marraskuu 11, 2019, 23:13:58 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

hessi

juuri uunista tullutta Rocoto-juusto-savustettu osteri piirakkaa :)
hm... namia... toinen pala jo menossa :)
ja lasissa odottaa "jälkiruuaksi" Peter Lehmann, Wildcard 2007, Shiraz
yksi mun lemppari punkku,
joka täytyy mun mielestä nauttia mahdollisimman suuresta viinilasista
jotta sen tuoksu pääsee oikeuksiin kyytipojaksi taidan nappasta muutaman tumman suklaan,
taitaa nyt olla 80% :)

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

chili123

Lipton earl grey teetä kurkkukipuun

Tepi

http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

.tomppa.

kohta nautin pihvit ja keitettyä pottua  :P   oli uunifilee tarjouksessa  ::)

TunturiTiger

Appiukon äidin 95v synttäreillä herran sanaa ja veisuuta. Onneks joku oli tehny hyviä tuulihattuja.

masaiman

Äsken syötiin valkosipuli-persilja-maustevoinappien kera paistettuja porsaan fileeviipaleita ja salaattia. Jälkkäriksi vetelen prigles xtreme flamin' chilli sauce- sipseistä ja viola paprika-chili tuorejuustosta kyhättyjä "täytekeksejä" kera band of brothersin...

PP

Runebergin tortellineja ja homomokkaa.

Minbaari

#816

Räyhis

n. 400 gramman painoisen pihvin, kyljessä kasvishässäkkää habanerolla. Kyytipoikana luomupunkkua. Nyt gintoniccia.
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

chili123


Kaltsu

Lapsang Souchong savustettua teetä. Tervan ja savunmakuinen loistava musta tee. Valmistus: 5 g teetä/2dl vettä. Vesi 90 astetta ja haudutus 4 minuuttia. Tästä ei voi olla pitämättä.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

.tomppa.

helmikuu 10, 2011, 19:34:42 ip #1471 Viimeisin muokkaus: helmikuu 10, 2011, 20:16:53 ip käyttäjältä .tomppa.


tuonne sisälle kun pistää mistä itse tykkää niin tulee namia!!

Toni.A

Hanki kylmää Sandelsia, saunan päälle. Hyh hyh, kun on hyvvee! :P

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030

Kaltsu

Omatekemää IPAa. Täytyy sanoa että pesee useimmat markettioluet. 5,6% alkoholia. Tukevahko runko. Katkeruutta mukavasti ja kuivahumalointina käytetty Cascade maistuu jälkimaussa hienosti.  :P
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

Kaltsu

Talouskyljyksiä, kerma-creme fraice-pippurikastiketta, uunijuureksia upotettuna chilimajoneesiin. Huuhtelu tapahtuu Nokian Luomu oluella.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

masaiman

Lainaus käyttäjältä: Kaltsu - helmikuu 10, 2011, 10:37:42 ap
Lapsang Souchong savustettua teetä. Tervan ja savunmakuinen loistava musta tee. Valmistus: 5 g teetä/2dl vettä. Vesi 90 astetta ja haudutus 4 minuuttia. Tästä ei voi olla pitämättä.


Mistäs tällaista saa? Tiedätkö saako jostain Lahdesta?

Toni.A


http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030

Zabi


Päiväkirjani 2011

Iskä ei IHAN AINA ole väärässä. - Alisa 3v

Kaltsu

Lainaus käyttäjältä: mattson - helmikuu 11, 2011, 21:05:30 ip
Lainaus käyttäjältä: Kaltsu - helmikuu 10, 2011, 10:37:42 ap
Lapsang Souchong savustettua teetä. Tervan ja savunmakuinen loistava musta tee. Valmistus: 5 g teetä/2dl vettä. Vesi 90 astetta ja haudutus 4 minuuttia. Tästä ei voi olla pitämättä.


Mistäs tällaista saa? Tiedätkö saako jostain Lahdesta?


Omani ostin paikallisesta maustekaupasta(Maustepörssi). Aromixin maahantuomana. Ehkä isoimmista marketeista löytyy. Ainakin Nordqvisti tuo maahan. Myöskin nettikaupoista esim. Teekaupasta on saatavilla ja thehuone.com toimittaa postin kautta. Mausteisiin ja kahvi/teelaatuihin perehtyneet erikoisputiikit myyvät melko varmasti.

http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

Minbaari

Äsken meni lapin kulta, nyt macallan 12. Aah! Loma alkoi..
#816