helmikuu 24, 2020, 17:35:42 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


BLAIR´S JUHLAKASTIKKEET

Aloittaja wahlrkal, joulukuu 29, 2009, 08:02:07 ap

« edellinen - seuraava »

wahlrkal

NO NYT NE ON SAAPUNUT!!!!

BLAIR´S JUHLAKASTIKKEET 20 VUOTTA JA 20% TULISEMPIA.

TULE JA NOUDA OMASI LÄNSIKESKUKSEN CITYMARKETISTA.

Tonto75

Itse tilasin vähän niinkuin vanhasta muistista Mega Death ja Ultra Death - soosiputelit uusina "versioina" ja jos ihan pelkästä tulisuuden näkökulmasta asiaa tarkastelee niin eihän nää oo lähelläkään edes yhtä tulisia kuin "originaalit" kastikkeet. Vanha Megan jämä on tuossa vertailukappaleena ja ehkä samalla planeetalla ollaan mutta tuo +20% on kyllä mielestäni täyttä huuhaata ainakin näiden pullojen kohdalla. Onkos kellään hajua kuinka tässä näin kävi? Pulloissa ei ole supistajia korkin alla että kyllähän näilläkin saa poltetta aikaan kun vähänkään on huolimaton. Maut taas on kyllä miellyttävämpiä, sitä kerkeää tovin kauemmin maistelemaankin verrattuna orkkislitkuihin ennenkuin alkaa hehkuttamaan kielellä. No, onkos muilla kokemuksia?

znake74

Ostin After Death 20/20 enkä huomannut merkittävää eroa perinteiseen. Mulla ei ole nyt normiversiota aukaistuna, joten vertailu perustuu pelkästään muistikuviin. Hyvänmakuinen kastikehan tuo on joka tapauksessa.