helmikuu 28, 2020, 02:12:22 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Urheilu on Suomen kansan syöpä

Aloittaja Räyhis, helmikuu 16, 2010, 20:21:44 ip

« edellinen - seuraava »

Räyhis

Taas on olympialaiset. Ja sitä urheilushittiä on radiot ja teeveet täynnä. Miksi helvetissä? Henkilökohtaisesti ei ainakaan kiinnosta kuinka mones kymmenes joku suomalaishiihtäjä on. Enkä kyllä jaksa ymmärtää näitä urheilufanejakaan. C'mon, jos et ole kolmen parhaan joukossa, olet hävinnyt. Jos olet neljäs tai viides, se vielä on jotain, mutta jos olet sijalla 26 tai 40 jotain, se ei ole mitään, se on sama asia. Se on kakkaa.

Ymmärtämiseni taso ei myöskään uloitu sellaisiin asioihin kuin "Suomalainen ammattiurheilu". Mitä vi***? Par-aikaa pidettävissä olympialaisissa on ihmisiä jotka ovat verorahoilla treenannneet parikymmentä vuotta. Ja ovat silti aivan paskoja. Jossei parikymmentä vuotta suksien päällä riitä kertomaan, että hiihto ei suju kannattaa lopettaa ja mennä vaikka sähköyhtiön puhelinvaihteeseen nöösipojaksi tai sitten vetää ranteet auki, hame päälle ja rasvakeittimeen.

Meillä on jo vuoden 95-jääkiekon MM-kulta, josta puhutaan kuin vapahtajan saapumisesta maan päälle. Herätkää hei jo, se oli kuin Lordin euroviisuvoitto. Kerran pitäisi riittää, meitä ei ole kuin reilu 5 miljoonaa, otanta ei kertakaikkiaan riitä jotain jättivaltiota vastaan.

Suomessa on muutenkin persiistä ajattelu, jonka mukaan urheilu on jotenkin pyhää. Koko asetelma on mustavalkoinen. Ja läpeensä falski, urheilu-sanahan juontaa juurensa urhoilu-sanasta joka meinaa tosiaan sitä "kenellä on isoimmat kivekset"-kysymyksen selvittämistä. Pelkkää amerikkalaista tavoitekeskeistä huttua, jonka pikantti slaavilaislisä on kärsimys, veri, hiki ja kyyneleet siivittävät Aitoa Urheilua, pyörälenkki viikonloppuna tai reipas kävely bussimatkan sijaan ovat homoilua!

Vaadin kansanliikettä Suomalaisen Urheilun lopettamiseksi! Pukkihyppelyt, potkupallo ja voimistelu pois koulujen opinto-ohjelmista! Järkevämpää liikkumista tilalle!
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Poppamies Tuliliemi

Äh, ihan lystihän sitä on katella sillon tällön jotain koohoilua.
"In sudore vultus tui vesceris pane"

TunturiTiger

Nyt pomppas! Kutsut sitte Kuningas Jalkapalloa potkupalloksi! Oiva Lohtanderia alivuokralaisessa siteeraten, "senkin k*rpä"! ;)

Kaltsu

Mukavahan olympialaisia on katsoa tuossa sohvalla löhöten. Kyllä mää ainakin tykkään. ;D
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

MikaK

Suomalaisethan eivät ole urheiluhullua kansaa, vaan menestyshullua kansaa. Ellei suomalasiet voi menestyä, niin ei kiinnosta.

Lisäksi suurin osa olympialähetyksistä osuu nyt yölle, joten häiritsee mahd vähän ellei kiinnosta.

teemu

Itse ajattelen kyllä nykyurheilusta aika lailla samalla tavalla kuin Räyhäkäs. Jos ei rahkeet riitä eikä löydy sitä ''urhoutta'', niin sitten pumpataan sitä sinne ja tota tonne noiiiin ja taas suksi luistaa ja satanen taittuu nopeemmin.
Samaan syssyyn menee mun päässä auto''urheilu'', ainoo syy minkä takia saatan joskus ehkä formuloita tsiigaa on se et ne saattaa kolaroida ja räjähtää. Enkä edes viitti alkaa mistään nascarista. Ja v***n tractor-pulling. Kai sekin luetaan urheiluks. Autoille säädetään jotain tyhjäkäyntisäädöksiä ja hybridi on vitun pop, sit sallitaan sellanen älytön, turha saastutus ku voi hehkuttaa Partsalle kantikses et ''Ku se Apen jondeere veti Partsa sitä 70000 tonnii tiätsä, ni mul alkos iha jo seisoo tiätsä Partsa''.

Kilp

Olen aistivani hitusen provokaatiota ketjun aloitusviestissä ;D

Nuitten olympialaisten perään nyt en pahemmin jaksa vouhottaa, vaikkakin Leijonat+Mertaranta on pakko katsoa läpi kellonajasta huolimatta. Harvemmin tuosta aikavaraslaatikosta sellaista kuvaa tulee jota on pakko katsoa seisten, hyppien, pomppien, huutaen ja itkien vaikka lopputulos oli arvattavissa. Autourheilua kohtaan oma asenteeni on "aika sama", ko. lajien haitta luonnolle on verrattavissa pieruun saharassa niin kauan kuin stadilainen isä+äiti+2,2x lasta näkee tarpeelliseksi hankkia sitimaasturin tai farmarin jonka tavaratila on 99% ajokilemetristä tyhjillään ja jolla ajetaan kerran kesässä mökille jonka teillä pääsisi vaikka matalalla urheiluautolla.

Mitä lasten urheilun ja liikunan panostamiseen tulee kansanterveydelliseltä kannalta katsoen, en äkkiseltään keksi tätä "järkevää" liikuntamuotoa johon nuoren saisi mukaan omastatahdosta. Nämä kuntopiirithän nimenomaan ovat koululiikunnan pakkopulla jota lapset sietävät vain koska "kohta pelataan taas sählyä tai koripalloa". Urheilun lopettamisen sijasta pitäisi tehdä päinvastoin, lisää liikuntaa peruskoululaisten viikko-ohjelmaan, vähintään tunti päivässä, karsitaan sitten vaikka uskonnosta tai vastaavista säläaineista. Amerikasta voisi kerrankin katsoa mallia tuomalla urheilun lähemmäksi oppilaitoksia. Näin varmaan lasten kynnys kokeilla uusia lajeja madaltuisi. Se on ihan yksi hailee pärjätäänkö siinä kansainvälisesti, kunhan nuorisolle keksitään parempaa tekemistä näyttöpäätteen edessä istumisen tai kartsalla lorvailun sijaan.

Räyhis

Kyllä kannatti laittaa kisastudio pystyyn. 2 minsaa ja eka maali jenkkisioilta.

Voi vittu.

Suomalainen huippu-urheilu - ja paskat!

Gran Torino koneeseen, digiboxi talkkarin datsuniin ja uus kalja.
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Julli-

VOI JMLT nyt loppu tv-luvan maksu vitttttttti mitä scheissea

Minbaari

Kyllä Suomi vielä voittaa! Ikinä en oo nähnyt noin hienoa peliä Suomelta, Mahtavaa!!
#816

Kaltsu

Tää on upeeta! Hyvä Suomi!! Kyllä me tästä noustaa, uskokaa vaan. ;)
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

Maunemaune

Lainaus käyttäjältä: Minbaari - helmikuu 26, 2010, 22:54:03 ip
Kyllä Suomi vielä voittaa! Ikinä en oo nähnyt noin hienoa peliä Suomelta, Mahtavaa!!


Hah hah, Suomihan suorastaan hallitsee peliä kakkos erässä, TOSIN jenkit lopetti pelaamisen ;D

Kaltsu

No, onneksi Kanada kaatuu pronssiottelussa. :D
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

O

Oliks jotkut kisat? Onneksi en huomannut :D
If a law is unjust, a man is not only right to disobey it, he is obligated to do so. - Thomas Jefferson

Räyhis

Surullista. Surullista turhaa ajanhukkaa KAIKKI!

Paasasin tästä samasta aiheesta tuolla paikallisessa. Suomalaisessa huippu-urheilussa ei ole muuta hyvää, kuin se, että se työllistää monta ihmistä. Maailmassa on olemassa yksi toinen ala jolla on samat speksit.

Seksiturismi.

En ole pahemmin (sattuneesta syystä) seurannut kisoja, mutta tuloksethan näkee vaikka hs.fi sivuilta ja hypeltähän ei kukaan ole voinut välttyä? Tälläkin kertaa "hype" on ollut samanlaista huttua ja antikliimaksi, kuin Lahden 2001 MM-skaboissa, kun hiihtäjiä puhuteltiin "karpaaseiksi" ja miten "karpaasit" menevät, tulevat, näkevät ja voittavat. Oli karpaasi-ketsuppia, karpaaseja puffattiin Fazerin makeisissa.

Kuinkas sitten kävikään? No paskaa tuli niskaan kuin lumilingolla ammuttuna. Koko veikkauksen elättämä tiimi jäi fakkiin hemohesseistä ja muista, Kari-Pekka "Käry" Kyrö (sittemmin tuomittu rikollinen) jätti "kymppikassin" jonnekin huoltsikan vessaan ja soppa oli valmis. Pyörittiin kuin ryssä paskalla ja itku kurkussa jeesusteltiin. Hemohessejä oli maassa ja puussa, luultiin vitamiineiksi, suolaliemeksi ties vaikka miksi.

Ilta-sanomat lopetti vuodeksi kirjoittamisen suomalaisesta hiihdosta, karpaasi-tuotteet vedettiin markkinoilta ja huhujen mukaan dumpattiin itämereen. Veikkauksen sponsoroimat mainokset JC Decauxin pysäkeistä poistettiin yhden yön aikana. Ja mitä jäi jäljelle? Mika Myllylän testamentti, Mika Myllylän alkoholismi ja Mika Myllylän avioero ja uusi työpaikka. Jos Mikassa olisi rahtuakaan miestä, vetäisi itsensä jojoon tai muuttaisi Ruotsiin eläintarhan vetonaulaksi.

Samaa huttua on tämänvuotisten olympialaisten talvikisojen lajit joissa pitäisi pysyä suksien tms. päällä. Kultaa on tullut lökäpöksylajista, sitten naisten jääkiekkopronssi ja naisten hiihto 4*5km pronssia. Lätkästä saattaa tulla vielä pronssia.......ehkä.

Missä on mäkimiehet? Kotona itkemässä? Mitä kaikki nämä urheilijat ovat tehneet nämä vuodet? Vetäneet keskaria ja pelanneet xboxia?? Treenanneet? Jos Suomessa ei pysty talvilajeja treenaamaan niin hyvin, ettei olympialaisissa tulisi joltain banaanivaltiolta turpaan, kannattaa se treenaus lopettaa. Eiköhän vika löydy jätkästä/likasta jos suksi ei luista eikä suksesta.

Ja lätkä. Hei ihan oikeasti, Suomi voitti 1995 lätkän maailmanmestaruuden. Siitä on 15 vuotta ja eilen oli samat jätkät jäällä. Samat pelaajat 15 vuoden ajan? Suomen tarjontahan vetää runsaudessa vertoja puolalaiselle a la carte-ravintolalle. Miksi vaivautua edes lähettämään näitä luusereita toiselle puolelle palloa? Tyhjän saa pyytämättäkin.
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

rasse

Hyvin sanottu.Ainoastaan halua puuttua tähän: "Jos Mikassa olisi rahtuakaan miestä, vetäisi itsensä jojoon tai muuttaisi Ruotsiin eläintarhan vetonaulaksi."

Ei noin saa sanoa, ketään en itse toivo menevän hirteen, eivät ole niin iso asia kuitenkaan nuo Mikankaan möhläykset.

Räyhis

Eihän nuo oliskaan, vaan kun iso mies itkee kaikki mediat vuorotellen läpi. Sen vielä ymmärtää, että big brother yms. kilpailijat ja misssuomet ja entiset misssuomet jotka ovat eduskunnassa tilittävät ongelmansa keltaiselle lehdistölle. Mutta joku entinen hiihtäjä!? Jätkä joka on MOKANNUT KAHDEN LAUDAN PÄÄLLÄ SEISOMISEN ja vielä omaa tyhmyyttään.

Ja vetäis edes kamaa tai vaihtais ihonväriä, mutta joku koskiksen imeminen jykylän korkeudella olevassa maalaispitäjässä. On kyllä tekemällä tehdyt ongelmat.

Sääli on sairautta.
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

MasaT

Kyllä minulta riittää sympatioita mikalle aika hyvinkin vielä! Mikahan oli uhri! Oli kuitenkin rankemman jälkeen miestä tunnustaa asiat! Koekaniinihan myllylä oli. Arvostan kyllä mikaa!!

Räyhis

http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Poppamies Tuliliemi

Lainaus käyttäjältä: MasaT - helmikuu 27, 2010, 23:30:30 ip
Kyllä minulta riittää sympatioita mikalle aika hyvinkin vielä! Mikahan oli uhri! Oli kuitenkin rankemman jälkeen miestä tunnustaa asiat! Koekaniinihan myllylä oli. Arvostan kyllä mikaa!!

No jos se jonkin uhri oli niin oman ahneutensa ja typeryytensä korkeintaan, ei kai kukaan kuvittele että huippu-urheilija ihan oikeasti tietämättään dopingia vetelis? "Juu vitamiineja vaan ruiskutellaan, heh heh". Paskat.
"In sudore vultus tui vesceris pane"