heinäkuu 09, 2020, 08:37:20 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Miksi bubblerin tekeminen on kaikissa tutorialeissa tehty niin vaikeaksi?

Aloittaja chilldude, syyskuu 05, 2018, 09:19:35 ap

« edellinen - seuraava »

chilldude

Katson parhaillaan Chili-Ilen TSE-bubblerin tutorialia (https://www.youtube.com/watch?v=en-AYOK1dR8). Tuli mieleen että miksiköhän hän leikkii veitsen kanssa kun tekee reiät verkkoruukulle ja ilmaletkulle. Itse ostin Motonetistä vuosia sitten reikäsahasarjan mitä olen käyttänyt menestyksellä. Sillä saa tehtyä siistit reiät niin isoille kun pienille verkkoruukuille. Kyseinen sarja ei näyttäisi olevan enää valikoimassa mutta Honkkarilla on vastaava: https://www.hongkong.fi/fi/tyokalut-ja-nikkarointi/tyokalut/sahkotyokalut/poranterat-ruuvauskarjet-ja-muut-tarvikkeet/finbullet-16-os-reikasahasarja/p/3008660/.
Onko sitten "pakko" käyttää valmiita verkkoruukkuja? Minulle jäi aiemmin läjä ylimääräisiä kilon jugurttipurkkeja ja ne menee just eikä melkein 127-millisiin reikiin.

MRgreen


Huru-ukko

Ehkä kaikki ei ole niin käteviä kuin sinä. Tämä foorumi käsitelee chilinkasvatusta, ei sitä miksi joku tekee jotain tai jättää tekemättä  :).

unenkuva


chilldude

En aio rekisteröityä Youtubeen enkä esiinny netissä naamalla.
Varsinkin tuo reikäsahasarja on ollut aivan ehdoton kun on tehnyt ämpäribubblereita. Miksei eri kaupoissa ilmoiteta verkkoruukkujen mittoja kunnolla, vaan ainostaan jotain "4cm" tai "8cm"?

Kauppamatti

Pitäisiköhän sun soittaa 020202, löytäisit varmasti kysymyksiisi vastaukset.. Ei ole onneksi tyhmiä kysymyksiä on vain tyhmiä kysyjiä..