helmikuu 21, 2020, 19:54:30 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Hiiligrillit

Aloittaja Kaltsu, heinäkuu 01, 2010, 21:50:59 ip

« edellinen - seuraava »

longi

Hyvää kevättä kaikille

Laitoin tänään klo 20 karitsan viulun savuun. Sillointällöin puita lisätty lämmöt 80° C, siis pöntössä, lihalämpömittaria ei ole tällä kertaa eli vedetään intuitiolla:)
Saas nähdä mitä tulee, tarkoitus saada palvattu, kolme kertaa olen löylyjä käyny heittämässä ja puita lisäämässä. Ja saaristomallin pöntös

Longi

MiM

Rosterigrilli???

Jostain syystä tällaisten olemassaolo on mennyt minusta täysin ohi, mutta nyt kun taas googlailin mökille uutta pallogrilliä niin pompsahti useampi malli esiin. Arvosteluja en kuitenkaan löytänyt, joten löytyisikö täältä kokemuksia moisista tekeleistä? Ovatko kestävämpiä? Eroaako ominaisuuksiltaan muuten perinteisestä emalipöntöstä?

Toki harvemmin emaligrilli menee roskiin emaliosien pettämisen takia, jalat niistä yleensä ensiksi ruostuu puhkipoikki.  ::)

Esimerkkejä:
Tässä pieni halvimmasta päästä: https://www.motonet.fi/fi/tuote/8500166/MTX-Barbecue-Pallogrilli-RST-17
Tässä isompi ja kalliimpi, mutta kokoisekseen silti halpa: https://www.grillikauppa.com/pallogrilli-hiili-58cm-ruostumaton-teras
Viime vuodesta opin sen asian, ettei kannata aloittaa liian aikaisin ja ravinteita voi antaa myös vähemmänkin. 8)
-Chilijamppa-

VarttiStintti

Ostin Weber Master Touch GBS SS 57 cm pallogrillin ja olen erittäin tyytyväinen grillaustulokseen. Weberin briketit syttyvät hyvin firman Rapid Fire -piippusytytinessä. Briketit riittävät n. 3 tunnin grillaukseen ilman lisäystä. Brikettikorit voi siirtää suoraan grillatavan alle tai siirtää sivuille epäsuoragrillaukseen.  :fire: :thumbup:

Fabricated

Teenkö jotain väärin kun weberin master touch 57cm sammuu kun laittaa kannen päälle vaikka luukut onkin auki alhaalla kuin ylhäällä?

Täytyy pitää kannen välissä palikkaa että saa tarpeeksi ilmaa.