lokakuu 14, 2019, 20:49:33 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Med Life Nagapitsamiittiä Veikkolassa?

Aloittaja Soppamies, kesäkuu 11, 2010, 00:10:38 ap

« edellinen - seuraava »

Soppamies

Med Life Veikkolassa on saanut hehkutusta ravintolapuolen keskustelussa. Tälle vähäkarpille tuli keskustelusta aika poikkeuksellinen himo testata kyseinen paikka. Olisiko muita palstalaisia joita kenties kiinnostaisi testailla nagapitsan tulisuus, jos vaikka järjestettäisiin jonkinsorttinen miitti ko. paikkaan?

Allekirjoittaneella on viikonloput täynnä töitä näin kesäisin, mutta olisiko porukalla innostusta lähteä joku arki-ilta testaamaan paikka, mieluiten alkuviikosta? Paikka on ilmeisesti auki kello 21:30 asti arkisin pienen googletuksen perusteella.
I'm bigger than you and higher up the food chain. Get in my belly!

a.k.a. dazler@ircnet

MikaK

Mikä ettei. Eivät ole vielä suoraan listalle laittaneet nagapizzaa, mutta jauheella voi höystää listan pizzat. Sulle varmaan saadaan jokunen TSMB hommattua, että saat vähän edes tulisuutta tuntumaan...

Näillä näkymin olen poikamiehenä heinäkuun ekan viikon eli silloin olisi mainio hetki lähteä syömään iltaruoka Veikkolaan. Etäisyys olisi vielä sellainen, että voisi polkea paikalle.

Alla vielä ravintolan sivut:
http://www.medlife.fi/fin/index