helmikuu 23, 2020, 00:08:07 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Oletko tosielämän hannuhanhi eli onko hyvä säkä?

Aloittaja biblo, maaliskuu 04, 2010, 21:50:23 ip

« edellinen - seuraava »

biblo

Oletko siis onnekas?

Itsellä kävi pitkästä aikaa säkä aja ajattelin sen vuoksi tämmöisiä höpötellä.

Viking Amorella törmäsi tänään illalla toiseen laivaan ja oli aika lähellä etten ollut perheineni tuolla.Lapsien eka laivareissu(3v ja 4v) olisi varmasti ollut traumaattinen tai ainenkin pelottava.
Siirsimme viime hetken päätöksellä tuon risteilyn päivää aikaisempaan eli tänään aamulla oltiin kotona.

Mutta loppu hyvin,kaikki hyvin.

Alea iacta est
"Minä yksinkertaistan itseäni.
Tasapainossa jossakin onnen ja surun täydellisessä keskipisteessä.
Koska alkueläimillä ei ole koskaan huono päivä." - Chuck Palahniuk

jeQQ

Kait se huono-onnisuuskin on onnea. Viime aikoina ollut pelkkää paskaa tuuria. Ongelmia siellä, ongelmia täällä. OHHOH.

TunturiTiger

vastaan 5 viikon päästä, kun saan tietää pääsenkö varmasti valmistavaan koulutukseen.  :-\

teemu


Neutroni

Siinä mielessä olen onnekas, että elämän perusasiat (perheen terveys, työllisyys ym.) ovat kunnossa ja "ongelmat" tosiasiassa aika pieniä (esim. se, että chilit eivät suostu millään itämään tänä vuonna). Mutta ei minulle mitään megaonnenpotkuja ole koskaan sattunut. 3 vuoden työpaikan sain kyllä vastikään pienellä tuurilla (se on omalla alalla hyvä saavutus näinä aikoina, kun firmat eivät palkkaa teknisiä asiantuntijoita käytännössä ollenkaan).

ottulo

En siinä mielessä, että arvontojen palkintoja jatkuvasti kahmisin, mutta kyllä loppujen lopuksi kaikki on ihan hyvin. Omat ja kaverien/lähisuvun asiat tuntuu olevan ihan hyvin järjestyksessä, eikä missään vaiheessa kyllä ole tullut olo, että jotenkin huono-onninen olisin. Vaikka ainahan sitä kiva ois voittaa kaikki kilpailut sun muut...