kesäkuu 02, 2020, 02:11:10 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Normaalia vitutusta ilmassa..

Aloittaja Caderusso, heinäkuu 18, 2010, 11:33:18 ap

« edellinen - seuraava »

DP

Eipä miulla muuta, sisko ajo sit miu vanteet kanttariin.. Hyvää hyvyyttäni annoin ne sille täks kesäks ajoon, ku uudet (iskän.. ;D) ostamat kumet päällä, nii ei viittiny myydäkkään vielä.. Noh, ulkokehän vaihollaha tuosta selvii, 120e uutena semmone..  :-\

Trioniska

Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014

ChIlIDoG

Lainaus käyttäjältä: DP - elokuu 10, 2016, 00:00:33 ap
Eipä miulla muuta, sisko ajo sit miu vanteet kanttariin.. Hyvää hyvyyttäni annoin ne sille täks kesäks ajoon, ku uudet (iskän.. ;D) ostamat kumet päällä, nii ei viittiny myydäkkään vielä.. Noh, ulkokehän vaihollaha tuosta selvii, 120e uutena semmone..  :-\Ite käytin 18" solmussa olevat vanteet WheelDoctorilla kun ei onnistunu  tasapainotus enää. Vanteet oikesi ja nyt menee täryyttämättä. Kahden vanteen oikaisu ja kahden tarkistus vannetöineen alle 200€

DP

Ihan tehas uus ulkokehä jos maksaa luokkaa 120e, ja kun veikkaan ettei tuota nykystä saa nätiks pelkällä oikasulla, sen verran pahasti raastanu naarmuille tuosta, ettei oikee mitenkää saa enää siistiks. :/ Jos tuo ulkokehä ei ois vaihettavissa, niin sitte se oikasu ois ainoo vaihtoehto, kyl nuista sillä vielä ajettavat ois saanu.


Trioniska

Lainaus käyttäjältä: Larski - elokuu 25, 2016, 20:30:31 ip
Kuusiokoloavain auton renkaasta läpi. Wtf?


Onneksi renkaissa ei niin hirveästi pintaa...  ::)

Mutta tuo on jo kyllä onnenkantamoinen.
Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014

LarskiLainaus käyttäjältä: Trioniska - elokuu 25, 2016, 20:37:55 ip
Onneksi renkaissa ei niin hirveästi pintaa...  ::)

Mutta tuo on jo kyllä onnenkantamoinen.

No nii'i. Uudenkarhiat nakit. VMP.

Wolfman

Lainaus käyttäjältä: Larski - elokuu 25, 2016, 20:30:31 ip
Kuusiokoloavain auton renkaasta läpi. Wtf?


WTF  ??? Se pidempi "sakara" on vielä hankalampi saada uppoamaan noin vahingossa.... Vaatii jo huonoa tuuria (tai harkintaa joltain ?).

sorrii

Korvissa vinkuu ...  ???

Laitoin eukon pyörään uudet kiekot juuri pari kuukautta sitten, kun oli takapyörässä mennyt yksittellen aika monta pinnaa. Shimanon laadukkaalta vaikuttavat 28" kiekot maksoivat Bikesterin verkkokaupassa yhteensä ~100€

Eilen sitten soitteli muija kaupungista, että on kummi puhki .. tuu hakeen!
Näytti olevan takakumista pinta aika sileenä (kun ämmä jarruttaa aina vain takajarrulla) Sisäkumissa niin pieni reikä, että ilmat pysyi tunnin verran kuormittamatta ...

Katselin uudet päällyskumit [Michelin] Motonetista ja hurautin ostamaan. Tietenkään en huomannut katsoa myymälän saldoja. Tuota kokoa 42-622 ei löytynyt hyllystä. Myymäläsaldossa näkyi yksi kpl Continental, jota juuri toinen asiakas kantoi kassalle ...  >:( >:(

Menin sitten Suomen Polkupyörätukkuun. Siellä olikin kaikki tarvikkeet -40€ alessa. Ostin samantien 2kpl Shwalbe renkaita jotka sai alennettuna samaan 15€/kpl -hintaan.

Laittelin niitä sitten vasta tänään vanteille, kun illalla tuli muuta kiirusta. Pesin ne vanteet valmiiksi illalla.

Eka kumi meni ok. ja pumppasin painetta 5bar [max 6bar] Kiinnitin huomiota, että aika epätavallisen kevyesti sai sen renkaan vanteelle: ei tarvinnut käyttää edes työkalua.
Sitten laitoin toisen ja olin tapani mukaan huolellinen: katsoin että vanne on suorassa ja tasaisesti vanteella ennenkuin aloin pumppaamaan. 4bar kohdalla vielä pyöräytin sen pyörän ympäri ja katsoin että on suorassa. Pumppasin ... ja Pu-pummMM!!
Aika mageesti jysähti ja korva soi vieläkin. Vanteen reunanauha näytti revenneen venttiilin kohdalla ja sisäkumi halki 20cm matkalta.

Nyt sitten liikeeseen valittamaan, että myi susikappaleen mulle. Saa nähdä saanko korvauksena uuden sisäkumin  ;)

Yhden vitun puhjenneen renkaan taki meni siis käytännössä täysi työpäivä!!
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

MiM

Ajoin joskus kauan sitten C-kortin yhtä työtehtävää varten, mutta käyttö sille on viime vuosina ollut nolla, niinpä en pistänyt kovin korkealle prioriteetille lähettää C-ajoluvan edellyttämää lääkärintodistusta 50-viotissyntymäpäivän jälkeen ja koko asia päsi sitten unohtumaan. No nyt tuli sitten saantitodistuksellinen kirje postissa ja sinisilmäisenä luulin, että siinä korkeintaan viedään minulta se tarpeettomaksi käynyt C-ajolupa. Mutta ei! Kirjeen mukaan ajokorttini meni suoraan hyllylle, siitä hetkestä alkaen kun lunastin tuon kirjeen. Niinpä en saanut laillisesti ajaa edes kotiin postista.

Vituttaa sekä viranomaisten/lakien tiukkuus että oma sinisilmäisyys. Katsotaan miten iso rumba tästä seuraa, jääkö kortti poliisin huostaan ja kauanko uutta joutuu odottamaan, vai olisiko ehkä mahdollista kävellä asemalle vaaditun lääkärintodistuksen kanssa selvittämään tilannetta vikkelämmin.
Viime vuodesta opin sen asian, ettei kannata aloittaa liian aikaisin ja ravinteita voi antaa myös vähemmänkin. 8)
-Chilijamppa-

Huru-ukko

Tämän aamun asiakaspalaute:

Erään mainoksen mukaan vastaatte aika hyvin sitä kuvaa jossa asiakas joutuu (mummo/myyjä tms) katsomaan suu auki tajuamatta sanakaan. Esimerkiksi robottivastauspalvelustanne saa kuvan että kysyjää jallitetaan niin pitkään että siellä luovutetaan.
Naurettavinta on että asiakasta yritetään saada vikapalvelijan rooliin tajuamatta sitä yksinkertaista asiaa että hän on varmaan jo kokeillut niillä keinoilla jotka hänellä käytössä on.
Ja osa meistä ei yksinkertaisesti tajua koko nettiyhteyden perusasioita.
Ja ikävintä se että yritätte: kuten muutkin operattorit, pistää asiakkaan maksamaan itse Helpsonien ja vastaavien palveluista.

Sitä ihmistä jonka kanssa pääsee asioimaan on vaikea löytää. Ja kaikki on piilotettu linkkien taakse. 
Miksi tälläistä pitäisi suositella edes ikävälle naapurille, ystävistä puhumattakaan.

Ainoa asia minkä takia voisi suositella on ystävällinen asiakaspalvelu jos sellaisen löytää.
Yleensäkkin operaattoreiden vastuun näkee mistä se on peräisin kun hakee yhteys ongelmiin ratkaisua Microsoftin 1/3 vaihtoehdosta, pyydä apua ystävältä. Ikävää.


lolz0r

lokakuu 01, 2016, 20:15:29 ip #4471 Viimeisin muokkaus: lokakuu 01, 2016, 21:28:34 ip käyttäjältä lolz0r
Moro.

Tällä hetkellä vituttaa eniten se emännän kanssa suoritettu huutokilpaillu, joka on jatkunut pe illasta alkaen.. Mulla leikkaa ihan helvetin helposti kiinni ja emäntä samassa työpaikassa= kaikki paska mun niskaan. Taistelen työnjohtajan ominaisuudessa myyjien kanssa päivittäin, mutta kerran kun antaa periksi niille niin tuotannossa oleva emäntä kyllä haukkuu pystyyn samantien.. Ehkäpä olisi aika tikata vittuun ylipäätäänsä ja jättää se rannalle ruikuttamaan ;)

Tössö-64

Peruutin portista kotipihaan, kivi takarenkaan alla pyörähti ja liikutti auton oikealle tolppaa päin. Takavalon "lasi" tohjoksi ja puskuriin naarmuja.  :'( >:( >:(

Whili


Larbba

onko tämä sitte vitutusta vai huvitusta, mutta viesin vaihtoa gigantin kanssa:
minä:
tilasin teiltä Boschin astianpesukone ja toimitusajaksi toivoin 13.12.2016 8-13, niin voisiko toimituspäivän siirtää yhdellä eteenpäin eli
14.12.2016? Niin meillä on varmemmin joku paikalla.

Gigantin Markus:
Hei,

Kiitos yhteydenotostanne.
Tilaamallenne astianpesukoneelle on varattu toimitus tiistaina 13.12.2016 klo 08-13 välisenä aikana.
Mikäli aika ei sovi tai sitä tulee muuttaa, voitte ilmoittaa muutoksesta vastaamalla tähän viestiketjuun tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme verkkosivujen chatin tai puhelimen välityksellä.

Mukavaa alkanutta viikkoa.

Ystävällisin terveisin,
Markus

Vastaamalla viestiin, että ihan oikeasti haluan siirron, niin viesti meni onneksi toiselle henkilölle Gigantin päässä ja siirto onnistui.  :D
Chili on kuin alkoholi. Ensin kelpaa mikä vain kunhan tulee humalaan/on tulista. Kunnes oppii että se voi olla hyvääkin, eikä seuraavana aamuna ole pakko oksentaa verta ja kärsiä

sorrii

Se on tuo viestintä joskus hankalaa,varsinkin ulkolaisilla nettikaupoilla!

Tilasin kesällä uudet vanteet sekä renkaat autooni 1001-renkaat -nimisestä nettikaupasta. Hinnat olivat kyllä kilpailukykyiset, mutta viestintä sitä luokkaa, etten olisi tilannut mitään, jos olisin vilkaissut etukäteen heidän FB-sivua. Siellähän oli sitä sekoilua sen verran, ettei kyllä herää luottamus ...

Meillähän tilaus onnistui muutaman sekoilun jälkeen ihan ok. Tuli vahvistus sähköpostiin. Seuraavana päivänä tuli sähköposti, että ~270€ palautettu tilille. Ei selitystä miksi. Noin parinkymmenen viestin jälkeen selvisi että vanteita ei ollut varastossa, joten niiden tilaus peruttiin. Sitten kävin viestinvaihtoa siellä FB-sivulla sekä suoraan asiakaspalveluun sähköpostilla kahden viikon ajan, saamatta vastausta löytyisikö toisia vanteita jotka sopisivat autooni ja myös niihin jo toimitettuihin renkaisiin.

FB'ssä näyttivät asiakkaat kirjoittavan suomeksi mutta asiakaspalvelijat kirjoittivat englanniksi. Yhteenkään kysymykseen ei tullut vastausta, vaan aina joku vakioviesti joka ei liittynyt itse asiaan ollenkaan ... Se oli ihan käsittämätöntä. Ilmeisesti ne tyypit jotka luki siellä firmassa Facebookia eivät ymmärtäneet suomea, vaan laittoivat jostain valikosta niitä vakiovastuaksia, jossa kehoitetaan olemaan yhteydessä asiakastukeen, jossa taas kehoitetaan kysymään Facebookissa ...  ??? ???

Se oli hullua, että ne samat vanteet joita alunperin yritin tilata, tulivat nettikaupassa koko tuon ajan ensimmäisenä vaihtoehtona, kun tein haun automallin perusteella. Tuki vaan ilmoitti ettei niitä saa.

Lopulta tilasin sieltä nettikaupasta uuden setin vanteita JA renkaita, josta vaan peruin lopussa itse ne renkaat. Yritin siis varmistaa että on se yhteensopivuus. Nettikauppa kuulemma ei suostu myymään settiä joka ei sovi.

Maksoivat muuten HYVÄT Kiinalaiset renkaat [Linglong Greenmax HP] ja levypyörät Citröen Xaraan yhteensä 450€ toimitettuna ja asennettuna auton alle ...  8)
Meinasi vaan hermot mennä siinä sivussa.

Ja ovat muuten ne renkaat ajossa selvästi paremman tuntuiset kuin aikaisemmat Michelinit: Sen tuntee [tunsi ennen talvea] erityiseti tiukoissa kaarteissa asfaltilla kuinka noilla vaan voi ajaa paljon kovempaa ...  ;)
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

tp.teppet

Nyt kyllä vituttaa niinku pientä oravaa. Rahat mikäs muukaan. Lahjoja ei ole juuri ollut varaa ostella kun säästöt on loppu ja opintolainaa saa nostettua lisää vasta vuoden alussa. Ei kai siinä se nyt oli odotettavissakin kun ei kesällä töitä ollut. Nyt menee viimeisetkin 50€ mitkä oli säästössä muijan auton tankkiin, että se voi kulkea töissä. Hän kun luuli että tilillä vielä useampi satanen, mutta pankki olikin lyhentänyt hänen opintolainaansa reilusti, ja näin tilillä olikin enää ropoja. Noh onneksi sentään ruokaa kaappi täynä ja mujalle sentään ostin lahjan hyvissä ajoin. Kunhan vaan riittäisi bensat mitä saan ostettua. Vituttaa sanoa muille että lahjoissa menee vähän pidempään, mutta eiköhän ne ymmärrä. Vähän huono yhdistelmä lähihoitajan ja opiskelijan tulot silloin kun tulee yllättäviä menoja. Auton jatkuvat ongelmat syöny molempien rahat. Noh onneksi pitäisi olla tulossa kevyempi lukujärjestys keväälle, niin ehtis ehkä tehdä töitä taas koulun oheessa. Nyt syksyllä olis ollu töitä, mutta kun koulussa menee 10-12 tuntia päivässä niin ei oikein pystynyt niitä hommia tekemään. Ihana paine kun pitäisi ajoissa valmistua, mutta toisaalta pitäisi käydä töissä niin rahat riittäisi ja lainaa ei tarvisi, ja jos töihin menee niin väkisinkin tippuu osa kursseista pois tai ei mene läpi. Noh onneksi kun tukien leikkaus astuu voimaan niin olen jo melkein valmistunut ja voi jo mennä töihin, ilman että tarvii miettiä säätöä tukien ja opintopisteiden kanssa.

Se vaan että kun saatana laskee että rahat riittää ja jää ylikin, ja sitten sen mitä ei auto syö remppoineen ja bensoineen, niin vie pankki lainan lyhennyksinä muijan tililtä.

Whili

Inhokkiministreit

2/3 oikein !!  Berner, Sipilä ja Rehula on mun listakärki  >:(
Suosikkeja onkin sitten hieman vaikeampi valita..

Vähiten ääniä saivat eli "suosituimpia" ovat vasta ministeriksi tullut Mika Lintilä ja Kai Mykkänen.

Lintilä ei oo ehtinyt vielä pahemmin mokata ja KUKA ON KAI MYKKÄNEN !!  ??? ??? ;D

PP

Suoraan sanoen vaikea uskoa todeksi, mutta onhan meitä moneen junaan eikä jotkut ymmärrä mitään.

Onkohan edes laillista kertoa pomolle epäillystä addiktiosta, jos se ei ole alkoholiin, lääkkeisiin tai huumeisiin. Eikö asian pidä vaikuttaa työkykyyn, että työterveys saa kertoa siitä pomolle?

sorrii

Nee on vittumaisia juttuja jos terveystietoihin jää merkintöjä jostain sekoiluista.

Mulle kertoi luottamuksellisesti yksi lääkäri hiljattain, että mun tietoihin on merkitty "epäilty lääkeriippuvuus" joskus vuonna 05. En ole koko asiasta ollut tietoinen tänä aikana. Oli silloin vuosituhannen vaihteen aikoihin vähän hankalat ajat ja erehdyin kerran suoraan pyytämään läkäriltä "vähän diapamia tai jotain" ... Oli siinä parikin kuolemantapausta lähipiirissä ym. Kyseinen lääkäri silloin antoi reseptin muistaakseni 3.5mg diapamia 10kpl annoksen, johon taisin jotain viisasta kommentoida.  8) 8) 8)
Noina aikona ja aikojen kuluessa ennen sitä olin toki ehtinyt monta kertaa satunnaisesti käyttää "pameja" ja jotain unilääkkeitä yms. mutta en koskaan niiden kanssa sekoillut ... enkä oikeestaan välttämättä olisi koskaan niitä tarvinnutkaan ..  :-\ .. huvitti vaan se lääkärin asenne ja lasten annostus.

On vaan sitten vähän hämmentävää että 10-15 vuoden kuluttua tulee ilmi tuollainen merkintä terveystiedoissa, ja lääkäri kyselee kohteliaasti että mitenkäs nykyään on tilanne lääkkeiden käytön kanssa ... hah! ... Sulla on joskus ollut vähän ongelmia ...
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`