marraskuu 25, 2020, 18:12:54 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Tampereen raflat

Aloittaja Janne, tammikuu 09, 2004, 13:59:01 ip

« edellinen - seuraava »

Minbaari

Lainaus käyttäjältä: Nakki - elokuu 08, 2011, 22:40:34 ip
Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 08, 2011, 21:21:51 ip
Gringos Logos oli miellyttävä yllätys !!

Kyllä kannattaa antaa palautetta, viesti meni tällä kertaa perille.



Minkäslainen miellyttävä yllätys siellä odotti?
Testasitko Bistec De La Muerten?
:)


Itse en ainakaan pyytänyt tuohon annokseen lisää tulta.. Eikä tarvinnut kaivaa habanerojauhetta kukkarosta myöskään.  ;D
#816

Whili

Lainaus käyttäjältä: Minbaari - elokuu 08, 2011, 23:21:32 ip
Lainaus käyttäjältä: Nakki - elokuu 08, 2011, 22:40:34 ip

Minkäslainen miellyttävä yllätys siellä odotti?
Testasitko Bistec De La Muerten?
:)


Itse en ainakaan pyytänyt tuohon annokseen lisää tulta.. Eikä tarvinnut kaivaa habanerojauhetta kukkarosta myöskään.  ;D

Oli joku hampurilainen, nimee en muista, mutta oli maukas pihvi ja välissä oli riittävästi tuoretta jallua.
Huomattavaa parannusta edellisiin kertoihin verrattuna.
Bistec De La Muerte jäi vielä testaamatta, mutta kyllä tässä jonain päivänä..

ana198

Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 09, 2011, 21:39:13 ip

Oli joku hampurilainen, nimee en muista, mutta oli maukas pihvi ja välissä oli riittävästi tuoretta jallua.
Huomattavaa parannusta edellisiin kertoihin verrattuna.
Bistec De La Muerte jäi vielä testaamatta, mutta kyllä tässä jonain päivänä..

Siis samana päivänä purkista vai oikeasti tuoretta jallua? Onko GL todella ottanut tuoreet jallut käyttöön?
Saako Tampereen GL:stä palveluakin alle tunnissa? Ruoka nyt on, ketju kun on kyseessä, samaa uudelleen lämmitettyä paskaa mitä muissakin texmex pubeissa.
Pancho Villa, Gl ja vastaavat ovat oikean ravintolan irvikuvia jotka tarjoavat mäkkärityyliin valmistettua paskaa sillä erotuksella että ottavat skeidastaan ihan oikean ravintolaruoan hinnan.

Ironista on että jos käyt vaikkapa Farangissa (äänestettiin juuri Suomen parhaaksi ravintolaksi), Gaijinissa (Farangin omistajien uusi mesta) tai vaikkapa Cafe De Nopalissa (Suomen ainoa oikeasti Meksikolainen ravintola, duunaa kaikki annokset paikan päällä alusta loppuun tuoreista aineksista, EAT.FI tällä hetkellä Helsingin ravintola No.1) niin et maksa ruoastasi juuri enempää kuin noissa edellämainituissa syöttölöissä, itse asiassa Cafe De Nopalissa maksat huomattavasti vähemmän. Ruoan tasosta ei tarvitse edes puhua.
Tämä tietysti Helsingissä mutta olen varma että Tampereeltakin löytyy helmiä joissa oikeasti saa laadukastakin voimakkaammin maustettua ruokaa.

Soggoth

Lainaus käyttäjältä: ana198 - elokuu 13, 2011, 07:52:32 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 09, 2011, 21:39:13 ip

Oli joku hampurilainen, nimee en muista, mutta oli maukas pihvi ja välissä oli riittävästi tuoretta jallua.
Huomattavaa parannusta edellisiin kertoihin verrattuna.
Bistec De La Muerte jäi vielä testaamatta, mutta kyllä tässä jonain päivänä..

Siis samana päivänä purkista vai oikeasti tuoretta jallua? Onko GL todella ottanut tuoreet jallut käyttöön?
Saako Tampereen GL:stä palveluakin alle tunnissa? Ruoka nyt on, ketju kun on kyseessä, samaa uudelleen lämmitettyä paskaa mitä muissakin texmex pubeissa.
Pancho Villa, Gl ja vastaavat ovat oikean ravintolan irvikuvia jotka tarjoavat mäkkärityyliin valmistettua paskaa sillä erotuksella että ottavat skeidastaan ihan oikean ravintolaruoan hinnan.

Ironista on että jos käyt vaikkapa Farangissa (äänestettiin juuri Suomen parhaaksi ravintolaksi), Gaijinissa (Farangin omistajien uusi mesta) tai vaikkapa Cafe De Nopalissa (Suomen ainoa oikeasti Meksikolainen ravintola, duunaa kaikki annokset paikan päällä alusta loppuun tuoreista aineksista, EAT.FI tällä hetkellä Helsingin ravintola No.1) niin et maksa ruoastasi juuri enempää kuin noissa edellämainituissa syöttölöissä, itse asiassa Cafe De Nopalissa maksat huomattavasti vähemmän. Ruoan tasosta ei tarvitse edes puhua.
Tämä tietysti Helsingissä mutta olen varma että Tampereeltakin löytyy helmiä joissa oikeasti saa laadukastakin voimakkaammin maustettua ruokaa.


Tampereelta löytyy esim. Katmandu (Nepalilainen) ja Thai & Laos (Thaimaalainen) joista saa tulisempaa ja laadukkaampaa ruokaa, kuin panchosta tai gringosista. Eivät nuo paikat todellakaan ole mitään gourmee mestoja, mutta paljon laadukkaampia ja antavat rahoille paremmin vastinetta. Laadukas mexico mesta puuttuu vielä tampereelta, mikä johtuu todennäköisesti kysynnästä. Normi jantteri, kun on tyytyväinen siihen sontaan, mitä edellämainituista paikoista löytyy.. Itse kaipaisin kyllä ravintolaa, joka tarjoaisi laadukkaita, tuoreista raaka-aineista valmistettuja, purilaisia ja meksikolaisia ruokia. Ja todellakin olisin valmis maksamaan tästä laadusta extraa. Panchossa hinnat vaan nousee ja taso laskee vuosi vuodelta.

Nakki

No ainakin Pancho fucking Villa on iham perseestä. Edellisen ja viimeisen kerran jälkeen vannoin etten enää siihen paskahuusiin astu. Kerrankin sai sanoa suoraan ja rehellisesti ettei maistunut. Iham paskaa.  >:(
Any marriage where the female is allowed to speak and wear clothing is doomed to failure. -Quark-

Whili


Soggoth

Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 15, 2011, 14:05:00 ip
http://www.nandadevi.fi/   ;D


Nanda devi on kanssa tosi hyvä paikka, mutta Katmandu vieläkin parempi :)) Katmandun naan leipä on älyttömän hyvää!

coco

Lainaus käyttäjältä: Nakki - elokuu 14, 2011, 20:29:49 ip
No ainakin Pancho fucking Villa on iham perseestä. Edellisen ja viimeisen kerran jälkeen vannoin etten enää siihen paskahuusiin astu. Kerrankin sai sanoa suoraan ja rehellisesti ettei maistunut. Iham paskaa.  >:(

Täytyykin varoa. Tääl jyppilässä oon oppinu jo kantapään kautta.

urmas

syyskuu 02, 2011, 20:35:16 ip #228 Viimeisin muokkaus: syyskuu 02, 2011, 20:43:41 ip käyttäjältä urmas
Muutaman kerran vetässy Bistec De La Muerte Gringos Locosissa.  On tulinen ja hyvä.

Pancho Villan burgerit on hanurista ja muukin ruoka hieman pikaruokahtavaa. Siis kaikki Panchont tampereella ovat pers*****. Lempäälän Idea parkissa on ehkä huonoin Pancho, jossa olen käynyt.

Nanda devissä jos pyytää tulisempaa, niin annokseen lisätään lisää chiliä-kuivamausteena päälle. Oon känyt monta kertaa. Kuivamausteet = Yäk.

Kannattaa kokeilla Roustin tulisehkoa lampaan lihaan tehtyä purilaista, on aikas hyvä. Myös hivenen tulinen lampaankare on melko hyvä siellä.

Kuulemma Jack The Roosterissa on jotain tulista menulla. Onko kokemuksia?

Napolista saa hyviä habanero-pizzoja.

Kaltsu

Lainaus käyttäjältä: urmas - syyskuu 02, 2011, 20:35:16 ip
Muutaman kerran vetässy Bistec De La Muerte Gringos Locosissa.  On tulinen ja hyvä.

Pancho Villan burgerit on hanurista ja muukin ruoka hieman pikaruokahtavaa. Siis kaikki Panchont tampereella ovat pers*****. Lempäälän Idea parkissa on ehkä huonoin Pancho, jossa olen käynyt.


Joskus aikaisemminkin avautunut Pancho Villan ruuista. Täyttä skeidaa! En ole käynyt muissa kuin HML Panchossa, mutta se riitti. Kiertäkää kaukaa.
Olen ihmetellyt miten tuollainen skeida paikka voi ylipäänsä olla enään pystyssä. ?? Voi vittu mikä paikka...
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

urmas

syyskuu 02, 2011, 23:10:25 ip #230 Viimeisin muokkaus: syyskuu 02, 2011, 23:12:16 ip käyttäjältä urmas
Chilifestareilla tuli käytyä Hämeenkadun länsipuolen Panchossa syömässä burgeri. Euron lisähinnalla sai Panchon "Ultra Death" (ei siis Blairin) kastiketta väliin. Kastiketta näyttävästi mainostettiin yli miljoonan scovillen monsterisoossiksi. Hah! Nautittuani kuivanhkon hampparin ja vielä kuivemmat ranskalaiset, luulin havaitsevani melkein jotain tulisuuden tapaista suussani. Ehkä se sittenkin oli festareilla maistamani rocoton palainen, joka siellä kummitteli suupielessä.

Kadotus

Lainaus käyttäjältä: urmas - syyskuu 02, 2011, 20:35:16 ip
Muutaman kerran vetässy Bistec De La Muerte Gringos Locosissa.  On tulinen ja hyvä.

Pancho Villan burgerit on hanurista ja muukin ruoka hieman pikaruokahtavaa. Siis kaikki Panchont tampereella ovat pers*****. Lempäälän Idea parkissa on ehkä huonoin Pancho, jossa olen käynyt.

Nanda devissä jos pyytää tulisempaa, niin annokseen lisätään lisää chiliä-kuivamausteena päälle. Oon känyt monta kertaa. Kuivamausteet = Yäk.

Kannattaa kokeilla Roustin tulisehkoa lampaan lihaan tehtyä purilaista, on aikas hyvä. Myös hivenen tulinen lampaankare on melko hyvä siellä.

Kuulemma Jack The Roosterissa on jotain tulista menulla. Onko kokemuksia?

Napolista saa hyviä habanero-pizzoja.


Napolin pizzat on kyllä muutenkin loistavia! Ja se The Roastin poppamiesburgeri on kyllä tosi maukas. Ei se nagaversiokaan kovin tulinen ole, mutta siinä ei varmasti mitään tappotulisuutta haetakkaan.

Roosterissa on muutamia chiliannoksia vakiomenussa, niinkuin varmasti kotisivuiltakin voi tarkistaa. Itse olen syönyt Twisted Dixien, joka on nagaa sisältävä kanapasta. Naga maistuu kivasti, mutta tulisuutta ei nyt ei kovin hirveästi havaitse ja annos on ainakin isolle miehelle kovin pieni. Maukas mutta pieni. Toinen Hell's Nightien ulkopuolella syömäni chiliannos Roosterissa on Death Burger. Tulisuutta ei voi olla huomaamatta, jollei satu olemaan immuuni kapsaisiinille ja paidan saaminen on ihan oikeasti jo suoritus. Verrokkina voidaan pitää Gringos Locosin maukasta Bistec de la Muertea, jossa kyllä on poltetta, mutta ainakin itse nautin annoksen mausta täysin siemauksin, kun taas Death Burger oli lähinnä suoritus. Näistä kahdesta Bistec de la Muerten voisin syödä vaikka viikottain, mutta Death Burgeria en ihan heti viitsisi syödä uudestaan. Ja jos Death Burger ei riitä, Jack the Roosterin Hell's Nighteissa voi kokeilla Ultimate Death Burgeria jossa on kolminkertainen annos nagaa tavalliseen Death Burgeriin verrattuna, mutta kyseistä annosta saa tilattua vain, jos normaali Death Burger on todistetusti syötynä.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

urmas

Lainaus käyttäjältä: Kadotus - syyskuu 03, 2011, 00:32:28 ap
Napolin pizzat on kyllä muutenkin loistavia! Ja se The Roastin poppamiesburgeri on kyllä tosi maukas. Ei se nagaversiokaan kovin tulinen ole, mutta siinä ei varmasti mitään tappotulisuutta haetakkaan.

Roosterissa on muutamia chiliannoksia vakiomenussa, niinkuin varmasti kotisivuiltakin voi tarkistaa. Itse olen syönyt Twisted Dixien, joka on nagaa sisältävä kanapasta. Naga maistuu kivasti, mutta tulisuutta ei nyt ei kovin hirveästi havaitse ja annos on ainakin isolle miehelle kovin pieni. Maukas mutta pieni. Toinen Hell's Nightien ulkopuolella syömäni chiliannos Roosterissa on Death Burger. Tulisuutta ei voi olla huomaamatta, jollei satu olemaan immuuni kapsaisiinille ja paidan saaminen on ihan oikeasti jo suoritus. Verrokkina voidaan pitää Gringos Locosin maukasta Bistec de la Muertea, jossa kyllä on poltetta, mutta ainakin itse nautin annoksen mausta täysin siemauksin, kun taas Death Burger oli lähinnä suoritus. Näistä kahdesta Bistec de la Muerten voisin syödä vaikka viikottain, mutta Death Burgeria en ihan heti viitsisi syödä uudestaan. Ja jos Death Burger ei riitä, Jack the Roosterin Hell's Nighteissa voi kokeilla Ultimate Death Burgeria jossa on kolminkertainen annos nagaa tavalliseen Death Burgeriin verrattuna, mutta kyseistä annosta saa tilattua vain, jos normaali Death Burger on todistetusti syötynä.


Huh huh. Pitääpi joskus kokeilla tuota Kuoleman burgeria. Kiitos tiedosta. Tiedä sitten miten tuon Ultimaten syönnin laita on :)

Soggoth

Joo eiköhän se Death Burger ole kaupungin tulisin annos:) Taitaa olla myös Suomen tulisin?

Kävin tässä Chilifestien aikoihin testaamassa Jack the roosterin chili hampurilaisen ( ei death) ja täytyy kyllä sanoa, että olin vähän pettynyt. Annos oli ihan ok, mutta ei mikään erikoinen. Hell's nightissa taas olen päässyt nauttimaan todella hyvistä ruoista. (muutenkin kuin tulisuuden merkeissä). Täytyy varmaan antaa uusi mahdollisuus ja tilata jotain muutakin kuin hamppari.

Whili


tso


Kyllä. Vakiopaikka kun Hervannassa tarvii syödä.

Mitään hirveän tulista en ole tuolta löytänyt, mutta oikein hyvänmakuisia annoksia. Myös lounasbuffetti on oikein mainio ja monipuolinen.

Viimeksi tiistaina kävin lounasta nauttimassa tuolla.
#20

urmas

Onko joku käynyt kehräsaaressa Stefan's Steak House -raflassa?

MikkoM

Lainaus käyttäjältä: urmas - syyskuu 09, 2011, 17:08:06 ip
Onko joku käynyt kehräsaaressa Stefan's Steak House -raflassa?


Enpä ole ja valitettavasti sekä siellä käyneiden tuttavien että netistä luettujen arvostelujen perusteella ei tartte käydäkkään. Pahin ongelma lienee ruuan taso joka on enintään tyydyttävä, pihvit poislukien jotka kuulemma ovat hiukan parempia.

Kadotus

syyskuu 10, 2011, 01:21:49 ap #238 Viimeisin muokkaus: syyskuu 10, 2011, 01:26:05 ap käyttäjältä Kadotus
Lainaus käyttäjältä: Whili - syyskuu 09, 2011, 12:26:14 ip
On kukaan testannut Hervannassa Malabadia ?

http://www.malabadi.fi/etusivu.html


Ihan mielenkiintoisen näköinen paikka, jota tarvitsee varmaan joskus testata. Arkkitehdin kadulta löytyvä Heval on se paikka missä yleensä Hervannassa syön. Hyvät ja kookkaat annokset ja pöydissä on yleensä habatabaakin. Tuo Malabadi näyttää olevan perinteisempi Turkkilainen ruokapaikka, kun taas Heval on erittäin laadukas "normi" kebab-pizzeria.


Tarvitsee vielä lisätä, että ovat perhana lopettaneet Jack The Roosterista kokonaan Foodstockin, jonka piti olla vain kesälomalla. Sehän oli siis hampurilaisbuffet joka oli viikonloppuisin. Koottiin omat hampurilaiset ja väliin löytyi perussetin lisäksi monenlaista poppamiehen ja hot headzin soosia. Myös siipiä ja ranskalaisia sai syödä niin paljon kuin halusi. Toiveen pilkahduksena on kuulemma jotain uutta suunnitteilla. En silti jaksa keksiä mikä voisi pelastaa talvisen darrapäivän yhtä hyvin, kuin vanha kunnon Foodstock.  :'(
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

Mixu85

Tämä nyt ei ihan virallisesti kuulu Tampereen rafloihin, koska kyseinen kioski sijaitsee Pirkkalassa, mutta Tampereenseudulla toki.

Onkos kukaan käynyt maistamassa Pirkkalan Daddy's Dinerin Spicy naga burgeria. Ei ole suoraan listalla, mutta saa tilattua sen ohi. Valmistus kestää aavistuksen kauemmin, mutta kuulemma makua ja potkua pitäisi olla enemmän kuin riittävästi ja välissä jopa tuoretta nagaa.

Olen itse kuullut muutamalta ihmiseltä, että pieksisi jopa Death Burgerin, mutta tiedä nyt sitten näistä. Aattelin et jos joku täällä olisi uskaltanut käydä tuon koeajamassa, niin tietäisi viitsisikö itsekkin lähteä kokeileen.