toukokuu 16, 2021, 09:30:15 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Miittiä Ylä/Pohjois-Savossa???

Aloittaja Arska1987, huhtikuu 25, 2010, 22:03:05 ip

« edellinen - seuraava »

Arska1987

Löytyykö alan harrastajia tarpeeksi tältä seudulta, ku ei perheellisenä aina kehtais lähteä mihinkään kauemmaksi. Oisko kenelläkään kiinnostusta rueta järkkäämään miittiä? Ehdotuksia?
Laiskaksi sanovat vaikka mitään en oo tehny!

Toni.A

Mitenkäs olisi joku kompromissi paikan suhteen? Itsekin perheellinen ja täällä Pohjois-Karjalassa vaikuttelen.

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030

Dick Tator

 :) On Iisalmessa chilin-syöjiä kun vain ryömitään koloistamme ulos.

Melko nopeasti Fatalin chilit näyttävät Mehevän hyllystä katoavan. Hollantilaiset sitten kun ovat homeessa.

Arska1987

Mitä v%#=*a? Ja nyt sitten vasta sanotaan että Mehevässä on fatalin sillejä.. Prkl. Minä oon koko kevään ja kesän alun kolunnu joka kaupan ja en oo älynnyt sitten Mehevässä käydä.

Mitä arvelet onko täällä chili harrastelijoita paljonkin?
Vois vaikka suunnitella jonkunmoista miittiä Olusten aikaan?
Laiskaksi sanovat vaikka mitään en oo tehny!

Dick Tator

Onhan meitä näköjään kaksi harrastelijaa tässäkin kaupungissa. K-raudassa käydessä meinasi ihan suu lopsahtaa auki kun puutarha puolella oli myynnissä chilejä. Pitkiä luiru pensaita olivat, ehkä annuumeja. Ei tarkempaa tietoa ollut. Kaverin vaimo oli yhden ostanut.

Miittihän voisi olla ihan jees olusten aikoihin (laihasti taitaa olla osallistujia). Olusillakin pitänee ehkä käydä, vaikka en ole tämänvuotisista esiintyjistä nyt niin hirveän innoissani.

Mitenkäs on muuten sato alkanut kypsymään? Veti niin viileeksi yöt, että piti patteri laittaa kasvihuoneeseen. Silti pubeja lukuunottamatta kaikki muut on melkein taantuneet. Taitavat luulla että syksy tuli.

Arska1987

Jos vaan olusten aikaan löytyis enempiki sakkia niin miitti ois ihan jees.
Satoa on ruennu tulemaan tuntemattomista annumeista jonkun verran. Nuo muut lajikkeet laitoin joskus maaliskuun alussa, niin niistä saa odotella satoa vähän myöhemmin.
Ei onneks oo tässä tornitaloilla kylmä päässy vielä lasitetulle parvekkeelle iskemään. Anopin luona kasvarissa oli käyny pakkasen puolella, kasvu pysähty näköjään joksikin aikaa. Muuten eivät välittäneet mitään. Kasvarissa ei oo ku annuumeja ja haboja.
Laiskaksi sanovat vaikka mitään en oo tehny!

Dick Tator

Maistelin tänään kesän ensimmäisen ajin. Onhan se vaan miellyttävän makuinen habanerojen jälkeen. Eihän haboissakaan mitään valittamista, mutta kyllähän sitä kyllästyy kuhaankin vaikka miten voissa paistaisi.
Viimekesän habanerot on pukannut jo ainakin sata kypsää podia. Ja itsekseni melkein olen kaikki tuhonnut.

Tuliliemiohje joka näiltäkin sivuilta löytyy on oikeasti kokeilemisen arvoinen. Itse käytin habanerojen sijaan naga mooritsia ja poltetta on tosiaan, mutta varovasti kun laittaa niin kyllä on hyvää. Tyttären kaveri kävi täällä yskimässä ja juuri nyt tässä yritän ajaa lunssaa sillä kotipanimon tuotteella.

Halloo kaikki siellä. Oletteko tulossa olusille. Alkuillasta voisi ottaa vähän vauhtia chilien kanssa. Järjestettäisiin yläsavon ensimmäinen virallinen chilimiitinki.(pohojalaiset voi jättää puukon kotiin.) No ei. Eihän pohojalaiset chiliä uskalla syödä. Ainakin kaikki mitkä minä tunnen on ihan pehmeitä. Ajelevat vaan vanhoilla zetoreillaan. ;)

Herpiili