marraskuu 18, 2019, 20:57:58 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Jotain puuttui..

Aloittaja Suntio, helmikuu 14, 2003, 22:46:24 ip

« edellinen - seuraava »

Suntio

Tammikuun 13. päivä siirryttyäni valtion palvelukseen olen saanut totuttautua kainuun prikaatin muonituskeskuksen erittäin hyvään, mutta vähämausteiseen ruokaan. Tällä viikolla siellä oli karibialainen viikko, eli ruokaan oli seattu kaikenlaisia hedelmiä yms. Ei ruoassa sinänsä muuta valittamista ollut, kuin chilin puute. Pari päivää sen jälkeen, kun tupakaverini olivat saaneet kuulla pienen chili&ruokapainotteisen luennon, ruokalistassa oli "habaneros katkarapusalaatti". Vaan eipä ollut sekään salaatti koskaan nähnytkään habaneroja tai muita chileijä.

Liekö vika liian pienissä määrärahoissa, keittäjien tiedon puutteesta vai siinä, että karibialaiseen ruokavalioon ei todellakaan kuulu chilit, vaikka niitä siellä kasvaakin. Kaiken muun hyvän lisäksi yhtenä päivänä oli jääteetä, ikäänkuin pienenä vittuiluna. Kesällä varmaan tarjotaan kuumaa glögiä.