parhaita siidereitä. ;)

Pilsner Urquellillä tasoitellaan eilistä. Niin ja flunssasta ei ole tietoakaan...siis juokaa whiskyä. :)


Magners on kyllä melkoisen hyvää. Taitaa olla Irkuissa myynnissä nimellä Bulmers ja taitaa täälläkin löytyä pintin kokoisesta pullosta tuolla nimellä. Muutaman kerran otin pintin sitä Irkuissa ja sitä kuplivampaa tuopillista en ole koskaan saanut eteeni. Tuli mieleen joku korkeahiilihappoinen vichy. ;D Ei siis pelkän Guinnesin takia kannata mennä Irkkuihin! =)

Uiski tai rommitoti ovat mielestäni kohtuudessa hyviä apuja flunssaan. Hyvällä tynnyrinvahvuisella uiskimoukulla tasoittuu kivasti kurkun karheus. Olkoon sitten vaikka lumevaikutusta... =)

Kännillähän noista saa seuraavalle päivälle melkoiset olotilat muutenkin ja varmasti sen vastustuskyvyn ajettua entistä alemmas.

Tämän päivän nautinot: itse tehtyä pizzaa, jossa mm. Aji Cristalleilla terästetty tomaattisose pohjana ja täytteinä reilusti lihaa. Kyytipoikana tumma Nikolai ja O'Kells Smoked Celtic Porter.

Tapolan Tulikeppi

# 1022

wille

Kukkakaalimuussia ja stroganoff-tyyppistä lihakastikeratkaisua. Kyytipoikana Karjala III.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

chilihardhead.fi

Lainaus käyttäjältä: mohla - lokakuu 02, 2010, 23:59:19 ip
Uiski tai rommitoti ovat mielestäni kohtuudessa hyviä apuja flunssaan. Hyvällä tynnyrinvahvuisella uiskimoukulla tasoittuu kivasti kurkun karheus. Olkoon sitten vaikka lumevaikutusta... =)

Kännillähän noista saa seuraavalle päivälle melkoiset olotilat muutenkin ja varmasti sen vastustuskyvyn ajettua entistä alemmas.

Näinhän se on. Tosin jos krapula tulee, niin eipähän ole rahat menny hukkaan. Itsellä kun on menny n.9 vuoden juomat hukkaan, ei sitten hikeä ihmeenpää tulosta seuraavana päivänä saa millään aikaiseksi.

Tämän päivän ruokalista:
nagasoosilla ja juustolla kuorrutetut lihapullat, naga-sitruunahilloa ja banaani-suklaajäätelöä ja kohta saa TunturiTigerin ohjeen kaakkua sekä Hessin ohjeistamaa nagakakkua, molemmat kylläkin tuoreella nagalla :D
Älä tee niin kuin minä teen, vaan miten sanon/kirjoitan. Vastuu on silti kuuntelijan/lukijan, vaikka Hämeestä olenkin

Kaltsu

Lounaaksi eilen tekemää "maustekanaa".

Hienonna mausteet huhmareessa tahnaksi. Mausteet mittasin "silmämitalla". Valkosipuli, inkivääri, paprikajauhe, cayennejauhe, korianteri, kurkuma, jeera, neilikka, kardemumma, garam masala ja mustapippuri. Lisää tahnaan sitruunan mehua ja sambal olekkia.

Ruskista kasarissa maustamattoman broilerin koivet. Ota pois. Kuulota sipuli ja lisää maustetahna. Lisää chiliä. Itse laitoin nagaa ja kuivattua inca red droppia. Paistele hetken. Lisää sitten vettä pari desiä ja jogurttia desi tai pari. Laita vielä kanelintanko, pari laakerinlehteä ja kanaliemikuutio. Laita broilerit takaisin kasariin ja hauduttele 1-1 1/2 tuntia. Lisäksi basmati/jasmiiniriisiä kylkeen. Hyvä olut ruokajuomaksi. Ja jos oikein jaksaa panostaa niin tekee mintturaidan ja naanleipää vielä lisäksi.

On hyvää. Oikein pistää hyppimään volttia.  ;D
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

Kaltsu

Midnight Sun Stout. Mielenkiintoinen olut. Maussa selkeästi havaittavissa lakritsaa ja inkivääriä. Kannattaa kokeilla jos vähänkin erikoisempi stout maistuu.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

jeQQ

Kurkoa voi hieman nauttia, kun tuli tänään laitettua laminaatti(autoon)

Minbaari

Hermoja raastavan päivän jälkeen syödään lohturuokaa, eli jäätelöä, omenahyvää ja juustokakkua omenahillon kera. Kyytipojaksi VSOP konjakkia. Rupeaa pikkuhiljaa helpottamaan..  :)
#816

sik

Kaikki vetää viinaksia.
Itse suosin kamomillateetä iltaisin  ;)

Fire

Makuvertailua eukon kans, kun tuli täydennystä varastoon tänään:
Naga Morich, Sudden Death, Lemon Drop, Aji Cristal, Jalapeno Gaucho ja Champion. :)

TunturiTiger

Lämpimiäleipiä ja keisarin morsian-teetä. Palovaroitin toimi taas kerran paistomittarina, vaikka leivät ei edes mustunu.

Nizo

Aamukahvia, ja jumalaisen taivaallista pekoni chili leipää.

Fire

Suklaata, Championeja, ja olutta. Parasta. :)

Pertsa

Äsken nautiskelin piipullisen hyvää tupakkaa seurana Niilo Lauttamuksen Viikinkidivisioona, makuupussi peittona terassin sängyllä.
Oli kivaa =)

-P-
Meillä määrää Nainen!

Minbaari

Life extensionin monivitamiinijauhetta ja creatine blastia ennen giryaharjoittelua. Hyvä ettei laatta lennä, kun toi monivitsku on aivan järkyttävän makuista.
#816

Tapolan Tulikeppi

lokakuu 08, 2010, 20:22:20 ip #1076 Viimeisin muokkaus: lokakuu 08, 2010, 20:25:40 ip käyttäjältä Tapolan Tulikeppi
Lonkeron tapaista juomaa:

Pari lohkoa limettiä, ruokalusikallinen (tai siis töräys) ruokosokerisiirappia nämä muddlerilla rikki ja päälle pari sormea giniä (siis niin että näyttää sopivalta) ja pari jääpalaa. Sitten täytetään loppu lasi greippilimulla. Nam.

edit: Juoma-astian koko siis tuoppi.
# 1022

Kaltsu

Homemade pitsaa ja loistavasti pitsalle sopivaa viiniä, Ash Tree Estatea. Jälkkäriksi vähän kevyempää olutta, Brooklyn Lageria.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

.tomppa.

Onko karhun liha minkä makuista?

hinnat ovat tänä syksynä laskeneet koska tarjontaa lihasta on ja menekki on minun ymmärtääkseni heikko...

miltä se nalle maistuu?   peuraa ja poroa yms villisikaakin olen maistellut.. mutta elämys olisi karhu..

Aikoinani ollessa lapissa rippikoulussa joku tunturihotelli myi annoksia jossa oli karhua yms, hintaa oli 400 mk.. jotenka euroina noin 65€ ANNOS!!!

Toni.A


http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030