Kirjoittaja Aihe: Clili tuotesarja keväällä/kesällä tulossa koekäyttöön  (Luettu 1682 kertaa)

Poissa zamppaa

  • Zibula
  • Viestejä: 1
    • Profiili
Clili tuotesarja keväällä/kesällä tulossa koekäyttöön
« : Maaliskuu 08, 2010, 17:47:01 ip »
No niin sen verran chiliin ja sen monipuoliseen käyttöön friikahtanut, että tässä kevään
mittaan teen erilaisia reseptejä kastikkeitten kanssa ja koulutukseltani olen ravintola kokki, jotta
jonkin verran löytyy elintarvikkeiden kanssa tysökentelyä, etten toivottavasti
ihan hirveen huonoja katikkeita tee:) Mutta sen verran noista valmistustavoista
kastikkeissa, että kuvittelen puhtaitten raaka-aineiden käsittelyn jälkeen homman
menevän niin että ne keitetään kattilassa "kasaan" ja toki tämän jälkeen nopea
jäähdytys mikrobien kasvun ehkäisemiseksi... Voiko kastikkeen tehdä myös kylmänä
eri raaka-aineet tehosekoittimella hienoksi tahnaksi ja mahdollisesti öljyllä, vedellä ja etikalla
laitetaan hieman ohuempaan muotoon että tulee vielä purkista/pullosta uloskin:)
Toki joku säilöntäainekkin voisi olla hyvä, mutta pääosin yritän välttää kaikkia näit E alkuisia
keinotekoisia aineita!

Ja mistähän desin, parin kokoisia pitkän mallisia melko kapeita purkkeja mahtaisi saada
tilattua taikka ostettua.. Etiketeille on jo suunnittelija ja nimi mahdollisille hyville
ennalta suunnitelluille resepteille.

Kiitos jo ennakkoon kaikille vastaajille!!

ps. ja onnistuneet koe erät tulevat ilmaisjakeluun, sillä perusteella
että teen aluksi listan jokaisen kastikkeen soveltuvuudesta esim. naudan lihalle, grillatulle possulle,
tai kalalle, ja kanaruoille.. mutta ne on suuntaa antavia ja ilmaiset koe erät
anna ihmisille toivoen suhteellisen hyvää palautetta minkä ruoan kanssa ne sopii ja
minkä ei=)

Samppa

Poissa jeQQ

  • Red Savina
  • *****
  • Viestejä: 1509
    • Profiili
Vs: Clili tuotesarja keväällä/kesällä tulossa koekäyttöön
« Vastaus #1 : Maaliskuu 08, 2010, 18:05:19 ip »
Ainakin useimmat perussalsat olen itse tehnyt ihan vaan töhnäsekoittimella ja ai että on tullut maukasta. Liukkaampaa soosia en olekaan sitten itse valmistanut, mutta eiköhän sen saa kylmänäkin tehtyä kun laittelee jotain etikkaa / vast, jotta säilyy ja ei tule niin paksua töhnää. :)

E: Ja joku moderaattori voisi siirtää tämän tuonne kokkauksen puolelle, niin löytyy paremmalta alueelta!

Poissa CyberDog

  • Goat's Weed
  • ****
  • Viestejä: 880
    • Profiili
Vs: Clili tuotesarja keväällä/kesällä tulossa koekäyttöön
« Vastaus #2 : Maaliskuu 08, 2010, 22:57:12 ip »
käymisteitse (fermentoimalla) voi kans valmistaa esim tabasko-tyyppisiä kastikkeita.