toukokuu 16, 2021, 09:02:55 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Mökki-miitti Orilammella 2.7-4.7.2010

Aloittaja Minbaari, toukokuu 30, 2010, 16:23:31 ip

« edellinen - seuraava »

Minbaari

Mulla olis muuten Trinidad scorpionin, Red peruvian rocoton, Ulupica largen ja muutaman baccan pistokkaita. Jos jotain kiinnostaa?
#816

Mape

Kai 357 tulee mukaa ni sellaset jotka EI ole maistanut ni joutuvat/saavat hiukan maistaa
---

Minbaari

Lainaus käyttäjältä: Mape - heinäkuu 01, 2010, 20:49:09 ip
Kai 357 tulee mukaa ni sellaset jotka EI ole maistanut ni joutuvat/saavat hiukan maistaa

Totta mooses! Tosin taitaa joku tuonne saapuneista olla maistanut jotain vahvempaakin...  ::)
#816

Mape

No mutta on se kuitenki hieno näky ku joku hullu sitä maistaa :)
---

Minbaari

#816

wille

Lainaus käyttäjältä: Minbaari - heinäkuu 01, 2010, 21:03:03 ip
Jääpalat on sitten nynnyille..


Eihän niitä viimeeksikään mennyt kuin pari tuoppia...;D
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

TepinKapsikuumi

Jallut grillissä...alkakaahan viimosetkin tulla! 040 5896435/tepinkapsikuumi jos vielä jotain kysyttävää.

Mape

---

MasaT

Kiitos vaan täältäkin miitti-seurasta!
Lämmintä ilmaa riitti ja tuli chillailtua oikein kunnolla! :)

Minbaari

Huh! Selvitty on kotio ja olo on enemmän tai vähemmän väsynyt. Hauskaa oli ja ilma oli kuin morsian, vaikkei häihin kukaan mennyt kuokkimaan..  :D
Aamulla tiesi syöneensä "vähän" chiliä, mutta kummoisia roffeja ei tullut.. Kiitoksia MasaT:lle siemenistä ja maistiaisista. Myös Tepinkapsikuumin chilit oli.. no tulisia ainakin!  ;D Sitten herra Tepinkapsikuumi/ja Mape hoitaa kuvia tänne! Mitenkäs Mape pistokkaat selvisi kotiin?
#816

Mape

Yhdestä oli oksapäässyt katkeamaan mutta on siinä vielä kasvustoa, muuten hyvin ja ehjinä. nyt en kuvia kerkeä laittamaan mutta viiikon päästä (poistuu leirille).
---

TepinKapsikuumi

Kiirettä pitänyt...Oli mukava piipahtaa lauantaina miitissä. Kiitoksia vaan kaikille paikalla olleille - kaikesta.
Noista kuvista...Eipä tullu paljo näköjää kuvailtua...muutama kuva kronologisessa järjestyksessä..


Jallua piilotetaan lihaan a la Minbaari


Valmista tuli.


Minä suorittamassa ehkäisytoimenpiteitä. Kiitos paparazzi Mape


Maustaminen.


Minbaari ja Kipu.

Minbaari

Noh! Laitetaans niitä muiden tuskaisten ilmeitä esiin! Tai hetkinen, minulta taitaa löytyä joku kuva... Hetkinen..
#816

Minbaari

Noniin sai Tepinkapsikuumikin maistaa tulista...
#816


MasaT

Tulihan sieltä kuva noista täytetyistä jalapenoista ja cristalleistakin. :) Kilon verran niitä syötiin eikä yhtään jäänyt jäljelle. :) Toleranssikin tuntui taas nousevan tämän miitin jälkeen, sen verran tuli maisteltua chilejä. Ilman roffeja onneksi. Olis muuten voinut tulla takastulomatkalla ikäviä yllätyksiä jonkun huoltoaseman kohdalla. ;D

MasaT

Pakko lisätä hieman tekstiä, kun jäi niin hyvät muistot miitistä. Elimme varmaan yhtä kesän lämpimintä viikonloppua. Sain taas kärvennettyä ihoni ja luon parastaikaa uudelleen nahkaani.
Paikalla oli lauantaina häät ja kemut jatkui karaoken vuoksi (tuntui, että meno yltyy vaan koko ajan!) n. puoli kolmeen. Sen jälkeen toivoin saavani nukahtaa, mutta sitten rannalle ilmestyi naku-uimareita ja meno jatkui pitkälle aamu-yöhön.-Ääntä riitti!
Miitin aikana pääasiassa siis tissuteltiin ja maisteltiin mainioita chili-tuotteita. Meitä muuten sulostutti viikonlopun minbaarin ja hänen tulevan vaimonsa 1,5 vuotias tyttö-lapsi, joka istui muuten rohkeasti tällaisen lapsiin tottumattoman vanhan pojan polvelle ja poukkoili siinä. :D Etukäteis hää-onnittelut Minbaarille!

wille

Hyvät sessiothan teillä on siellä ollut!  8) Harmi kun jäi tää kerta välistä. Kohtahan sitä täytyy alkaa jo uutta suunnittelemaan... (?)  ;)
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Minbaari

Varsin kivaa oli tuolla lammella orin ja vaikka chilejä kovasti syötiinkin niin roffeilta ihme ja kyllä säästyin. Oliko kellään niitä?

Sitten jos syyskuussa-lokakuussa pidettäisiin sadonkorjuumiitti! Sinne saisi sitten tuotua melkoisen repertuaalin erilaisia chilejä.. Ja tämähän miitti kannattaisi järjestää vaikkapa jossain ravintelissa.. Meidän pikkutyttö ei tosiaan paljoa vierastanut uusia kasvoja(eikä manneja) ::), vaan oli hyvin menossa mukana. Ja kyllä hänelle uni maittoi reissun jälkeen..  :D Ja MasaT:lle kiitokset etukäteis onnitteluista!
#816

Mape

Jooo roffeja ei näkynyt, kuulunut eikä tuntunut
---