syyskuu 23, 2019, 12:40:04 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Ruoat joita ET tekisi toiste

Aloittaja Minbaari, toukokuu 12, 2010, 13:44:08 ip

« edellinen - seuraava »

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - marraskuu 01, 2010, 21:58:57 ip
Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - marraskuu 01, 2010, 21:38:46 ip
Risiiniöljyssä haudutettu nagahevosenpaska ei oikein kolahda... Edes valkozibulalla!


Miten olisi risiiniöljyssä haudutettu Reaktoritm mk. II extra nagalla & valkosipulilla?


Aika kamalaa on sekin... Tosin vähän parempaa savuchilillä!  8)

Rapuska

Kanakeittoa naga jauholla ja capsaiini cristalleilla jotka ovat liuoitettuna vodkaan  ;D

Ropocoo

lampaan uunipaisti ja ihan älyttömästi liikaa rosmariiniä hyi hitto, että oli kamalaa. Appiukko otti varmaan kohteliaisuudesta lisää -kaikilta muilta jäi lautaselle :D Banaani-jauheliha täytetyt uunipaprikat jäi myös syömättä. Ajatus kaunis, lopputulos täysin syömäkelvoton.
"Chuck Norris voittaa sinut 400m juoksussa kahdella kierroksella."

Naga Morphia

Lainaus käyttäjältä: Neutroni - toukokuu 12, 2010, 16:08:06 ip
No yhtä eksoottiselta kuulostaa voitaikina silakkalaatikon yhteydessä? Silakkalaatikko on aina tehty perunasta, suolasilakasta, läskistä ja munamaidosta.


Kuulostaisi ennemmin joltain silakkakukolta. :D

Itse teen silakkalaatikon aina omalla tavallani. Poistan tavallisista silakoista nahat ja selkäruodot, laitan ne perunasuikaleiden sekä kerman ja mausteiden kanssa uuniin kypsymään. Tulee hyvää.

Ja mitä itse aiheeseen tulee, niin ehkä pinattikeittoa en itse tekisi enää toiste, vaikka hyvää muuten onkin. Siitä tahtoo tulla vaan jotenkin, noh, Liisterimäistä vaikka yrittäisi pitää nesteen ja jauhojen määrän oikeassa suhteessa.

-Morphia
Cooking the next step..

ChIlIDoG

Ei varsinaisesti mitään ruokaa ole mainita, mutta yleensä kun kokkaan ns. tunteella, eli reseptejä ei katella joten onnistumis prosentti on max 50% :D välillä onnistuu ja väillä menee v**uiksi.

meikkupeikko

Aladobi-pizza. Ajattelin silloin, että lihaahan sekin on eikä juuri muuta löytynyt kaapista. Kivasti suli rasvalilluksi pizzan pinnalle eikä sitä sotkua syönyt lopulta edes koira.  ;D

Aji Inferno

Koirat nyt syövät melkein mitä hyvänsä, mutta niillä ei ole makua hyvän päälle. Syövät mm. omaa paskaansa (tai naapurin) ihan nautinnolla. Kissoilla makua yleensä on, ainakin kanan suhteen. Mutta kissa ei olekaan luonnossa raadonsyöjä. Koira on. Ja niin on ihminenkin, kun ajatellaan esim. hapansilakoita tai eskimoiden herkkua, mädätettyä kalaa... Mistä päästäänkin aiheeseen: joskus tuumasin ettei chilimaksalaatikko toimi. Kyllä sekin toimii. :)

LupeKani

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - maaliskuu 05, 2013, 05:22:58 ap
Koirat nyt syövät melkein mitä hyvänsä, mutta niillä ei ole makua hyvän päälle. Syövät mm. omaa paskaansa (tai naapurin) ihan nautinnolla. Kissoilla makua yleensä on, ainakin kanan suhteen. Mutta kissa ei olekaan luonnossa raadonsyöjä. Koira on. Ja niin on ihminenkin, kun ajatellaan esim. hapansilakoita tai eskimoiden herkkua, mädätettyä kalaa... Mistä päästäänkin aiheeseen: joskus tuumasin ettei chilimaksalaatikko toimi. Kyllä sekin toimii. :)
En tehnyt itse, mutta en kyllä maistaisi toiste hapatettua silakkaa. Ja mitä tuohon maksalaatikkoon tulee niin varsinkin miedot valkosipulilla jatketut jalapenosoosit maistuvat todella hyvin maksalaatikon ja hernekeiton kera!

Räyhis

Lainaus käyttäjältä: meikkupeikko - maaliskuu 05, 2013, 00:48:11 ap
Aladobi-pizza.


Minäkin olen kerran tilannt pizzan Adios Alanyasta, kun Teemu Selänne sitä paikallislehdessä suositteli.

Koskaan en olisi arvannut, että lihakeittoa voi käyttää pizzaan.
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

meikkupeikko

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - maaliskuu 05, 2013, 05:22:58 ap
Koirat nyt syövät melkein mitä hyvänsä, mutta niillä ei ole makua hyvän päälle. Syövät mm. omaa paskaansa (tai naapurin) ihan nautinnolla. Kissoilla makua yleensä on, ainakin kanan suhteen. Mutta kissa ei olekaan luonnossa raadonsyöjä. Koira on. Ja niin on ihminenkin, kun ajatellaan esim. hapansilakoita tai eskimoiden herkkua, mädätettyä kalaa... Mistä päästäänkin aiheeseen: joskus tuumasin ettei chilimaksalaatikko toimi. Kyllä sekin toimii. :)

OT
Ei muuten syö, jos ei ole nälkä. Osa koirista osaa olla hyvinkin nirsoja, jos ovat tottuneet tietynlaiseen ruokaan. Esim. tuo meidän nykyinen hunde söi aikaisemmin vain eläinkaupan koiranruokaa eikä saanut muuta sen lisäksi. Meille tullessaan oli vähän hukassa, kun tarjolla olikin raakaa jauhelihaa ja kasvismössöä. Pari päivää paastosi, välillä kävi haistelemassa ja paastosi lisää. Kolmantena päivänä tuli kai nälkä, kun vihdoin uskaltautui maistelemaan. Nykyään se syö jo lähes kaikkea, herneitä edelleen lähinnä närkkii.

Epzik

Seljankaa eli tomaattiliemeen keitettyä kalakeittoa en tee enää ikinä, mausteina laakerinlehtiä, maustepippuria, salviaa, neilikkaa ja suolakurkkua. Kyseisen tuotteen maku on jopa hyvä, mutta haju on aivan hirveä, haisee navetalta.
Mikä kummallisinta tuoksu on ennen kalapalojen lisäystä sinällään hyvä, mutta ilmeisesti kalan proteiinit reagoi mielenkiintoisesti... :o
Kaikkien alojen asiantuntia, muttei kuitenkaan seuraavien...

Miquel

Täytetty siika jonka mahaan laitettiin ruokalusikallinen kapriksia. Hyivv...  :D
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

San-M

Marokkolainen kasvistagine. Suurena syynä varmaan se, että en kovinkaan välitä bataatista. Ei noi maut ehkä muutenkaan ollut ihan omalla mukavuusalueella...
http://www.hs.fi/ruoka/a1358319757514

NPhoBiaz

Muotiruoka avokadopasta.
Aivan järkyttävää kulinaarip*skaa. Hirveän tarkat ohjeet, jossa tarvitaan kaiken maailman erikoisjuustoja, otetaan keitinvesiä talteen ja keitetään pastaa 80% annetusta ajasta. Ja lopputulos ei maistu millekään. Tulee mieleen Poppamiehen viime vuoden jouluvideo.

biblo

 Itse tein tuota avokadopastaa ja oikein makoisaa.Kaveri taas sniiduili tarvikkeissa ja lopputulos aika mauton.
"Minä yksinkertaistan itseäni.
Tasapainossa jossakin onnen ja surun täydellisessä keskipisteessä.
Koska alkueläimillä ei ole koskaan huono päivä." - Chuck Palahniuk

MiM

Olen itse tehnyt Avocadopastaa samantyylisellä reseptillä jo yli 20 vuoden ajan. Aina on maistunut. Tuota Gullichsenin versiota en ole kuitenkaan kokeillut, enkä tiedä tarviiko, kun on oma.
Viime vuodesta opin sen asian, ettei kannata aloittaa liian aikaisin ja ravinteita voi antaa myös vähemmänkin. 8)
-Chilijamppa-

Miquel

Kaupan pussimauste jauhelihalle tacojen ja tortillojen tekoon. Ei enää ikinä.  :D Pilalle meni hyvä jauheliha.
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

Trioniska

Jauheliharisotto siten että keität riisin ylikypsäksi, reilusti, sekä yhtenä mausteena kevyesti tilliä...

Aikoinaan kun menin tuon virheen tekemään nuorena niin vaikka oli kova nälkä ja padallisen olin duunannut niin kippasin koko padallisen pois kun loppuviimein maistui riisipuurolle jossa maissihenre + lihasattumia  :o
Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014