kesäkuu 15, 2021, 19:03:36 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Tampereen raflat

Aloittaja Janne, tammikuu 09, 2004, 13:59:01 ip

« edellinen - seuraava »

von Riena

Ei jaksais nillittää, mutta tarkistellaanpa niitä tekstejä välillä luettavampaan muotoon..


-Lassi.
#579

jasuiitta

olipa loistava meksikolainen pippuripihvi tampereen pancho villassa. tosi iso ja mukavan tulinen annos. piffin vierellä jalapenoviipaleita ja päällä tuore habaneron puolikas siemenineen. poiketaan toistekkin :D

pak

Tuli käytyä torstaina Tampereen Amarillossa.
Hampurilaisen siellä söin ja kylkeen tilasin habasoossia.
Oli lievä pettymys tuo soossi. Soossina ihan hyvän makuista, mutta potkultaan ei lähelläkään sitä mitä olen Turun vastaavassa ravintolassa saanut.

Gringos Logosissakin kävin.
Harmikseni vaan menin 10 minuuttia liian myöhään. Keittiö oli jo kiinni, joten jäi Diablon maistaminen toiseen kertaan.

arse

Huhut kertoivat että nanda devissä vaihtui kokki tulisempaan malliin, olihan se testattava. Hyvää oli ja myös tulista <3. Ei tattenu tilata 8+++++++ -tulisuutta vaan ihan normiperus "tulinen" oli myöskin sitä.
Elämässä on tärkeintä puutarhanhoito, eikä sekään ole niin tärkeää.

Suntio

Pitääpä käydä testaamassa Nanda Devi pitkästä aikaa ja tarkistaa pitääkö huhut kokin vaihtumisesta paikkaansa.

Nanda Devi sai joku aika sitten varteenotettavan kilpailijan nepalilaisesta ravintola Kathmandusta, joka sijaitsee siinä nurkan takana Satakunnankadun varressa. Ruuat ovat suunnilleen saman hintaisia kuin Nanda Devissä, mutta annoksiin sisältyy riisin ja soosin lisäksi naan-leipä, raita ja linssimuhennos. Paikka on muuten ehkä vähän Nanda Deviä "halvemman" näköinen, mutta plussana voi sanoa sen, että siellä ei ainakaan vielä ole näkynyt Nanda Devistä tuttuja kesät-talvet pörrääviä kärpäsiä. Tulisuutta ruokiin ei saa erikseen valita, mutta itselleni ainakin ruokalistan "tulinen" on lähes riittävä (Nanda Devistä tilailen yleensä extra tulisen viidellä plussalla, kun eivät enempää suostu laittamaan). Pyydettäessä pöytään saa kipollisen öljyyn säilöttyä chiliä, jonka kanssa tarjoilija kehotti noudattamaan varovaisuutta, koska se on "aika väkevä". Ei liioitellut.

Lyhyesti sanottuna, käykäähän ihmeessä testaamassa Nepalin poikien paikkakin, jos Intian suunnalta tuleva sapuska makunystyröitä miellyttää.

Keku

 Gringos Locosin Diablo Burger tuli testattua eilen ja olin hiven pettynyt hurjaksi mainostettuun tulisuuteen. Kyllähän siellä jotain chilimurskaa oli reilusti välissä, mutta jos mainitaan oikein listassa että syödään omalla vastuulla ja että kaupungin tulisin hampurilainen, niin sen pitäisi silloin olla jo sellainen että potkaisee ja raivolla.
Jos itse teen kotona burgereita ja laitan esim. puolikkaan teelusikkan Blair´s After Deathia tai Dave´s Insanitya pihville niin räjäyttää tajunnan paljon kovemmin kuin Gringos Locosin Diablo Burger. Hampurilainen itsessään oli ihan ookoo tasoa maultaan.

Pasi

Työkaveri vetäisi diablon myös tässä noin viikko sitten Helsingin Gringos Locosissa ja hänestäkin hampurilainen ei ollut mitenkään erityisen tulinen. Tiedän kuitenkin että kaverin tulisuusasteikko on hyvin lähellä omaanikin, niin vähän ihmettelen. Itse testasin annoksen kesällä Tampereella ja kyllä siinä oli volttia ihan tukevasti. Onko joku syönyt useampaan kertaan eli onko tulisuudessa muutosta?

arse

Kyllä se taso tuntuu vaihtelevan, välillä tulee perustulinen ja välillä saa toden teolla taistella että saa hampurilaisen alas. Olen huomannut että chiliyhdistyksen t-paidalla tuntuu saavan tulisemman mallin :P
Elämässä on tärkeintä puutarhanhoito, eikä sekään ole niin tärkeää.

Erkka

marraskuu 13, 2009, 08:54:16 ap #128 Viimeisin muokkaus: marraskuu 13, 2009, 08:59:28 ap käyttäjältä Erkka
Lainaus käyttäjältä: Wiski - marraskuu 26, 2006, 21:04:51 ip
Söin äsken Napolin habapizzan. Pizzassa oli päällä 7 kokonaista hapsua kantoineen päivineen, ihan kohtuu tulisia.  Haban maku selvästi esillä ja hikeäkin pukkasi ihan kohtuullisesti. Ehdottomasti kokelemisen arvoista.

Mielummin ottaisin nuo habat pilkottuina, nyt niitä joutui vähän leikkelemään ja sijoittelemaan ympäri pizzaa tasaisempaa poltetta varten.

Tampereellahan on oikea haba-boomi aluillaan. Amarillosta saa yyberhyvää habadippiä ja Napolista habapizzaa. Vielä kun joku alkaisi myymään habashotteja, niille voisi löytyä kysyntää!


Hellässähän oli habanero tabasco / absithe shotti. Oli kuulemma sellanen et pisti vähän irvistelemään..

Tampereen yksi hyvistä TexMex rafloista on Zarillo. TexMex ei ole ihan niin tujua kun haluaisi, mutta ovat ajatelleet tulisen ystäviä jättämällä joka pöytään habanero tabasco pullon.

Sanoisin että hinta laatusuhde on kohdillaan.

http://huviopas.net/tampere/ra_zarillo.php
"There was always a powerful comfort in knowing he was out there somewhere in the night, roaring drunk, guzzling high-octane whiskey and railing against a world amok with complacency and hypocrisy."

Xbow

Lainaus käyttäjältä: arse - marraskuu 09, 2009, 17:26:11 ip
Kyllä se taso tuntuu vaihtelevan, välillä tulee perustulinen ja välillä saa toden teolla taistella että saa hampurilaisen alas. Olen huomannut että chiliyhdistyksen t-paidalla tuntuu saavan tulisemman mallin :P


Juu, parisenkymmentä diabloa kun olen kiskonut naamariin, ni sanoisin, että tulisuus vaihtelee. Nykyjään tuntuisi olevan tasaisen "tappavaa", ei vaiskaa, chilipitoisii ovat aina olleet, joskus jopa miedohkoja, yleensä kyllä tulisia. Pariin otteeseen joskus vuosi-pari sitten meni jo väkisin syömiseksi.

Viime kerralla kun söin, vasen silmä kostui vähän. Eli potkua oli, muttei niin kauhiasti. Sopivan tulinen meitsille :)

Zarilloakin on joskus muinoin testailtu juu. Melko miedot mausteet muutenkin kuin chilin osalta, mutta muuten hyvvee oli juu, hinta-laatu suhde kohdallaan.
#209 säälittävät 38,61 g
Disclaimer: Mun höpinöitä ei pidä sit ottaa liian vakavasti

Kärsä Babar

Kannattaa tulla testaamaan diabloburgeri pikkujouluihin, luulisi silloin saavan tulisena.
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=6635.0
Tutustukaa kasvatustarvikekauppaani:
www.chilitarvike.fi
Tampereella ja Helsingissä myymälät!
Chilitarvike myös Facebookissa:
http://www.facebook.com/pages/Chilitarvike/182891188480903

Suntio

Kävin pitkästä aikaa Nanda Devissä tarkistamassa pitääkö kokin vahtuminen paikkaansa. Ei kuulemma pidä. Tarjoilija sano, että samat naamat siellä keittiössä on hääränny jo useamman vuoden. Kokkeja on tosin siellä kahdenlaisia, eli tulisempi kokki ja miedompi kokki.

Linda

Käytiin eilen pitkästä aikaa Ideaparkissa, ja kerta kun siellä oltiin niin olihan se pakko poiketa siiville. Mä ehdin melkein ahdistua jo ovella, kun paikkaa ei oo mitenkään koolla pilattu ja ihmiset olivat vielä raahanneet ostoskärryt ja lastenvaunut sinne pöytien viereen. Onneks sitten pienen pujottelun jälkeen löytyi vapaa kahden hengen pöytä ja saatiin niitä siipiä. On ne vaan aina hyviä ;D Ja vaikka ruuhkaa oli ihan riittävästä niin ruokia ei kuitenkaan joutunu kauheen kauaa odottamaan. Pitäis kyllä useamminkin käydä, mutta yleensä miehellä menee hermot jo parkkipaikalla ja mulla viimeistään Ideaparkin ulko-ovella niin ei ihan päivittäin jaksa vaivautua. Voishan sieltä tosin mukaankin ne herkut hakea :)
The fact that no one understands you
doesn't make you an artist...

tomps123

Jack the Rooster mainostaa jotain yybertulista burgeria, kukaan käynyt kokeilemassa? Pääsee kuulemma Hall of Fameen ja saa T-paidankin  8)

Kuulemma järkkäilevät jotain Hell's Nighteja, jonka jälkeen kuulemma laava lentää rektumista.

Itse tykkään Nanda Devistä, Panchosta ja Zarillosta. Zarillon chiliburgerin saa muistaakseni tujumpana, jos pyytää. Eikä ole hinnalla pilattu paikka. Tosin viime kerrasta pitää antaa miinusta viihtyvyyden puolesta, ei ole kiva syödä kun tiskillä notkuu ilm. omistajan kännisiä ja kovaäänisiä kavereita...

Herpiili

Lainaus käyttäjältä: tomps123 - helmikuu 27, 2010, 00:30:57 ap
Jack the Rooster mainostaa jotain yybertulista burgeria, kukaan käynyt kokeilemassa? Pääsee kuulemma Hall of Fameen ja saa T-paidankin  8)

Kuulemma järkkäilevät jotain Hell's Nighteja, jonka jälkeen kuulemma laava lentää rektumista.

Itse tykkään Nanda Devistä, Panchosta ja Zarillosta. Zarillon chiliburgerin saa muistaakseni tujumpana, jos pyytää. Eikä ole hinnalla pilattu paikka. Tosin viime kerrasta pitää antaa miinusta viihtyvyyden puolesta, ei ole kiva syödä kun tiskillä notkuu ilm. omistajan kännisiä ja kovaäänisiä kavereita...


_Wille_ on ainakin käynyt Jack the Roosterissa tuon burgerin syömässä, kuulemani mukaan varsin hyvää :)

arse

Tuota burgeria ei listalla näy, onkos se tarjolla vain hells nighteissä? Kiinnostaisi maistaminen kovasti :)
Elämässä on tärkeintä puutarhanhoito, eikä sekään ole niin tärkeää.

oiva_

Paikan päälle kun menee ja ottaa menun käteen niin se löytyy heti ensimmäiseltä sivulta

Tespe

Kehuivat Gringosissa "tulistaneensta" listaa. Yhden pääkallo guesat oli tänään paljon tulisempia, kuin diablo viime viikon lauantaina. Vastaavasti ne kahden kallon katkaravut oli mitään sanomattomia verrattuna noihin Habanero Quesadilloihin. Mutta hyvvee :)

Ja chilittömille ne burgerit on parasta mitä tampesterista saa.

Kadotus

Diablo burgeri on aina ollut ihan hyvä ja maukas, ei nyt mikään tappotulinen mutta lämpimämpi yleensä kuin esim Pancho Villan Hot Hot purilainen. Sen muistan että varauksetta en suosittelisi kenellekkään sitä jotain valkosipulipihviä (en nyt muista tarkkaa nimeä), emäntä sellaisen söi kun viimeks käytiin ja se oli kyllä niin ala-arvoinen ravintolakokemus (oli pakko itsekkin maistaa) että ensimmäistä kertaa teki mieli oikeasti avautua ravintolassa. Olen meinaan syönyt vähemmän sitkeitä ja paremman makuisia kengänpohjiakin  ::) Saattoi tietysti käydä huono säkä, ainoa on että emäntää en sinne varmaan toiste saa mukaani. No, toisaalta ei sekään kyllä saa mua Coyoteen. Kolmesti yritin, kolmesti petyin (ja pahasti!).
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

Mika73

No oletteko testanneet tätä?  :)

-DEATH BURGER Single 11,90 / Double 13,90
Tulisten burgerien kingi. Burgeri, jossa yhdistyy cheddarjuusto ja hedelmäinen salsa suun räjäyttävän tulisuuden kanssa. Sana death ei ole nimessä turhan takia...
Tulisuus ****