lokakuu 23, 2019, 05:09:12 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Helsingin raflat

Aloittaja theBro, tammikuu 24, 2004, 22:03:49 ip

« edellinen - seuraava »

Coofdrad

Nyt dong bei hu:ssa syöneenä voin sanoa, että hyvää oli  :P Alkuruokana kevätkääryleet, pääruokana otin kanaa, vihanneksia ja chiliä. Jälkkärinä banaania ja jäätelöä. Tyttöystävä söi kanaa, vihanneksia ja cashewpähkinöitä. Se oli kyllä todella mautonta ja aika aneemisen väristäkin.

Pyysin oman ruoan neljällä chili merkillä ja sanoin vielä, että extra hot. Mutta eipä mitenkään tulista silti ollut. Tyttöystäväkin pystyi syömään sitä ongelmitta, hänelle sopivaa. Sanoi, että ei enään tilaa ruokaa ilman chiliä. Tainut kyllä hänenkin toleranssinsa nousta minun seurassa  ;D

Kuten sanoin olisi voinut olla tulisempaa. Pitää kokeille ensikerralla sitä kanaa chilillä ja pippurilla.

Arvosana: 9/10

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Coofdrad - tammikuu 02, 2011, 11:25:48 ap
Tänään menen ensi kertaa käymään dong bei hussa. Katselen menua juuri, onpas vaikea päättää. Minkähän takia toi friteerattu kana, chiliä ja pippuria on niin hitsin kallis  ???

Onko teillä kokemuksia muista kuin tosta ja shrerred beefistä? Ajattelin kokeilla kevätkääryleitä ja tulista kanaa ja paprikaa  :) Saa halvemmalla noi kaksi kuin pelkästään ton yllä mainitseman...


Vaikea sanoa mistä kaikesta tuo hinta muodostuu. Mutta paikassa ollaan selvästi ylpeitä siitä, että siellä tehdään autenttista (no, ainakin niin pitkälle kuin täällä mahdollista) kolmen Kiinan maakunnan ruokaa laadusta tinkimättä. Se voi tarkoittaa yllättävänkin työläitä valmistusmetodeja ja vaikeasti hankittavia raaka-aineita. Keittiömestari esim. oli hyvin ylpeä siitä, että DBH on hankkinut autenttisen ankkauunin Pekingin Ankkaa varten. Eivät ilmaisia asioita. Mutta voivat maistua suussamme.

Larski

Kävin tänään ekaa kertaa Gringos Locosissa. Chiliyhdistyksen lätkällä sai pääruuista -20%. Epäselvä käsitykseni, että tämä käytäntö olis Helsingissä loppunu osottautu siis vääräksi. Ruoka oli hyvää ja palvelu toimi. RIP Wings oli vallan loistava. Oikeasti hyvä annos, jossa potkua oli vähintäänkin riittävästi, pisti ihan hikoilemaan. Chili steakissa ei chilistä ei kyllä paljo voinu puhua ainakaan noitten wingsien jälkeen. Poltteenpuutteen sai korvattua lopuksi Chocolate bird's eye milkshakella.

mikestones

Lainaus käyttäjältä: Tapolan Tulikeppi - marraskuu 19, 2010, 14:56:15 ip
Tuossa männä viikonloppuna käytiin kaverin kanssa hakemassa new bamboosta sapuskat ja kaverini totesi että hän syö tuota 9-tulista possua lähes joka viikonloppu.  :o

Koomista tapauksessa oli kun etukäteen kaverini soitteli ja pyysi annokset etukäteen valmiiksi..
"Yksi currykana +4 chilillä ja yksi tulinen possu +9 chilillä.."
-Kuulin aivan selvästi kännykästä naisen äänen hieman huonolla suomella huuhdahtavan.
"Aaaii, onkose Aleksi?" Itseltäni pääsi melkoinen hörähdys: -Ai ne tuntee sut jo siellä ihan nimeltä?

No sapuskat tuli haettua ja syötyäkin, tuo 4-tulinen on aivan riittävän tulista omaan sietokykyyni maistoin myös kaveriltani 9-tulista ja täytyy sanoa ettei oma sietokyky vielä ole siinä pisteessä että tuota voisin koko annosta syödä.

Kaveri söi sen 9-tulisen possunsa urheasti välillä niistellen ja hikeä pyyhkien. Luulen että usutan tuon rautavatsan osallistumaan naga2011 koitokseen..

Kuten aikaisemmin mainittua, aivan loistavaa sapuskaa ja tulisuutta on riittävästi. nam.



jooo kävin eka kerran new bamboossa ja koin paikan hieman likaiseksi ja nyhjäiseksi

8 e kana oli ihan jees maultaan mutta pyysin erittäin tulista ja chiliä siinä ei ollut kyllä tarpeeksi lainkaan

se oli pettymys

kun olin jo melkein syönyt kaiken, tuli tarjoilija kysymään, että oliko tarpeeksi chiliä ja haluatko lisää?


pahinta oli suomalaiset juntit jotka tulivat viereiseen pöytäön joku 50 vuotias läski mies joka sanoi että "ota tuo sun kassi pois lattialta tai muuten istun sen päälle"


todella vulgaaria ja apinamaista käytöstä, sanoin että "no istu sitten", tosin otin laukkuni ja melkein sanoin että "sun ei kannata syödä enää, olet jo niin läski", en kehannut loukata


siis joo, no halleluujah, pöydän lisächili ei maistunut ees chilille

ei silti paskaa, halpaa, mutta miksi sitä chiliä ei saanut siihen ruokaan kun pyysin extra hot chiliä?

häh?


Harri1980

Pyydä seuraavan kerran kuudella chilillä currykana. Tuolla pitää osata tilata chilien määränä. Samalla ei teitämättömät saa liian tulista. Maksaa sitten 2-4€ enemmän lisächiliannos. 9-chiliä on maksimi, kannattaa kokeilla 6 tai 7 chiliä ja kiivetä siitä ylöspäin, jos tarvetta on.

Coofdrad

Lainaus käyttäjältä: Harri1980 - maaliskuu 08, 2011, 19:06:43 ip
Pyydä seuraavan kerran kuudella chilillä currykana. Tuolla pitää osata tilata chilien määränä. Samalla ei teitämättömät saa liian tulista. Maksaa sitten 2-4€ enemmän lisächiliannos. 9-chiliä on maksimi, kannattaa kokeilla 6 tai 7 chiliä ja kiivetä siitä ylöspäin, jos tarvetta on.


Itse olen nyt new bamboossa käynyt syömässä 3 kertaa. Aina olen ottanut currykanan. Ekalla kerralla pyysin 5 chilin annoksen. Myyjä kattoi vähän kummissaan ja sanoi, että oletko varma. Todella tulista se oli. Kerranki sai mitä pyysi. Paitsi seuraava päivä oli kyllä yhtä TUSKAA  :-X

Toisella kerralla otin 4 chilin annoksen. Mielestäni tätä oli kiva syödä. Polttoa oli reilusti, mutta vatsa väänteitä ei tullut seuraavana päivänä.

Viimeksi otin taas 5 chilin annoksen. Sen syöminen oli YHTÄ TUSKAA. Oisinkohan puolet kerrennyt syödä kun piti lopettaa kesken ja pyytää pakkaaman ruuan pakettiin   ;D Kysyin, että onkohan kokilla vähän arviot heitelleet, koska ensimmäinen 5 chilin annost ei ollut läheskään niin tulinen.

Pakko kyllä sanoa, että aikamoisia toleransseja teillä on jos 6-7 kiipeätte ylöspäin  :o Itse kun kummiskin syön chiliä jossain muodosssa melkein joka päivä. Olen kuvitellut, että omat tolet ovat aika korkeat, mutta ilmeisesti ei  :o

Gustafsson

Olettekos tulisen ruuan ystävät thai-keittiöihin tutustuneet? Helsingissä on pari Tamarin nimistä thaipaikkaa, yksi Etelä-Espalla, ja siellä söin loistavaa ja varsin tulista paistettua naudanlihaa chilin ja basilikan kera. Hiki valui päänahkaa pitkin, mutta hyvää oli.

Harri1980

Lainaus käyttäjältä: Coofdrad - maaliskuu 12, 2011, 12:21:20 ip
Lainaus käyttäjältä: Harri1980 - maaliskuu 08, 2011, 19:06:43 ip
Pyydä seuraavan kerran kuudella chilillä currykana. Tuolla pitää osata tilata chilien määränä. Samalla ei teitämättömät saa liian tulista. Maksaa sitten 2-4€ enemmän lisächiliannos. 9-chiliä on maksimi, kannattaa kokeilla 6 tai 7 chiliä ja kiivetä siitä ylöspäin, jos tarvetta on.


Itse olen nyt new bamboossa käynyt syömässä 3 kertaa. Aina olen ottanut currykanan. Ekalla kerralla pyysin 5 chilin annoksen. Myyjä kattoi vähän kummissaan ja sanoi, että oletko varma. Todella tulista se oli. Kerranki sai mitä pyysi. Paitsi seuraava päivä oli kyllä yhtä TUSKAA  :-X

Toisella kerralla otin 4 chilin annoksen. Mielestäni tätä oli kiva syödä. Polttoa oli reilusti, mutta vatsa väänteitä ei tullut seuraavana päivänä.

Viimeksi otin taas 5 chilin annoksen. Sen syöminen oli YHTÄ TUSKAA. Oisinkohan puolet kerrennyt syödä kun piti lopettaa kesken ja pyytää pakkaaman ruuan pakettiin   ;D Kysyin, että onkohan kokilla vähän arviot heitelleet, koska ensimmäinen 5 chilin annost ei ollut läheskään niin tulinen.

Pakko kyllä sanoa, että aikamoisia toleransseja teillä on jos 6-7 kiipeätte ylöspäin  :o Itse kun kummiskin syön chiliä jossain muodosssa melkein joka päivä. Olen kuvitellut, että omat tolet ovat aika korkeat, mutta ilmeisesti ei  :o


9-chilin annoksen parhaillaan söin, ilman että maha meni sekaisin. Nyt toki talviterässä, mutta kunhan omaa satoa pääsee kesällä syömään niin syksyllä voisi harkita 9-annosta. Eipä siellä muuta ilkeä syödä, kun muistavat ja tunnistavat.

salsa

Täytyy sanoa että oli huikea pettymys kun tuolla Simonkadun Coloradossa kävi...Söin jonkun pirullisen purilaisen...olihan se kyllä tulista niin kuin pitikin. Mutta kaikki ainesosat oli nii purkista/pakasteesta että hyi,mukaan lukien se chilikastike. Mielestäni ei pelkästään riitä että on extra tulista,ruuassa pitää olla muutakin mielenkiintoa. Harmittaa ettei menty Iso roban thai ravintolaan mistä saa ainakin maukkaita chiliruokia! Koko Colorado on kylla niin pettymys kaverinkin annos oli niin suoraan pakasteesta.

Kugelschreiber

Lainaus käyttäjältä: salsa - huhtikuu 15, 2011, 16:31:11 ip
Täytyy sanoa että oli huikea pettymys kun tuolla Simonkadun Coloradossa kävi...Söin jonkun pirullisen purilaisen...olihan se kyllä tulista niin kuin pitikin. Mutta kaikki ainesosat oli nii purkista/pakasteesta että hyi,mukaan lukien se chilikastike. Mielestäni ei pelkästään riitä että on extra tulista,ruuassa pitää olla muutakin mielenkiintoa. Harmittaa ettei menty Iso roban thai ravintolaan mistä saa ainakin maukkaita chiliruokia! Koko Colorado on kylla niin pettymys kaverinkin annos oli niin suoraan pakasteesta.


Eipähän ollut suoraa tölkistä  ;D

http://www.cynical-c.com/2008/01/31/cheeseburger-in-a-can  :o

Coofdrad

huhtikuu 21, 2011, 11:10:02 ap #190 Viimeisin muokkaus: huhtikuu 21, 2011, 23:50:19 ip käyttäjältä Coofdrad
Kävin kokeilemassa Gringos Locosissa vähän ruoan tulisuutta.
Niillä oli uudistettu ruokalista. Ensin meinasin ottaa diablo burgerin, mutta listaalla oli numeor 48. jokus muerte pläplä. Hall off hame ruoka. Siinä oli:

"Härän" ulkofilepihvi siveltynä naga kastikkeella.
Kasviksia habenero kastikkeessa + tuliset lohkoperunat.

Jos annoksen pystyi syömään tunnissa niin saa, naamastaan kuvan heidän seinälleen, paidan ja jonkin diplomin.
Myyjä sanoi, että yksi asiakas oksensi syötyään vähän ruokaa.

Asiaan.

Ulkonäkö: Annos oli ihan ok näköinen. Soossia oli mielestäni kylläkin liikaa, näytti aika epämääräiseltä,koska pihviä ei erottanut alta. 7
Ilmeisesti ovat ajatelleet, että laitetaan soossia niin paljon, että kukaan ei pysty syömään.

Maku: Pihvi oli paistettu oikeaoppisesti. Mieletäni liha ei ollut laadukasta, olen syönyt paljon parempaa. Makua pihvissä ei ollut. Suolaton ja mauton. Tietenkin tulisuutta oli.
Perunat olivat todella isoja lohkoperunoita. TÄYSIN raakoja piittttkä miinus.
Kasvikset olivat ihan ok makusia. 6


Poltto: SITÄ OLI  ;D Käykää kokeilemassa. Väitän, että jonkin verran toleja pitää olla jos meinaa syödä annoksen kokonaan. Itse en sitä syönyt, tai siis niitä raakoja perunoita. Kastiketta olivat laittaneet niin reilusti, että sitä olisi pitänyt mättää kaksin käsin lopuksi. Kyllä ne syödä olisi pystynyt, mutta mitä järkeä? Itse en ainakaan piittaa oman pärstän kuvasta seinällä  :D 9

Poltto oli kyllä tulisempi kuin new bamboo centterin 5 annos. Sanoisin, että hyvin erilainen. Johtuen tietenkin nagasta.

Tarjoilu kyllä pelasi. Tumma olut oli erittäin hyvää  :D
Keittiön toiminta oli kyllä aika hidasta. Johtui kylläkin siitä, että yksi kokki siellä vain hääräsi. Asiakkaita alkoi tulemaan koko ajan lisää.

Kokonaisarvosanaksi ehkä 6 tai 7.

Räyhis

Voin melkein kuvitella.

Tunnissa pitäisi se HK:n "hellästi tapettu" 170g naudan ulkofileepihvi saada pilkottua suupaloiksi niillä paskoilla aterimilla mitä joka ravintolassa nykyään on. Olihan menyyssä lauta- tai edes puunsyytausta ja vähän liekkejä? Ravintolassa leikkinurkka/pallomeri naperoille?

Yksi kokki ravintolassa jossa asiakaspaikkoja on satakunta? Ala-arvoista. Kai tarjoilijat sinuttelivat ja jauhoivat purkkaa tilausta ottaessa? Kai ne huusivat bongit keittiöön "VIIS LEHMÄÄ NELOSEEN! SEISKASSA ON MAITOVAMMANEN!" ja pesiytyivät kassakoneen taakse spekuloimaan ketä vituttaa eniten ja kuka ei vielä ole käynyt röökillä viimeisen vartin sisällä?
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Kadotus

En tiedä Helsingin Gringosista, mutta tuossa Räyhäkkään kuvailemassa ravintolassa olen käynyt aivan liian monta kertaa.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

kapsituuttaaja

Käväsin tossa kevväämmällä viemässä pojan tietokoneen kauppakeskus arabian jimms pceeceen takuuhuoltoon ja käväsin siinä seinän takana kiinalaisessa lipasemassa Chiliä sisältävan annoksen huiviin.
Hohoi kun oli takahampaiden amalgaamit herkässä!
En tiedä oliko kokilla normi päivä mutta onneksi olin tuotetta viemässä enkä hakemassa.
Hien erityksin vuoksi olisi ote voinut lipsua paluumatkalla!
Koskaan en oo maitoo juonu        enkä juo!!!

Mika73

Oma kokemus Helsingin Gringos Locosista perjantailta oli todellinen pettymys asiakaspalvelun puolesta.

Tilasin sipulirenkaat alkuun, Locos Special Burgerin ja mansikkapirtelön.

- Sipulirenkaiden tulo kesti yli 30min ja samalla tarjoilija vei kovalla kiireellä numeron pöydästä, jolloin aloin ihmetellä millä loput syötävät löytävät perille.

- Tässä välissä joku pariskunta oli vienyt pöytäni, kun kävin vessassa. Jonka sain puhumalla takaisin.

- Odotin burgeria yhteensä yli tunnin, kunnes näkyi hampurilaisen kanssa ympäri terassia kiertelevä tarjoilija, jota sai huutaa ja huitoa luokseen.

- Sain vakuutella että burgeri on minun ja pitäisi saada vielä pirtelökin.

- Tarjoilija ei tuonut mitään aterimia tai servettejä pöytään, terasilta lyötiin käteen pinkka paperisia käsipyyhkeitä.

- Burgeri oli kylmä.

- Pirtelö ilmestyi hetkessä pöytään, vaikka pääruoka oli vasta aloitettu.

Ei jäänyt kovin hyvää kuvaa Helsingin Gringos Locosista. Tampereella asiat hoituvat paljon paremmin.


makedolisten

Tämä on nyt hieman tylsä ruokapaikka, muta Stockmannin ruokamaailma kahdeksannessa kerroksessa. Siellä on piste jossa saa wokkeja, ja ainakin eilen kokki lisäsi pyynnöstä reilusti tuoretta chiliä wokkiin ja ripotteli lopuksi vielä tuoreita viipaleita päälle. Kyse ei nyt ole mistään supertulisesta lajikkeesta, mutta harvinaisen hyvä wokki silti, tulisuutta enemmän kuin useimissa paikoissa ja kyllä tuollaisella todella tuoreella chilillä vaan on mahtava maku. Lisäksi siellä on myös heidän omaa erinomaista chilitahnaansa jota saa itse lisätä vapaasti wokin päälle. Hieman kallis paikka (pieni wokki 8-9€ iso 11-12€), mutta aivan mahtavan makuista ja taitavasti chiliä hyödyntävää wokkia! Plussaa myös että sitä saa liha, kala tai kasvisversiona.

Chileissä77

Nyt El-Karimissa 3 kertaa käyneenä täytyy todeta että tuskin tulee enää mentyä sillä sen verran tylyä on meininki ollut ja tulista en ole saanut yhdelläkään kertaa vaikka mielestäni varsin asiallisesti sitä pyysin,en tiedä ,ehkä tämä paikka on niitä joissa omistaja täytyy joko tuntea tai sitten hiljalleen luoda hyvät välit  :)

Räyhis

^ No huh! Jestas! Vaikka tiskin takaa pitäisi löytyä oikein naga morichia muoviputkessa eikä siltikään tulista! Täytyy poiketa bisselle joku päivä ja kysellä.
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

ana198

marraskuu 07, 2011, 08:10:57 ap #198 Viimeisin muokkaus: marraskuu 07, 2011, 08:12:43 ap käyttäjältä ana198
Lukee kommentteja sitten täällä tai eat.fi:ssä niin minusta on täysin käsittämätöntä että ihmiset vielä käyvät Gringos Locosissa???
Ala-arvoinen ja järjettömän hidas palvelu, surkea ruoka ala-arvoisista raaka-aineista, ylihintainen ja universaalisti surkeaksi todettu.
Erityisesti kun Helsinkiin on hiljattain auennut kaksi oikeaa Mexicomättöä tarjoavaa puljua ja vanhemmat texmex-paikatkin ovat huomattavasti parempia niin jotenkin järjetön yhtälö?

Rankkapanda

Lainaus käyttäjältä: ana198 - marraskuu 07, 2011, 08:10:57 ap
Lukee kommentteja sitten täällä tai eat.fi:ssä niin minusta on täysin käsittämätöntä että ihmiset vielä käyvät Gringos Locosissa???
Ala-arvoinen ja järjettömän hidas palvelu, surkea ruoka ala-arvoisista raaka-aineista, ylihintainen ja universaalisti surkeaksi todettu.
Erityisesti kun Helsinkiin on hiljattain auennut kaksi oikeaa Mexicomättöä tarjoavaa puljua ja vanhemmat texmex-paikatkin ovat huomattavasti parempia niin jotenkin järjetön yhtälö?



Itse käväisin kesällä viimeistä kertaa ja ravintola ei ollut silloin edes puolillaan. Viime kertaan verrattuna juomavalikoima oli supistunut ja palvelu oli hidasta, siis todella hidasta. Kävimme tiskillä ja otimme listat mukaan, tarjoilija lupasi tulla ottamaan tilauksen kohta. Taisi kolme varttia vierähtää ennen kuin tilausta tultiin ottamaan. Siitä meni vielä noin puoli tuntia, että sain alkuruokani (haaleaa naposteltavaa). Siinä vaiheessa en edes jaksanut laittaa annosta takaisin, vaan halusin vain pääruoan. Seuraavat 35 minuuttia, niin sitten tuli pääruokakin vihdoin, joka oli ihan ok. Kaikessa kesti vain niin saatanasti ja parhaimmillaankin ruoka oli vain syötävää. En enää jalallani aio astua gringosiin. Se että ruokiin, joiden kypsennyksiin menee maksimissaan 10 minuuttia ja kestääkin muutama tunti saada ruoat kertoo karua kieltään.