lokakuu 19, 2019, 10:11:52 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )

Aloittaja MikaK, toukokuu 20, 2010, 08:24:16 ap

« edellinen - seuraava »

Soppamies

Lainaus käyttäjältä: MikaK - kesäkuu 08, 2010, 22:08:25 ip
Ennen jälkiruokaa tuli maistettu Congoa ja täytyy myöntää, että suussa pahempi kuin sunnuntainen bhut jolokia.


Joo, propsit keittiöön siitä että mun pääruoka-annoksen jälkeen toi Congo maistui suussa lähinnä lämmitetyltä ananaspalalta. :-p
I'm bigger than you and higher up the food chain. Get in my belly!

a.k.a. dazler@ircnet

Jiri

Todella onnistunut päänavaus tapaamiselta. Mukavaa jutustelua, hyvää sapuskaa ja uusia makuja. Näistä kiitokset Bluesmanille ja Doc Evilille.
Otetaan heinäkuussa uusiksi, pidemmällä kaavalla vaikka! 31. päivä olisi vapaata.... :-)
http://jirin.hommat.info | cl @ IRCnet

bluesman

 Aina mukavaa rupatella hilipäiden kanssa. Pandalle pisteet loistavasta luomistaidosta keittiötaiteen saralla. Kenenköhön pihvin soosissa oli piilotettuna jotain T.scorpionimaista maustetta?

Doc Evil

Kiitos kaikille paikallaolijoille ja aivan erityisesti Rankkapandalle mahtavista kokkauksista. Chilinkäyttö oli reilua, mutta luontevaa. Asiat olivat tasapainossa ja ruuasta tuli hyvä olo ja mieli. Lisäksi on mukava, kun saman pöydän ääreen kokoontuu ihmisiä, joiden kanssa voi puhua mielin määrin chilijuttuja ja toki kaikesta muustakin maan ja taivaan välillä.

Rankkapanda

Soppamiehelle kyllä pisteet kotio. Lisukkeeseesi meni 1,5 kpl t. scorpparia, olikohan congo, sitten ruokalusikallinen pain 100% sekä ultra deathia sama määrä, kuten myös death rain chipotlea ja vielä loppusilauksena kuivattu suklaahabanero jauheena. Pihvin pintaankin lipesi ultra deathia puolisen ruokalusikkaa ja osa t. scorpparista (unohtamatta pure deathia sekaisin talon oman kastikkeen kanssa). Ja koko annos syötynä :D Ite kuolin jo keittiössä, kun maistoin lisuketta pannulla.

Ja oli kyllä erittäin outoa, että tiistaina oli ravintola täysi, valitettavasti en pöytään kerennyt sitten millään, vasta kun olitte kaikki lähteneet :D Toivon mukaan pihvit oli oikean kypsyisiä ja burgeri vielä lämmin, kun saapu pöytään. Tyhmänä eka väkersin burgerin ja sitten loput, niin saatto hiukan jäähtyä, mutta minkäs teet enää asialle.

Rankkapanda

kesäkuu 09, 2010, 01:27:17 ap #45 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 11, 2010, 01:07:30 ap käyttäjältä Rankkapanda
Poistettu.

bluesman

 On tää soppamies puheittensa takana jos tollasen maustekimaran oli Panda täräyttänyt pihvin kera. Ilmekään ei värähtänyt. Kisaamaan ei siis soppamiehen kanssa kannata chilinsyönnissä alkaa. Toleranssi melkomoinen, onko harjoittelun tulos vai onko joogattu itsehillinnän saavuttamiseksi? Nyt ymmärrän että Congo ei enää soosin jälkeen tuntunut kuin ehkä poltetta lievittävältä.

Soppamies


Lainaus käyttäjältä: Rankkapanda - kesäkuu 09, 2010, 01:03:41 ap
Soppamiehelle kyllä pisteet kotio. Lisukkeeseesi meni 1,5 kpl t. scorpparia, olikohan congo, sitten ruokalusikallinen pain 100% sekä ultra deathia sama määrä, kuten myös death rain chipotlea ja vielä loppusilauksena kuivattu suklaahabanero jauheena. Pihvin pintaankin lipesi ultra deathia puolisen ruokalusikkaa ja osa t. scorpparista (unohtamatta pure deathia sekaisin talon oman kastikkeen kanssa). Ja koko annos syötynä :D Ite kuolin jo keittiössä, kun maistoin lisuketta pannulla.


No kappas kehveliä! Kyllä mä hetken verran maisteltuani tokaisinkin muille että okei, nyt löytyy tulisuutta. Olit kuitenkin onnistunut aika loistavasti olemaan tekemättä sapuskasta ekstraktin makuista. :-p Joo, en mä ihan tota vertaa kuvitellut siinä chiliä olevan, vaan kuvittelin syöväni "suurin piirtein" samaa kamaa kuin muutkin pöydässä kaljatuoppiin turvautuneet jollain parilla extra chinensellä. :D Se chinensen maku oli kyllä sapuskassa erittäin voimallisesti läsnä, mikä ei ollut huono asia, ja täytyy kyllä myöntää että tuo taisi olla tulisin ruoka-annos mitä olen ravintolassa koskaan syönyt. Kun olen tilannut kebabin tulisena, niin en jostain syystä ole koskaan saanut sitä tuollaisena, vaikka olisin ehkä toivonutkin...  ;D

Itse annos oli kyllä erinomainen ja hatunnoston arvoinen. Pihvi oli (jälleen kerran) makuuni juuri oikeanlainen medium miinuksena, ja lisukekin aivan erinomaista. Setistä jäi hyvä mieli ja varsin kelvollinen lämpö suuhun. Ja okei, myös vatsaan, mutta jäätelö rauhoitti tilanteen täydellisesti, jotka käytiin miitin jälkeen syömässä naaraspuolisen ystävän kanssa. :)

Ja mitä noihin toleransseihin tulee, niin kai niitä jonkun verran on, mutta lähinnä olen kyllä yrittänyt pudottaa niitä vähän järjellisemmälle tasolle viime vuodesta, jolloin alkoi tuntumaan että soosissa pitää olla ekstraktia että se potkisi kunnolla. Itse ekstraktin mausta en kumminkaan pidä, niin olen suosiolla keskittynyt sen jälkeen vähän miedompiin juttuihin, kuten itse valmistettuihin pyreisiin.  8)
I'm bigger than you and higher up the food chain. Get in my belly!

a.k.a. dazler@ircnet

MikaK

Kun haastaa kokkia, niin sai kyllä vastinetta, mutta täytyy todeta Soppamies haasteen voittaneeksi. Reaktio pöydässä ei ollut mitenkään videon arvoinen eli puheet laskeneista toleista voidaan pitää vain puheina. Toinen vaihtoehto on, että lähtötaso on ollut jotain tajutonta.

Itsellä ei ollut extrana kuin yksi haba brown large ja se toi kivan lisäpotkun, muttei ollut mitenkään dominoiva. Tainnut oikeasti tolet itselläkin kehittyä, kun yksi haba ruuassa on vain kiva lisä ja joskus muinoin teki kuolemaa vastaavalla setillä.

MrFrost

Burgerissa ei ollut valittamista. On niitä kylmempiäkin tullut syötyä :) Lämmin se oli, mieluummin
sopivasti jäähtynyt ja lämmin, kuin liian kuuma ja kauhea nälkä-kombinaatio :)

Olisin voinut kyllä tilata sen tuoreen chilin hieman käristetyn sipulin kera siihen pihvin päälle,
olisi ehkä toiminut paremmin. Mutta kokin kiireet tiedetään, ja en huomannut tuota tarjoilijalle
sanoa. Maku olisi hieman levittynyt muutenkin, kuin itse paloihin.

En ihan viitsinyt haastaa kokkia, olisi ehkä pitänyt ;)
Sitten mulla ois varmaan ollut 1,5 Trinidad Scorpion Morouga Blendiä laitettuna jauhelihan sekaan pihviin :D

Ruoka oli mainiota, ensimmäistä kertaa elämässäni maistoin etanoita, eivät ne sanoisinko olleet niin
outoja, kuin olisi odottanut, tuota tulen varmasti tilaamaan jos alkupaloista jotain otan, yleensä tulee
tyydyttyä pelkkään pääruokaan. Loistavaa oli sitten dipata leipää siihen jäljelle jääneeseen chili-öljyyn, valkosipuliin.

Tuo MikaK:n rapusysteemikin pitäisi testata joskus :)

Leipä + oliivit olivat myös mainioita :)

-Timo
Lainaus käyttäjältä: bluesmanTrinidad scorpion Morouga blend; Mieto lasten chinense. Kannattaa tarjota ensimmäistä chiliään maistavalle. Savusalsa ihan ok. Riittoisa.

Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Räyhis - halvempi kuin luulin!

MrFrost

Lainaus käyttäjältä: MikaK - kesäkuu 09, 2010, 08:04:51 ap
Kun haastaa kokkia, niin sai kyllä vastinetta, mutta täytyy todeta Soppamies haasteen voittaneeksi. Reaktio pöydässä ei ollut mitenkään videon arvoinen eli puheet laskeneista toleista voidaan pitää vain puheina. Toinen vaihtoehto on, että lähtötaso on ollut jotain tajutonta.


Mutta mitä olisi ollut haastaa kokkia, ellei Bluesman olisi tuonut sitä laatikollistaan mukana?

Todennäköisesti rankkapanda vastaa tähän "soosseja ja jauheita ihan perkeleesti!" mutta tuoreet chilit,
ne on parhaat raaka-aineet....

Soppamiehen ois kyl pitänyt koputtaa mun olkapäätä "maistas vähän tätä kastiketta" kun istuin vieressä :D

-Timo
Lainaus käyttäjältä: bluesmanTrinidad scorpion Morouga blend; Mieto lasten chinense. Kannattaa tarjota ensimmäistä chiliään maistavalle. Savusalsa ihan ok. Riittoisa.

Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Räyhis - halvempi kuin luulin!

Soppamies

Lainaus käyttäjältä: MrFrost - kesäkuu 09, 2010, 22:33:43 ip

Soppamiehen ois kyl pitänyt koputtaa mun olkapäätä "maistas vähän tätä kastiketta" kun istuin vieressä :D


Joo no mut kun kuvittelin että se oli kaikilla about samaa. :D
I'm bigger than you and higher up the food chain. Get in my belly!

a.k.a. dazler@ircnet

Rankkapanda

Juu eihän tuoretta chiliä mikään voita. No katellaan kesällä, jos omaa satoa liikenee. Ja jos joku tästä innostuu tulemaan syömään, niin kantsii laittaa YV:tä meikälle, koska ei siellä ne muut oo lainkaan tulisen päälle ymmärtäviä.

Enkä kyllä vielkään käsitä, miten oot saanu koko annoksen upotettua :D

Soppamies


^ Siperia opettaa (miten annos piilotetaan huomaamattomasti vieressä istuvan sukkaan).
I'm bigger than you and higher up the food chain. Get in my belly!

a.k.a. dazler@ircnet

MrFrost

heinäkuu 24, 2010, 21:36:36 ip #54 Viimeisin muokkaus: heinäkuu 24, 2010, 21:39:41 ip käyttäjältä MrFrost
Tänään vuosipäivän kunniaksi käytiin eka kylpemässä Flamingossa ja sitten Parillassa syömässä.

Oma ruoka oli taas mainiota, alkupaloiksi chilivalkozibulaetanat ja pääruoaksi ulkofile chilihärkää medium- , tarkoituksella tilasin vakiona,
että tietää millainen se on perusmuodossaan. Erittäin maukas, seuraavalla kerralla kyllä pyydän hieman tulisemman version.

Avovaimo otti alkupaloiksi kana-caesar salaatin, sekin oli hyvää, emännän makuun hivenen liian voimakasta se juusto, mutta
maistui silti. Pääruokana oli sitten RAISKATTU versio Schulzin härkää, meinaan sisäfile PYYTÄMÄLLÄ raiskattu kypsäksi :(
Ei voi ymmärtää tuollaista punaisen lihan pilaamista :(

Mutta mutta, erittäin maukasta ruokaa taas, en tiedä oliko panda kyökissä. Omia korviani ei onneksi haitannut, mutta ruokaa odotellessa
viereisessä pöydässä porukka valitteli että ruoka oli kylmää, sitten kyseisen suurpoppoon poistuttua toiseen viereiseen pöytään tuli kahden pienen pojan
kanssa vanhemmat ja toinen pojista itki varmaan puolisen tuntia putkeen... No, kuten totesin, ei mua haitannut, kuuroudesta on joskus iloakin :)
Niin ja sit just kun oltiin maksamassa laskua, se ei itkenyt pikkupoika tiputti (tosin isän avustuksella, isukki vetäs lautasliinan alta) lasinsa lattialle
ja rikkihän se meni, sirpaleita ei onneksi lentänyt ainakaan meidän kenkiin.

Noteerasin vaan emännälle, että "pitäskö mun valittaa, et mä melkeen poltin mun suuni kun nää etanat on näin kuumia!?" kun kerran viereisessä pöydässä toitotetaan
et RUOKA OLI KYLMÄÄ....

Mutta, kuten Panda (ja Räyhiskin jossain) totesikin, tuolla alalla saa kuulla vaan negatiivisiä palautteita. Itse ajattelin kyllä nyt pistää positiiviset propsit taas sinne päin. Ainoa valivali nyt
siitä, että kaljatuoppi ei ollu tarpeeks kylmää ja se oli liian pieni  :'(

-Timo
Lainaus käyttäjältä: bluesmanTrinidad scorpion Morouga blend; Mieto lasten chinense. Kannattaa tarjota ensimmäistä chiliään maistavalle. Savusalsa ihan ok. Riittoisa.

Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Räyhis - halvempi kuin luulin!

Saakeli

heinäkuu 24, 2010, 21:46:22 ip #55 Viimeisin muokkaus: heinäkuu 24, 2010, 22:04:52 ip käyttäjältä Saakeli
Mua taas harmittaa etten jaksanut enää ottaa jälkiruoaksi valkosuklaatuorejuusto kakkua  :-\


Oiskohan sitä voinu ostaa kotiin? Olis maistunut tän skumpan kanssa.

Rankkapanda

Tottakai sitä saa ostettua kotiin. Ensi kerralla sitten? :D

Ja meikäläisellä alko kauan ansaittu kesäloma, joten seuraavaan neljään viikkoon minua ei kyökistä löydä.

MrFrost

Lainaus käyttäjältä: Rankkapanda - heinäkuu 25, 2010, 10:17:04 ap
Tottakai sitä saa ostettua kotiin. Ensi kerralla sitten? :D

Ja meikäläisellä alko kauan ansaittu kesäloma, joten seuraavaan neljään viikkoon minua ei kyökistä löydä.


Eli panda oli siis keittiössä :)

No, ei varmaan neljän viikon sisään eksytä uusiksi, mutta pitää seuraavalla kerralla koittaa ajoittaa niin, että saa toiveena esitettyä,
että panda laittais ruoat, vaikka hyvinkin mahdollista, että laitoitkin. Kun katsoin sivusilmällä, teitä tais 3 kokkia olla siellä?

-Timo
Lainaus käyttäjältä: bluesmanTrinidad scorpion Morouga blend; Mieto lasten chinense. Kannattaa tarjota ensimmäistä chiliään maistavalle. Savusalsa ihan ok. Riittoisa.

Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Räyhis - halvempi kuin luulin!

Rankkapanda

16.00 alko loma perjantaina, joten voipi olla että en ollut keittiössä.

MrFrost

Lainaus käyttäjältä: Rankkapanda - heinäkuu 25, 2010, 14:01:00 ip
16.00 alko loma perjantaina, joten voipi olla että en ollut keittiössä.


Aa, sori :)

Mutta silti, loistava ravintola.

-T
Lainaus käyttäjältä: bluesmanTrinidad scorpion Morouga blend; Mieto lasten chinense. Kannattaa tarjota ensimmäistä chiliään maistavalle. Savusalsa ihan ok. Riittoisa.

Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Räyhis - halvempi kuin luulin!