toukokuu 29, 2020, 22:21:27 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Normaalia vitutusta ilmassa..

Aloittaja Caderusso, heinäkuu 18, 2010, 11:33:18 ap

« edellinen - seuraava »

TunturiTiger

kesäkuu 12, 2012, 23:48:21 ip #1860 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 12, 2012, 23:49:53 ip käyttäjältä TunturiTiger
Ihme perseilyä sekä Venäjältä että Puolalta! Jalkapallo-ottelu kestää mun käsittääkseni 90 minuuttia, mutta noi lopetti pelaamisen jo siinä 82 minuutin kohdalla ja alko pallotteleen keskiymyrässä. Muutama heikko nousu loppuajalla. Onneks noista ei kumpikaan pääse finaaliin! >:(

EDIT: Ja noiden fanit alko vielä tappeleen ennen matsia! Ihme porukkaa!

Bruce Willis

Lainaus käyttäjältä: Mattson - kesäkuu 12, 2012, 22:46:21 ip
^voivoi... Aika normaalia etten sanois... K.o. puljusta en osaa oikeen muuta sanoa kun että niiden muuttoja vierestä ainakin Lahdessa aika hemmetin usein kattelleena ei kovinkaan monella firman työntekijällä ainakaan kuuma näytä tulevan hommissa... Nimim. kulj.yrittäjä ja arviolta joku satakunta muuttoa takana...


Allekirjoitan tämän ja totean että niemi on todellakin perseestä oleva firma!!  nimimerkillä kokemusta on

Toby

Lainaus käyttäjältä: Bruce Willis - kesäkuu 13, 2012, 09:02:11 ap
Lainaus käyttäjältä: Mattson - kesäkuu 12, 2012, 22:46:21 ip
^voivoi... Aika normaalia etten sanois... K.o. puljusta en osaa oikeen muuta sanoa kun että niiden muuttoja vierestä ainakin Lahdessa aika hemmetin usein kattelleena ei kovinkaan monella firman työntekijällä ainakaan kuuma näytä tulevan hommissa... Nimim. kulj.yrittäjä ja arviolta joku satakunta muuttoa takana...


Allekirjoitan tämän ja totean että niemi on todellakin perseestä oleva firma!!  nimimerkillä kokemusta on


Täällä KAIKKI on todellakin perseestä.  >:( Ja vielä tarkoituksella. Tää on vitutus-topicci.  ::)
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

Heku

Nuo aivan läpeensä turhat viestit on perseestä.


Ja taas tämmönen päivä, traktorista toinen eturengas tyhjä, vannetta myöten maassa. Sen verran pahasti on 200 tuntia ajettu Michelinin muovirengas lytyssä että varmasti jo runko pilalla.  :'(

Vähän lohduttaa että tuolla ois vähän käytetyt NOKIAn renkaat samassa koossa (14.9R24), 70-luvun puolivälistä. Säilytetty pimeässä jne. Harmi vaan että ne on vielä puimurissa kiinni ja sen siirtämistä varten pitää vadelmatarhan aitaa purkaa. Niin ja eka pitää toisesta puimurista lainata takarenkaita tuohon varaosakoneeseen, ja tietty yks hydrauliletku ohjaukseen pitää vaihtaa. Puuh.

masaiman

Olihan mielenkiintoine herätys aamutuimaan. Siinä kellon soitua hoipertelin silmät solmussa A.Mukusella käymään, oli kun ois saanu avarin poskeen kun avasin vessan oven: vaimon äitin hänelle jostain arabiasta tuoma baut kahden desin puteli jotain puhdasta eukalyptusöljyä tms. Oli syystä x kyllästynyt olemassaoloonsa ja yön aikana täysin omatoimisesti hypännyt peilikaapin päältä tuhannen paskaks lavuaarin reunaan. Yritin siinä toinen silmä raollaan, ja sekin helvetillisistä huuruista vettä vuotaen hoitaa asiat lasinsiruja väistellen, huuhtelin lavuaarista suurimmat öljyt viemäriin ja lähdin orava kurkussa helvattiin koko huussista. On tollasessa kahden-kolmen neliön kopissa ERITTÄIN raikas tuoksu kun sinne on höyrystynyt hapen syrjäyttävä määrä mentolia yms. Täytyy kotio päästessä varmaan käydä ostamassa kaasumaski ja yrittää siivota loput sirut veke sieltä, se haju ei tule tuulettamallakaan haihtumaan ihan hetkeen sieltä... Onneks ei sentään oo ketään himassa just nyt.

Räyhis

Lainaus käyttäjältä: Mattson - kesäkuu 12, 2012, 22:46:21 ipLahdessa aika hemmetin usein kattelleena ei kovinkaan monella firman työntekijällä ainakaan kuuma näytä tulevan hommissa...


Hihi! Tuli mieleen tätini muutto 2008 uuteen kerrostaloon. Sanomattakin lienee selvä, että samaan aikaan oli pari muutakin asukasta muuttamassa ja rappukäytävissä ruuhkaa.

Rontattiin sitten tavaroita, ~50 muuttolaatikkoa ja huonekalut, kolmeen pekkaan kahden sukulaispojan kanssa, nämä heppulit ovat sitä kokoluokkaa, että tämmöinen +110kg rakennusurakoitsija vaikuttaa riisitautiselta astmaatikolta kun rinnakkain tarkastellaan.

Niemen pojjaat seisoskeli porraskäytävässä tukkeena, jokaisella oli lastulevylaatikko kainalossa ja odottivat hissivuoroaan. Kamaa tuotiin oikeasti yhden käden kantamukset kerrallaan ja siten, että yksi heppu toimitti tavaran autosta aina asuntoon asti. Ei puhettakaan, että oltaisiin täsmäisketty hissi täyteen alhaalla ja purettu välittömästi kohdekerroksessa.

Nämä maitonaamat pasteerasivat siis pohjakerroksessa ja me huhkittiin tavaraa neljänteen kerrokseen portaita pitkin. Sukulaispoika #1 kantoi aina 2-3 muuttolaatikkoa kerrallaan, poika #2 1-2 ja viimeisenä portaita pitkin rönösi Räyhäpetteri rillit huurussa.

Jumaliste oli naurussa pitelemistä kun paikalle tuli toinen Niemen muuttoauto, ja sieltä jätkät arpomaan kuka-ketä-mitä-hä? Joku näistä uusista ihmetteli ääneen, että onpas paljon muuttajia, onneksi alakerroksiin pääsee kävellen (viitaten meihin jotka juuri riensimme 3+2+1 muuttolaatikon kanssa ohi). Ehdin juuri nurkan taakse, kun yksi jo tovin tonteilla olleista hepuista sanoi tälle vastikään paikalle saapuneelle; "Ei kun noi kantaa noita neloseen..."

Tähän heppu vastasi kutakuinkin; "Mitä vit? Neloseen? Nehän kantaa 2 laatikkoa kerrallaan? Mitä helvetin jätkiä ne on? Mikä firma? Noin kovilta jätkiltä pitää ottaa yhteystiedot ylös!"

Seuraavaksi kun kammettiin, juosten, portaat alas joku näistä Niemen hepuista pysäytti mut ja kysyi, että mistä lafkasta ollaan kun noin raivolla heivataan kamaa?

Vastasin, että ei mistään. Ollaan remonttimiehiä ja tultiin jeesaamaan tätiä muutossa.

Loppumuuton ajan Niemen pojjaat tutkivat uunituoretta lateksia joka oli seinissä...
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

LupeKani

kesäkuu 13, 2012, 13:30:13 ip #1866 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 13, 2012, 13:35:45 ip käyttäjältä LupeKani
Vituttaa jälleen uutisointi asiaan Halla-aho liittyen. Hän on kauhea rikollinen kun sanoi niitä ihmisiä pedofiileiksi ja sairaiksi jotka alistavat lapsia ja naisia kulttuurinsa varjolla. 9v raiskaus on ok siis Suomen korkeimman oikeuden mukaan ja siitä ei saa puhua rumaan sävyyn. Vastaavasti meillä on rikollisia ihan ministereinä, mutta kun he sattuvat kuulumaan hyvä veli kerhoon niin jätetään väliin nämä asiat, eihän se ole paha asia, eihän? 

Ja sitten siihen todelliseen vitutukseen, sattuu niin kovin ranteeseen ja kämmeneen ettei edes runkkaamaan kykenisi mikäli sellaista harrastaisin herran pelossa ;)  Kerran aiemmin kävin hakemassa 2vko sairaslomaa rasitusvamman takia ja sain rannetuen kuukaudeksi. Auttoi hetkeksi, nyt taas kuukausi rannetuen palautuksen jälkeen homma ei toimi ollenkaan..
Kaikkihan taisi lähteä noin 5v sitten siitä kun nuorena poikana kesätöissä lapioin 2-3kk ajan joka päivä 8h ajan hiekkaa ja soraa työkseni. Rahaa piti saada ja ei uskaltanut heti työuran alkuun hakea sairaslomaa, joten kesä kärsittiin töissä.
Epäiltiin, että tämä vika uusiutuu jatkossa todella paljon herkemmin...

Edittiä: Tuohon muuttofirmaan liittyen, kaksi kaveriani on irtisanoutunut tuon firman palveluksista aivan susipaskojen lupausten takia(työaikojen osalta jne) ja sen takia ettei hommassa ole mitään järkeä. Kaverit olivat molemmat kuskeja ja heillä oli ohjeistuksena pysytellä auton lähettyvillä kun muut muuttavat, kuskin siis ei tarvitse osallistua mitenkään muuton tekemiseen. Ja joissakin kohteissa jopa vanhemmat työntekijät ovat ihmetelleet miksi kuskin pitäisi tehdä mitään muuta kuin päivystää autossa ja ehkä autella kuorma-auton lifterin kanssa..

Räyhis

kesäkuu 14, 2012, 10:42:39 ap #1867 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 14, 2012, 10:44:39 ap käyttäjältä Räyhis
Lainaus käyttäjältä: LupeKani - kesäkuu 13, 2012, 13:30:13 ip
Vituttaa jälleen uutisointi asiaan Halla-aho liittyen. Hän on kauhea rikollinen kun sanoi niitä ihmisiä pedofiileiksi ja sairaiksi jotka alistavat lapsia ja naisia kulttuurinsa varjolla. 9v raiskaus on ok siis Suomen korkeimman oikeuden mukaan ja siitä ei saa puhua rumaan sävyyn. Vastaavasti meillä on rikollisia ihan ministereinä, mutta kun he sattuvat kuulumaan hyvä veli kerhoon niin jätetään väliin nämä asiat, eihän se ole paha asia, eihän? 


Tämä on kyllä uskomattominta paskaa, heti Kreikan lainatakuiden jälkeen. Halla-Aho kirjoitti joskus blogissaan, että somaleita ei saa sanoa neekereiksi. Siitäkin nousi karmea haloo, taisi kyse olla käänteisestä rasismista.

Suomessahan meillä on sananvapaus, joka tarkoittaa että voimme olla tasavertaisesti kukin omaa samaa mieltämme. Jos postaan foorumille kuvan itsestäni ballerinamekossa, voi käyttäjä LupeKani kommentoida, että onpas Räyhis kovin hintin näköinen ja asia on OK - paitsi jos olenkin oikeasti homoseksuaali! Sitten LupeKani haastetaan oikeuteen viharikoksesta! Tosin kun ollaan Suomessa, niin homma menisi siten, että Mattson tai TunturiTiger haastaisi LupeKanin oikeuteen, koska epäilisi minun pahoittaneen mieleni!

VMP! Suomi on paska maa, ei siitä pääse mihinkään.

Hauskinta on, että "Hallis" painostettiin eroamaan, koska oli "kommentoinut" eli esittänyt arvailuja ihmisten motiiveista tuomita hänet. Meillä on kuitenkin kansanedustajina ihan oikeista rikoksita tuomittuja ihmisiä, ainakin yksi valtankunnanoikeudessa tuomittu sekä sekalainen nippu kähmijöitä, valehtelijoita ja paskahousuja kuten Antti Kaikkonen.

Jan Vapaavuorella on tilillään mm. pahoinpitely, osallisuus varkauteen sekä rattijuopumus. Mutta eihän se kansaa kiinnosta.

(Muistaakseni) Jussi Pajunen on saanut parinkymmenen markan sakot liki sadan gramman hasislaatan hallussapidossa 60-luvulla. Ei ketään kiinnosta, kun Pajunen on muodikkaasti rasismia vastaan. Ja hasiskin luokiteltiin huumausaineeksi vasta myöhemmin 60-luvulla. Teknisiä muotoseikkoja.

Hesarissa oli hyvä juttu Halla-Ahon tuomiosta ja kirjoittelusta.

http://www.hs.fi/politiikka/Maallikko+ei+ymm%C3%A4rr%C3%A4+Halla-ahon+tuomiota/a1305574438986
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Finprick

-74,15% Arvatkaa mikä osake? :S

Onneksi ei ole leipärahoja eikä lainoja kiinni noissa.

linker


Onneksi ei ole yhtään Nokian puhelinta eikä Microsoftin tekelettä käytössä.
EIKÄ  TULE.
*Eelop vakuuttelee että Nokia pitää pääkonttorinsa Suomessa...
Vieköön vittuun senkin!

________________________
http://linkerquu.blogspot.com

Fantom

Lainaus käyttäjältä: linker - kesäkuu 14, 2012, 18:52:23 ip
*Eelop vakuuttelee että Nokia pitää pääkonttorinsa Suomessa...
Vieköön vittuun senkin!

Mitäpä tuolla pääkonttorilla tekee.. Kunhan höpöttelee Eeloppi, senhän se tuntuu osaavan.

Kadotus

kesäkuu 14, 2012, 19:26:03 ip #1871 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 14, 2012, 19:55:54 ip käyttäjältä Kadotus
No hei! Ajatelkaa positiivisesti! Nokiahan vain vapauttaa työvoimaa markkinoille, auttamaan maamme huutavassa työvoimapulassa!

EDIT: Niin ja tuota Halla-Ahon oikeusmurhaa en viitsi edes kommentoida, tulee pian elinkautinen ja isot sakot, jos käytän sananvapauttani kertomalla mitä mieltä asiasta olen.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

TunturiTiger

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - kesäkuu 14, 2012, 10:42:39 ap
Lainaus käyttäjältä: LupeKani - kesäkuu 13, 2012, 13:30:13 ip
Vituttaa jälleen uutisointi asiaan Halla-aho liittyen. Hän on kauhea rikollinen kun sanoi niitä ihmisiä pedofiileiksi ja sairaiksi jotka alistavat lapsia ja naisia kulttuurinsa varjolla. 9v raiskaus on ok siis Suomen korkeimman oikeuden mukaan ja siitä ei saa puhua rumaan sävyyn. Vastaavasti meillä on rikollisia ihan ministereinä, mutta kun he sattuvat kuulumaan hyvä veli kerhoon niin jätetään väliin nämä asiat, eihän se ole paha asia, eihän? 


Tämä on kyllä uskomattominta paskaa, heti Kreikan lainatakuiden jälkeen. Halla-Aho kirjoitti joskus blogissaan, että somaleita ei saa sanoa neekereiksi. Siitäkin nousi karmea haloo, taisi kyse olla käänteisestä rasismista.

Suomessahan meillä on sananvapaus, joka tarkoittaa että voimme olla tasavertaisesti kukin omaa samaa mieltämme. Jos postaan foorumille kuvan itsestäni ballerinamekossa, voi käyttäjä LupeKani kommentoida, että onpas Räyhis kovin hintin näköinen ja asia on OK - paitsi jos olenkin oikeasti homoseksuaali! Sitten LupeKani haastetaan oikeuteen viharikoksesta! Tosin kun ollaan Suomessa, niin homma menisi siten, että Mattson tai TunturiTiger haastaisi LupeKanin oikeuteen, koska epäilisi minun pahoittaneen mieleni!

VMP! Suomi on paska maa, ei siitä pääse mihinkään.

Hauskinta on, että "Hallis" painostettiin eroamaan, koska oli "kommentoinut" eli esittänyt arvailuja ihmisten motiiveista tuomita hänet. Meillä on kuitenkin kansanedustajina ihan oikeista rikoksita tuomittuja ihmisiä, ainakin yksi valtankunnanoikeudessa tuomittu sekä sekalainen nippu kähmijöitä, valehtelijoita ja paskahousuja kuten Antti Kaikkonen.

Jan Vapaavuorella on tilillään mm. pahoinpitely, osallisuus varkauteen sekä rattijuopumus. Mutta eihän se kansaa kiinnosta.

(Muistaakseni) Jussi Pajunen on saanut parinkymmenen markan sakot liki sadan gramman hasislaatan hallussapidossa 60-luvulla. Ei ketään kiinnosta, kun Pajunen on muodikkaasti rasismia vastaan. Ja hasiskin luokiteltiin huumausaineeksi vasta myöhemmin 60-luvulla. Teknisiä muotoseikkoja.

Hesarissa oli hyvä juttu Halla-Ahon tuomiosta ja kirjoittelusta.

http://www.hs.fi/politiikka/Maallikko+ei+ymm%C3%A4rr%C3%A4+Halla-ahon+tuomiota/a1305574438986


Miks just musta piti tehdä sijaisloukkaantuja?  ???

Pitäis haastaa oikeuteen tommosesta, mutta jonkun pitäis ensin loukkaantua tällasesta.

Hapa_Nero

Toivottavasti Suomen valtio ei enää tue tuota firmaa. Eelopin aikana kait 9000 suomalaista Nokian työntekijää menettänyt työpaikkansa

Räyhis

Eeloppia pitäisi vetää turpaan kun tulee kadulla vastaan.

Siksi kai se vetääkin kaikki kokoukset livevideona jostain bunkkerista. Kaveri on yhtä suosittu kuin eräs böömiläinen korpraali aikoinaan.

Reuterssin mukaan Elop on vähentänyt kaudellaan yli 40 000 työpaikaa. Hyvin vedetty, kohta on Nokia konkassa. Pelleily on suurinpiirtein samaa tasoa kuin mitä Soneralla 90-luvulla, Soneran tosi nussi Kaj-Erik Relanderin egotrippi jossa hän tähtäsi pohjois-euroopan langattoman viestinnän aurinkokuninkaaksi.

Soneran tapauksessa oli helppo mällätä kun pohjalla oli valtio-omisteinen tele. Kuka tahansa alakoululainen olisi tehnyt niin isosta firmasta isomman IT-kuplan aikaan, Relanderi onnistui kuitenkin hassaamaan rahat ostamalla saksalaista ilmatilaa samalla summalla mitä Suomi maksoi ryssälle sotakorvauksia, loput fyrkat upotettiin Zed-nimiseen multimediapalveluun jonka pelkkä mainoskampanja maksoi enemmän kuin palvelu tuotti kolmessa vuodessa.

Facepalmia ja isosti. Kyllä meillä Suomessa menee hyvin. On keksitty irkit, tekstarit ja kuivauskaappi. Rahaa ei tosin olla saatu mistään. Ainoastaan suomalaiset ja heidän Kansallinen Huono Itsetuntotm voi tuhota teknologiateollisuuden jättiläisen, joka oli kasvatettu sotien jälkeen kuminjalostusfirmasta.

Vedetään vielä aplodit Elopille, holtittomalle rahankäytölle ja osakkeenomistajien ahneudelle!

Nokian toimintamallia ei saata järjellä ymmärtää, ensin palkattiin holtittomasti jengiä töihin, sitten piti väki saada pihalle. Työvoimaa vähennettiin ns. VSP-pakettien avulla jossa vapaaehtoisesti irtisanoutuneet saivat vuoden tai kahden liksan. Minä en ole kovin hääppöinen pisnesmies, mutta luulisi liksan maksamisen tuhansille olemattomille työntekijöille tulevan helvetin kalliiksi.

Myöskin tuotteiden kanssa pelleily on liki samaa tasoa Soneran kanssa. Ensin oltiin jälkijunassa kosketusnäyttöjen kanssa, sitten mobiiliyhteyksien. Nokialla oli helvetin hyvä, selkeä ja virtapihi Symbian käyttis joka toimi. Sitten piti saada Meego, johon upotettiin perkeleesti miestyövuosia sekä rahaa. Kun Meego oli liki lanseerausvalmis, kipattiin koko paska luiskaan ja alettiin perse pystyssä kumarrella Mikkisoftan ja Bill Gatesin suuntaan. Samaan aikaan kilpailijat toivat yhä innovatiivisempia ja seksikkäämpiä tuotteita markkinoille.

Kerrannaisvaikutukset tulevat olemaan huikeita, jos tulevalle lamalle pitää löytää kasvot, voimme kaikki kumartaa Elopin edessä. Suomen Piilaakso, Salo, on menettänyt juuri suurimman työnantajansa, kaupunki jolla on toista tonnia velkaa per capita. Velkaa jota ei pystytty edes kuittamaan puoliväkisin suoritetuilla kuntaliitoksella, kun Salo ryösti itselleen Kiikalan, Perttelin, Halikon, Kuusjoen yms. Nyt Salo voi kokoomuslaisen politiikan avulla kammeta itselleen kaikki ne voittoa tuottavat kunnat ympäriltään maksumiehiksi ja syöstä vuorostaan ne kurjuuteen.
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

JaloPena

Tulipa mieleeni, että joku voisi tehdä Kontran biisin Enok uudella nimellä Elop.  >:(

Nuoriso ei ole varmaan koskaan kyseistä kipaletta (tai edes bändiä) kuullutkaan.

http://www.youtube.com/watch?v=0YJ96p-fxwQ
Meillä kaikki päätökset tehdään demokraattisesti äänestäen. Yleensä kuitenkin häviän äänin 0-1

#1581

Hapa_Nero

En minäkään mitään mistään ymmärrä ja nyt harmittaa kun en paljoa muistakaan.
Mutta kun tuon Eelopin nimitys Nokialle julkistettiin, niin jossakin uutisessa pohdittiin tuon pelastajan aiempaa työhistoriaa.
En siis muista mitä siitä sanottiin, mutta mieleen jäi vain vaikutelma, ettei sieltä juuri muuta löydy kuin julmetun suuria pelastajalle maksettuja palkkioita ja savuavia raunioita..

Noh, vanhemmillani ja isovanhemmillani sentään oli vielä elämä helppoa. Töitä löytyi jokaiselle joka viitsi niitä tehdä.
Nykyään kuviot ovat kokolailla toiset.

Kärsä Babar

Kauheesti on Elopia mollattu joka puolen mutta tuskin tuon kokoisessa puljussa edes toimitusjohtajalla on mitään valtuuksia päättää noin isoista irtisanomisista. Eikähän siellä se yhtiön hallitus isommat kuviot sanele.
Tuntuu että Eloppi on palkattu vain syntipukiksi Nokialle.

Ja kyllä niitä töitä tuntuu nykyaikanakin olevan mutta mikä tahansa ei enään tunnu kelpaavan. Pientä parantamisen varaa voisi olla myös koulutuksen järjestämisessä aloille jossa sitä työvoimapulaa on.
Tutustukaa kasvatustarvikekauppaani:
www.chilitarvike.fi
Tampereella ja Helsingissä myymälät!
Chilitarvike myös Facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/Chilitarvike/182891188480903

Hapa_Nero

Lainaus käyttäjältä: Kärsä Babar - kesäkuu 15, 2012, 20:24:46 ipJa kyllä niitä töitä tuntuu nykyaikanakin olevan mutta mikä tahansa ei enään tunnu kelpaavan.
Juu ei. Nykyään joutuu ihan etsimään sellaista palkkaa mikä riittää elämiseen ja kasvaviin kuluihin.
Lainaus käyttäjältä: Kärsä Babar - kesäkuu 15, 2012, 20:24:46 ipPientä parantamisen varaa voisi olla myös koulutuksen järjestämisessä aloille jossa sitä työvoimapulaa on.
No, ei voisi vaan on.
Jokin aika sitten kävin itse ammatinvalinnanohjaajan puheilla, keskustelemassa aiheesta "mikä musta tulee isona".
Omalla, tämänhetkisellä alallani ei tahdo töitä riittää ympäri vuoden. Ammatinvalinnanohjaaja suositteli vahvasti täydentävää koulutusta. Toisen alan koulutuksesta hän ei juurikaan tahtonut kanssani edes puhua.

linker


Sain yhden teekannun menestyksellisesti myytyä eBayssa.
Tarkoitus oli rynnätä kajakkikauppaan. Mutta eikös perkeleen
JÄÄKAAPPI päättänyt sanoa moro tälle maailmalle.
Uuden kaapin hankintaan ne vitun rahat nyt sitten huomenna täytyy...

En tiedä kuinka monet lomaltapaluurahat, tai niiden helvetin ennakot sun muut saatanan
veronpalautukset on täytynyt viime hetkellä laittaa jonkun JÄÄKAAPIN tai PAKASTIMEN
tai LÄMMINVESIBOILERIN hommaamiseen, kun ne kaikki ymmärtävät hajota juuri silloin kun jotain mukavaa olisi tiedossa.

Olkoon VITTU!!!

________________________
http://linkerquu.blogspot.com