helmikuu 21, 2020, 21:26:45 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Reggae-kastike...

Aloittaja maukkeli, syyskuu 07, 2009, 15:26:22 ip

« edellinen - seuraava »

maukkeli

syyskuu 07, 2009, 15:26:22 ip Viimeisin muokkaus: syyskuu 07, 2009, 15:31:06 ip käyttäjältä maukkeli
Moi! Tietääkö kukaan saako Levi roots Reggae Reggae kastiketta suomesta ja mahdollisesti jopa tampereelta.Tähän asti on roudattu lontoosta asti :D Linkistä pääsee lukemaan lisää tuotteesta, miedon tulinen soosi,erittäin maukas vähän kaiken kanssa.

Lähinnä tämä BBQ-versio kiinnostaa...http://www.reggae-reggae.co.uk/go/product/reggae-reggae-sauce

Naganero

Vanha aihe mutta minulle tuo kastike oli uusi tuttavuus äskettäisen Lontoon reissun jälkeen kun paikalliset vinkkasivat. Otin pullollisen laukkuun mukaan, ja nyt tarviis kyllä lisää. On se vaan aika hyvää! (Ei tosin kauhean tulista)
Ristiin-rastiin pölytyksen tulos = Naganero

.tomppa.

mitä tuo soossi sitten sisältää?  maku? koostumus?  ???  en ole kuullut "reggae" kastikkeesta. Onko tuo jotain samantyylistä mitkä nämä bbq kastikkeet mutta "raikkailla" mauilla?

KP78

elokuu 04, 2013, 17:23:07 ip #3 Viimeisin muokkaus: elokuu 04, 2013, 17:29:07 ip käyttäjältä KP78
Vanha aihe, mutta nykyään tuota saa näköjään Suomestakin.
Itse ostin kauppakeskus Veturissa sijaitsevasta Punnitse & Säästä puljusta putelin ja piakkoin täytynee käydä ostamassa lisää :)
Reggae reggae sauce musiikkivideo

Levi Roots reggae reggae sauce 310g
Contains:
Water, Sugar, Barley Malt Vinegar, Tomato Puree, Onion, Modified Maize Starch, Red Scotch Bonnet Chill, Garlic Puree, Colour: Plain Caramel, Salt, Ginger Puree, Allspice, Spring Onion, Black Pepper, Mixed Herbs, Coriander, Paprika, Nutmeg, Cinnamon, Basil, Thyme

Bruce Willis

Tuota kastiketta on saanut jo pitkään suomesta!  loistavan makuista,mutta ei ole tullut itse ostettua kuin muutama puteli.
Kaverihan oli leijonan luolassa, siitä lähti tuon kastikkeen kehitys.  On nykyjään aivan törkeän rikas kaveri, omasuutta useita kymmeniä miljoonia!
Täytyy nostaa hattua,koska taas yksi musta mies joka nousee köyhyydestä ja ahdingosta ylös kohti rikkauksia.  niinpä, mutta teeppä jotain Suomessa.. ei auta koska täällä takapajulassa ei ole kuin 5.2 miljoonaa ihmistä, niistä 2.4 miljoonaa köyhiä,0.6 miljoonaa sosiaalipummia ja loppuja ei vain kiinnosta!

Suomessa ei voi enää menestyä, en ole kade todellakaan mutta  hieno esimerkki miten esim kastikkeella voi rikastua..
noh, jenkeissä ja muissa maailman valtioissa kaikki on mahdollista.


kannattaa etsiä tuo jakso käsiin ja katsoa.