joulukuu 09, 2019, 02:39:00 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Mikä tänään naurattaa.

Aloittaja Räyhis, huhtikuu 05, 2010, 10:37:51 ap

« edellinen - seuraava »

sorriiSaas nähdä naurattaako kohta jotain muuta!?
Tässä kuvassa parvekkeen juuri uusitun seinän ikkunankarmissa oleva hyllykisko:
Alla ei pitäisi olla muita reikiä, kuin ruuvinreiät. Näyttävät murkut sinne kiskon taa kantavan muniaan! !?!

Kävi mielessä voisiko olla kaukaa haettua, että siinä 20cm päässä surisee pieni ilmapumppu, joka jotenkin niitä houkuttelee ...

Toivon vilpittömästi, että ne on murkut jotka on tyhmiä ....  :'(
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

LupeKani

Ei helv... :D  Nyt pisti kyllä naurattamaan. Jollakin on sama ongelma kuin itselläni. Vuosi takaperin löysin samanlaisen invaasion pullopussista ja erityisesti kahdesta tehotölkistä. Kantoivat muniaan sinne. Helppo oli ravistella hieman raidia perään ja katsoa kuinka vuorokauden päästä koko talossa ei ollut elävää muurahaista. Joka vuosi ne keksii uuden paikan josta kömpiä sisään tähän taloon. Se lähinnä vituttaa.

Tänään taisi muita naurattaa kun kuljin kaupungin läpi töihin verkkarit tyylitietoisesti väärinpäin. Onneksi ei siihen aikaan ollut porukkaa pahemmin liikenteessä.

PP

Sääennusteet. Yritän pähkäillä kannattaako Turun lentonäytökseen mennä lauantaina vai sunnuntaina. Ihan turhaa. Ennusteet heittelee laidasta laitaan muutamassa tunnissa ja eri ennustajat lupaa ihan erilaista säätä. Alkuviikosta ip-lehdet ennusti juhannuksen säätä 10 päivää etukäteen: "Katso juhannuksen aurinkoisimmat paikkakunnat". Ja kansa uskoo.

Jahvetti

Reilu viikko vielä sairauslomaa :D
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

sorrii

ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Macex

Lainaus käyttäjältä: sorrii - kesäkuu 16, 2011, 22:55:04 ip
Kissat on kivoja ;)

http://youtu.be/mTTwcCVajAc
On ne vaan niin ihaania  ;)

Tää video on kyllä ottanut vähän liikaa varmaan tuulta alleen, mitä osasi tekijä odottaa. Mutta lienee varmaan vitsi :)

Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

TunturiTiger


chilimieli

Nykyinen hallitus. Saattanee kaatua semisekavaan väittelyyn tai ainakin päätöksenteko estyy täysin tällä hallituskaudella.

Naurattaa myös ihmisten asenteet kokoomusta kohtaa nettikeskusteluissa (esim. hesari). Ihmiset hehkuttaa, että kokoomus on tehnyt loistavaa työtä ja ansainnut paikkansa hallituksessa.
Pyh sanon minä,
kyseinen puolue ei ole muuta, kuin myynyt turhia lupauksia ja ostanut itselleen ääniä väittämällä tekevänsä kaikkea, joka ei ole edes koskenut ratkaisevasti puolueen puolueohjelmaa.
Persut jäi nuolemaan näppejään taas oppositioon, miksi?
Vaikka mieltään ilmaisivatkin valtion ohjelmasta tällä tempauksella, ei kyseinen puolue pääse vaikuttamaan seuraavana neljänä vuotena sitä vähääkään.

Pasi Arhinmäen pääsy hallitukseen oli itselle plussaa, olihan hän suomen kolmanneksi(?) eniten ääniä saanut henkilö vaaleissa.

Hallituksessa näyttää istuvan nopealla vilkaisulla pelkkiä vitkastelijoita paria poikkeusta lukuunottamatta.
Hinnat taas nousee ja kansa kiittää. Eikö niitä kansankin palkkoja voisi välillä nostaa? Hyvä se on sieltä arkadianmäeltä huudella mitä mikäkin maksaa kun itse repii joka vuosi aina vain enemmän liksaa, tulkaa itse tänne peruspalkoilla elelemään. Pakko sitä duunarinkin on joskus se loma ja juhliminenkin saatava, mutta ei näillä liksoilla.

ps. Minkä h***etin takia kd on hallituksessa? Räsästä tähän nyt viimeiseksi kaivattiin. :-X
Mäkeen konservatiivit (hyvässä mielessä). 8)

Räyhis

Juuri nämä "duunareiden" liksat ja etuisuudet ajavat tämän maan perikatoon. Kyllä minäkin voisin työllistää kotikorttelistani kolme työtöntä vaikka heti, jos palkat ja lomat olisivat edes jotenkuten kohtuullisia. Kolmellakin duunarilla pitäisi firman liikevaihdon olla päälle 200 kilon jotta toiminta olisi mitenkään kannattavaa. Ja tämän pitäisi olla jatkuvaa. Kun duuni on kausittaista ja fyrkkaa tulee sisään epäsäännöllisesti on täysin absurdia edes ajatella kenenkään palkkaamista.

Jos ammattimiehelle pitää maksaa 2500€ kuussa liksaa, täytyy pelkästään henkilökohtaisesta työpanoksesta tulla 7500€ kuussa, kun rahaa tulee kymppi-per-lärvi, saadaan materiaalikustannukset, vakuutukset ja verotkin maksettua.

Sen takia täällä on virolaisia joka paikassa töissä. Suomalaiset ovat laiska ja saamaton kansa, jolta nöyryys on kadonnut kuin lapsi pesuveden mukana. Kokoomusta aina syyllistetään, yleensä kaikkien "tuottamattomien yksilöiden" toimesta. Totuus on kuitenkin se, että suurin osa Suomen ongelmista johtuu vihervasemmiston "Tasainen kurjuus kaikille 1977-2003"-kampanjasta. Sitäpaitsi kansa on demokraattisesti äänestänyt ja valinnut itselleen juuri sellaiset kansanedustajat kun haluavat. Nyt ei auta itkeä, ei vaikka uutispäivä demari näin kehottaisikin.

Demokratia ei edes kunnolla toimi Suomessa. Ihmiset ovat niin yksinkertaisia ja tyhmiä.
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

chilimieli

Esko Valtaojaa lainatakseni:
Demokratia ei toimi jos kaikille annetaan tasainen äänioikeus.

Miten ihmisillä voi olla tasainen painoarvo äänestäessä kun toinen äänestäjistä tietää mitä tekee ja toinen ei tiedä politiikasta saati ehdokkaastaan pätkääkään.
Vert. Joku joka tietää ja joku ensimmäistä kertaa äänestävä teini joka tulee kysymään nettipalstoilta ketä tulisi äänestää. ::)

Palkkaa ei aja maata perikatoon. Mielestäni on oikeutettua, että myös työntekijällä on oikeus ja mahdollisuus esimerkiksi asuntolainaan ja sen lyhentämiseen.

Chilivaari

Lainaus käyttäjältä: chilimieli - kesäkuu 18, 2011, 11:45:11 apMielestäni on oikeutettua, että myös työntekijällä on oikeus ja mahdollisuus esimerkiksi asuntolainaan ja sen lyhentämiseen.


Muuten olen sitä mieltä, että politiikka ja uskonto pitäisi pitää kokonaan poissa nettikeskusteluista, ellei keskustella omilla nimillä ja tuttujen kesken. Nimimerkin takaa huutelu ja ärsyttäminen on liian helppoa eikä vastuuta tarvitse kantaa.

Mutta kun puutuit asuntolainojen verovähennyksiin osuit vuosikymmeniä harjoitettuun laillistettuun riistoon, joka olisi pitänyt lopettaa jo 1980-luvulla. Nyt vasta varovasti kokeillaan kepillä jäätä. Tuskin näistäkään on sen toteuttajaksi.

Verovähennys on tärkein syy asuntojen hintojen järkyttävään kalleuteen Suomessa. Niistä on voinut maksaa melkein mitä tahansa, saahan sen veroissa takaisin. Kaikkein pahimpia keinottelijoita on vuosien varrella vähän rajoitettu enimmäismäärillä, mutta edelleen se nostaa hintatasoa.

Työurani alussa maksoin pientä asuntolainaa ja veroprosenttini oli 35. Työkaveri oli isänsä avulla hankkinut hulppean omakotitalon, siihen ison lainan ja veroprosentti oli 17. Minä maksoin joka kuukausi sievoisen summan kaverin omakotitaloa. Ei tuntunut reilulta.

1980-luvun lopun hulluina vuosina pankinjohtajani ehdotti minulle ihan kirkkain silmin, että ottaisin reilusti lisää asuntolainaa, vaikka en sitä tarvinnut. Saisin sillä verot alas ja rahat voisin sijoittaa tuottavasti jonnekin muualle, perusteli pankkimies.

InkRose

kesäkuu 18, 2011, 12:12:22 ip #851 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 18, 2011, 12:15:40 ip käyttäjältä InkRose
Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - kesäkuu 18, 2011, 12:05:30 ip
...pankinjohtajani ehdotti minulle ihan kirkkain silmin, että ottaisin reilusti lisää asuntolainaa...


Tämä oli briteissä meininki vielä kolme vuotta sitten. Pankit suorastaan vaativat ottamaan 120% asunnon arvosta olevia lainoja jotakuinkin ilman vakuuksia (maksimilaina-ajat olivat 10 vuoden luokkaa oli summa melkein mitä tahansa), jotta saatiin markkinat pysymään kuumina ja omaisuus valvontaa nopeammassa liikkeessä. Samoin pankit oma-aloitteisesti esim nelinkertaistivat ihmisten luottokorttien käyttörajoja, ilmoittivat vain tekstarilla tai sähköpostilla että näin on tehty, taas voitte ostostella. Ja sitten ihmeteltiin monttu auki kun homma lopulta kaatui omaan mahdottomuuteensa.

E: selvennys.

chilimieli

Lainaus käyttäjältä: Chilivaari - kesäkuu 18, 2011, 12:05:30 ip
Lainaus käyttäjältä: chilimieli - kesäkuu 18, 2011, 11:45:11 apMielestäni on oikeutettua, että myös työntekijällä on oikeus ja mahdollisuus esimerkiksi asuntolainaan ja sen lyhentämiseen.Mutta kun puutuit asuntolainojen verovähennyksiin osuit vuosikymmeniä harjoitettuun laillistettuun riistoon, joka olisi pitänyt lopettaa jo 1980-luvulla. Nyt vasta varovasti kokeillaan kepillä jäätä. Tuskin näistäkään on sen toteuttajaksi.
ehdotti minulle ihan kirkkain silmin, että ottaisin reilusti lisää asuntolainaa, vaikka en sitä tarvinnut. Saisin sillä verot alas ja rahat voisin sijoittaa tuottavasti jonnekin muualle, perusteli pankkimies.Pahoittelut huonosta tekstin rakenteesta.. Tällä viittauksella en puhunut verovähennyksistä vaan itse lainan maksamisesta rahalla.  Tarkoitin lähinnä sitä, että jos palkkataso nostettaisiin nykyisten hintojen tasolle, jäisi rahaa myös itse elämiseen ja näin saataisiin markkinat liikkeelle. Huvittavinta tässä on boonukset ja osingot, joita ennenkaikkea pankkiirit ja muut ennestään rikkaat ihmiset nostelevat otettuaan riskejä pankkien asiakkaiden kustannuksella.

Se miksi en puhu aiheesta omalla nimellä taas johtuu siitä, että itseäni ei kiinnosta tehdä itsestäni mitään cv:tä chilifoorumille vieraiden selattavaksi.

Räyhis

Mutta jos palkkaa nostetaan, myös hinnat nousevat. Palkat ovat valtavia kiinteitä kuluja, joita maksetaan vaikka ihmiset sairastelevat ja ovat lomalla. Ihminen joka pitää kaikki lomansa yhden vuoden aikana, siis myös isyysloman (tai äitiysloman) "kuppaa" firmalta liki 13 kuukauden liksan tekemällä duunia vain 8 kuukautta. Tuo viiden kuukauden hävikki ei maksa itse itseään vaan se napataan mahdollisesta voitosta.

Jos kaikkien palkka tuplataan, niin yleiset kulut nousevat. Myös se Alepan kassaneiti saa tuplaliksaa, samoin se heppu joka ajaa Valion kuorma-autoa. Se korotus menee suoraan hintoihin. Sitäpaitsi jos lähikaupan hyllyttäjän liksa räjäytetään reilusta tonnista kolmeen, myös asumistukia ja työttömyystukia pitää nostaa etteivät nämä ihmiset jäisi aivan heitteille.

Peruspalvelut pois ja verot alas. Miksi esimerkiksi minun pitäisi maksaa työttömien ja sairaiden elatus tai ikiopiskelijoiden tuet sun muut?

Systeemi jossa kuka tahansa taukki voi saada huippuliksaa pässihommasta on kommareiden utopiaa. Ihmiset ovat eriarvoisia siksi, että toiset ovat fiksumpia, tai ahkerampia tai yksinkertaisesti lyömättömiä jossain hommassa. Ja jotkut eivät viitsi edes yrittää.

Kunnon liksaa ei voi saada, ellei tosiaan tee töitä sen eteen, eikä välttämättä sittenkään. Päätös kannattaa tehdä mahdollisimman nuorena, joko pistää itsensä likoon tai sitten on persaukinen. Valittamalla ja väittämällä, että Katainen tunkee säästetyt rahat suoraan taskuunsa, asia ei ainakaan parane.
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Räyhis

http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Lihamestari

Kuka myöntää ottaneensa musta kuvan?!?! ;D
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Räyhis

Voi jumalauta. Tätä kuvaa ei voi edes katsoa. Mä saan astmakohtaukseen päättyvän kippuranaurukohtauksen kohta.

http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

JaloPena

Meillä kaikki päätökset tehdään demokraattisesti äänestäen. Yleensä kuitenkin häviän äänin 0-1

#1581

Jahvetti

Toi nyt oli vähän liikaa jo tervekeuhkoisellekin. ;D
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

TunturiTiger

Lainaus käyttäjältä: JaloPena - kesäkuu 18, 2011, 22:21:30 ip
Lisää astmaa Räyhikselle  ;D

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=66204Toi rasvaprosentti on raakasti alakanttiin. Lisäaineluettelostakin puuttuu jokunen aine. Ei ihan luomua.