lokakuu 23, 2019, 06:08:22 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Paholaisen käärylettä Tammiston Citymarketissa (ent. Jättijaossa) Vantaalla

Aloittaja Aji Inferno, syyskuu 18, 2010, 16:47:19 ip

« edellinen - seuraava »

Aji Inferno

syyskuu 18, 2010, 16:47:19 ip Viimeisin muokkaus: huhtikuu 11, 2011, 10:20:26 ap käyttäjältä Aji Inferno
Parannettu versio niiden aiemmasta, minusta silloin vähän yhdentekevästä mehevästä naudanlihamötikästä. Nyt chilinä täytteessä on sitten aito Fassen naga! Vannoivat lihatiskillä, että nyt sitä potkua ihan oikeasti löytyy. Olin epäuskoinen, mutta ajattelin kokeilla...

Ja kyllä! Eivät valehdelleet! Kyllä siellä nagaa on niin, että tuntuu! Ja hyvälle maistuu! Aivan varmasti liian tulinen liharulla tavalliselle pullamössötavikselle, mutta omaan makuuni juuri sopiva. Polttelee tuntuvasti, muttei mahaa sekoittavasti. Toivottavasti tekevät siitä pysyvän vaihtoehdon lihatiskille!

Käykääpä hakemassa omanne!! :)

Rundari

Eipäs taida löytyä tollasta länsirannikolta, mutta osaakos joku sanoa mitäs tohon settiin kuuluu?

ALIS123

Olis kyllä ihan mielenkiintonen ostos, jos sattuu ikinä tulemaan lpr k-marketteihin niin käyn kyllä hakemassa samantien.

hessi

Ystävättäreni Vantaalta soittaa juuri...
oli ostannut ja kehui, hyvää oli, tulista , mutta herkkua, ostaa kuulemma uudelleen
:)

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

Jiri

Jaha. Jättijakoon siis huomenna. Tästä ei onneksi ole kuin 10min ajomatka :-)
http://jirin.hommat.info | cl @ IRCnet

Aji Inferno

On kyllä varmaankin suomen parhaita ellei paras tuore chililihatuote kautta aikain! Ja mikä erityistä, lihatiskillä oli erityisesti Fataliin Nagan mainoskuvia, eli se tuli selväksi, ettei kyseessä ole mikään näennäistuote. Ja kaksikin lihatiskin myyjää vakuuttelivat mulle, että "kyllä tästä on tullut sellaista palautetta, että on aitoa asiaa!".

Hienointa kaikessa on ehkä se, että nagan upea maku on tuossa lihakääryleessä onnistuttu saamaan hienoon tasapainoon tulisuuden kanssa! Jättijaossa on siis joku lihamestari tehnyt todella täysosuman. Siitä pitää kiittää kauppaa!! Siellä on muutenkin tulisissa asioissa aivan ensiluokkainen valikoima! :)

Jättijako on ylipäätään ehkä suosikkikauppani suomessa. Ja chilimielelle yksi aivan parhaita.

hessi

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - syyskuu 18, 2010, 23:00:40 ip
Jättijako on ylipäätään ehkä suosikkikauppani suomessa. Ja chilimielelle yksi aivan parhaita.

Käytin kauppaa jo n 20v sitten(taitaa olla enemmänkin), ihan siitä lähtien kun se avattiin (tietenkin eri kauppias silloin). En itse enää asunnut silloin Helsingissä, vanhempani kylläkin ja isälläni oli tapana käydä minulle liha ostoksilla täällä, soitti aina et nyt olis sitä ja sitä ja toi minulle Korppooseen lähes viikottaina.
Kun kävin Hesassa lähdin aina kaupan kautta kotiin. Kun vanhemmat muuttivat pois Hesasta jäi kaupassa käyntikin.
Nyt ystävättäreni asuu aivan kävelymatkan päässä kaupasta ja
tänä kesänä löysin vanhan kauppani taas:)
hitsi en meinannut uskoa mitä kaikkea sieltä löytyi,
kyllä kauppa on edelleen hyvä vaikka kauppias on eri,
nykyinen kauppias Pekka Lintumäki jos oikein nimen muistan, oli ennen tätä Malmilla kauppiaana ja tuli sielläkin kaupassa nuorena flikkana käytyä aika paljon :)
kaikille pääkaupunkiseutulaisille hyvä kauppa :)

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

Kugelschreiber

miten inferno valmistit nuo? Voisi käydä huomenna hakemassa, kun ei tuota matkaakaan juuri ole  8)

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Kugelschreiber - syyskuu 22, 2010, 22:13:29 ip
miten inferno valmistit nuo? Voisi käydä huomenna hakemassa, kun ei tuota matkaakaan juuri ole  8)


Ohje oli paistaa ne pannulla ensin kevyesti pinnalta, sitten uuniin 175 astetta 10 minuutiksi. Se neuvo oli liian vähän. Ehkä 15-20 minuuttia olisi oikeampi arvo. Tuli juuri ja juuri kypsäksi vartissa, eli ensi kerralla varmaan kokeilen 20 minsaa...

MasaT

Mitäs tämä lihakääryle nyt sisältää? Onko jauheliha maustettua? Sain käsityksen, että olis vähän kuin luumua käärittynä jauhelihaan. Olisko tässä sitten naga sisällä?

tulimies

Täytyy käydä hakemassa huomenna :) kuullostaa hyvältä !

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: MasaT - syyskuu 22, 2010, 23:50:07 ip
Mitäs tämä lihakääryle nyt sisältää? Onko jauheliha maustettua? Sain käsityksen, että olis vähän kuin luumua käärittynä jauhelihaan. Olisko tässä sitten naga sisällä?


Se ei ole jauhelihaa, vaan kokonautaa. Pitkä suikale sellaista rullalle käärittynä, sisällään jotain mistä en muuta osaa sanoa kuin että hyvältä maistuu ja nagaa on todellakin seassa enemmän kuin vain aavistus!

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: tulimies - syyskuu 22, 2010, 23:55:05 ip
Täytyy käydä hakemassa huomenna :) kuullostaa hyvältä !


Sitä en vain tiedä, onko tuo niillä satunnainen kampanjatuote vaiko vakivalikoimaa. Veikkaisin, ettei ole jatkuvasti tarjolla. Mutta pidän peukkuja! :)

Karpo

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - syyskuu 22, 2010, 22:53:07 ip
Lainaus käyttäjältä: Kugelschreiber - syyskuu 22, 2010, 22:13:29 ip
miten inferno valmistit nuo? Voisi käydä huomenna hakemassa, kun ei tuota matkaakaan juuri ole  8)


Ohje oli paistaa ne pannulla ensin kevyesti pinnalta, sitten uuniin 175 astetta 10 minuutiksi. Se neuvo oli liian vähän. Ehkä 15-20 minuuttia olisi oikeampi arvo. Tuli juuri ja juuri kypsäksi vartissa, eli ensi kerralla varmaan kokeilen 20 minsaa...


No kuka nyt haluaisikaan hyvän lihan pilata kypsäksi valmistamalla?

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Karpo - syyskuu 23, 2010, 13:10:32 ip
Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - syyskuu 22, 2010, 22:53:07 ip
Lainaus käyttäjältä: Kugelschreiber - syyskuu 22, 2010, 22:13:29 ip
miten inferno valmistit nuo? Voisi käydä huomenna hakemassa, kun ei tuota matkaakaan juuri ole  8)


Ohje oli paistaa ne pannulla ensin kevyesti pinnalta, sitten uuniin 175 astetta 10 minuutiksi. Se neuvo oli liian vähän. Ehkä 15-20 minuuttia olisi oikeampi arvo. Tuli juuri ja juuri kypsäksi vartissa, eli ensi kerralla varmaan kokeilen 20 minsaa...


No kuka nyt haluaisikaan hyvän lihan pilata kypsäksi valmistamalla?


Minä! :D

Rundari

Siis onko jotain lehtipihvin tyylistä johon sisälle sullottu täytteitä ja sitten rullattu?

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Rundari - syyskuu 23, 2010, 19:00:23 ip
Siis onko jotain lehtipihvin tyylistä johon sisälle sullottu täytteitä ja sitten rullattu?


Noin mä sen ehkä kuvailisin. Asiantuntevammat voivat korjata.

pkarlstedt

Lainaus käyttäjältä: Rundari - syyskuu 23, 2010, 19:00:23 ip
Siis onko jotain lehtipihvin tyylistä johon sisälle sullottu täytteitä ja sitten rullattu?


Ei ollut nuijittu vaan isosta kappaleesta leikattu, sisällä nagan lisäksi ainakin tuorejuustoa.

Tänään kävin ostamassa perheelle käärylettä. Yksi riittää isolle ihmiselle.

Perhe tykkäsi kovasti: tulista oli mutta hyvää. Kesken kaiken joutui sitten yksi ja toinen laukkomaan lääkekaapille allergialääkettä hakemaan. Alkoi näet kurkku turvota umpeen. Olivat loppuruokailun ajan tosi pahalla tuulella, kun jäi hyvä ruoka syömättä. Turvotus kumminkin asettui aika pian.


Touko

Pienen surffailun jälkeen löytyi seuraava tieto kääryleistä.


http://www.jattijako.fi/Tuotteet/Herkkutori/Paholaisen%20kaaryle.aspx
Paholaisen kääryleet

Mureasta naudan ulkofileestä valmistettu kääryle, jossa on erittäin tulinen täyte. Kääryleen sisällä on tuorejuusto-pekoni-paprika täyte, joka sisältää MAAILMAN TULISINTA CHILIÄ Naga morichia! Kääryle on marinoitu erittäin tulisella Tulennielijä-marinadilla.

Erittäin tulisia naudan kääryleitä vain Jättijaosta viikonloppuisin torstai-lauantai.



Eli loppu viikosta kannattaa käydä ostoksilla jos himo kääryleisiin tulee, pitää varmaan itsekkin koukata Jäätijaon kautta kotiin tänään.
Elämä on reijässä rattoisaa

Aji Inferno

Laitoin tuonne äsken positiivista palautetta, sillä onhan Jättijako suomen chilimaailmassa aivan edelläkävijä. Kaikkea löytyy! :)