syyskuu 18, 2019, 23:47:35 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Keppanakellari - kunnon pihviä

Aloittaja Juster75, huhtikuu 14, 2004, 21:23:36 ip

« edellinen - seuraava »

Juster75

Tuli pääsiäisen pyhinä käytyä syömässä Keppanakellari nimisessä ravitsemusliikkeessä. Ravinteli sijaitsee luontevasti keskellä metsää, suoraan sanottuna keskellä 'ei-mitään'. Ruokalistalla suurin osa annoksista oli ihan normaaleja pihviannoksia, mutta sekaan mahtuu myös tulisempiakin vaihtoehtoja, esim Harmagedon-nimellä kulkeva possun ulkofilepihvi sai kyllä kunnon hien pintaan, useamman kerran sai otsaa kuivata. Pihvin väliin oli sullottu riittävä määrä chilihakkelusta.   :p
Annos oli muutenkin ihan maukas, ja ruokalistaan annoksen kohdalle oli merkattu tarpeellinen määrä varoituksia ettei kukatahansa erehdy sitä tilaamaan, ja mikä parasta paikan olutvalikoima oli vähintääkin riittävä :D

kaikille jotka ei tiedä missä paikka sijaitsee, löysin kartankin:
http://www.enef.fi/ari/gt.jpg
keppanakellari löytyy merkattuna kartan oikeasta laidasta

Wicked-Willie

Vahvistan kaiken edellämainitun. Keppanakellari on kuulu erinomaisista pihveistään, tuota Harmagedon-pihviä täytyykin käydä kokeilemassa joskus... :p

Euro

Juu sitä paikkaa ei voi muuta kun kehua kun asun samassa pitäjässä kun se sijaitsee
Heheh vähä oman kylän paikkoja pitää kehuu mutta suosittelen juu käymää ravintelissa ite en vielä harmageddonia oo syöny mutta muita kyllä
Olutta riittää se on totta

JartsaP

No tuohan on tuossa miltei tuntumassa, pitääpä käydä testaamassa! Vois ajella "muuten vaan" siellä päin, tulee TY:llekin pikku yllätyksenä sitten jos moinen rafla löytyy keskeltä ei-mitään (tosin me asumme keskellä ei-mitään, eikä täällä ole rafloja).

Oon käynyt tuolla Eerikkilässäkin muistaakseni, onko ihan lähellä tuota?

Joona

Olisi tarkoitus tonne suunnata jossain vaiheessa, kunhan alkaa rahaa valua töistä. Kuullut ravintolasta pelkkää hyvää ja olutvalikoimakin taitaa olla Suomen suurimpia, ellei suurin.

Euro

Joo eiköös siellä aiko montaa sorttia olutta oo tarjolla
Ja viinaksia on kanssa aika tavalla kaikenlaista
Ei voi muuta sanoo kun omituisessa paikassa oleva ruokapaikka missä on hyvät ateria
Ja omituisella meinaan että keskellä mettää :P

Jori McInen

Keppanakellari rules. Kuinka moni on syönyt Harmageddon pihvin alusta loppuun käsi ylös?

*viittaa*


Huom, vaikka alla hehkutetaan tappajasikaa niin se ei ole mitään verrattuna Harmageddon pihviin !


"Olemme kuuluisia vaatimattomasta valikoimastamme. Itseasiassa olisimme uteliaita kuulemaan mitkä muut paikat voivat tarjota noin 280 olutmerkkiä, noin 470 eri viskilaatua tai ylipäätään noin 1400 eri merkkiä alkoholijuomia. "

"Ruokalistamme on maankuulu ja supistaan siitä jo Australiaakin myöten. Mikäli olet riittävän rohkea (tai uhkarohkea) voit tilata vaikka tappajasikaa. Tappajasikaa saa tilata omalla vastuulla ja ravintola irtisanoutuu kaikenlaisesta vastuusta sen osalta (perikunnan on turha parkua korvauksia)."

Jassu

Pihvien hinta suhteutettuna niiden kokoon on aika onneton tuolla mun mielestä.

Viime keväänä tuolla kävin parinkymmenen motoristinkin kanssa ja itselläni jäi ainakin heidän mainostamastaan 22e:n "todella suuresta" piffiannoksesta nälkä.

Joo, olen tälläinen todellinen jättiläinen (170cm/63kg) et sekin saattaa selittää ;)
Jassu @ chilit.net
Suomen Chiliyhdistys ry:n jäsen #028

Jori McInen

riippuu mitä tilaa. Omasta mielestäni ns. perusruuat ovat siellä suhtellisen mauttomia perussettejä, mutta Harmageddon-kokemuksesta olisin valmis maksamaan tuplahinnankin. Ja mitä kokoon tulee niin "jättilöydön" jälkeen ei taatusti jää nälkä. En usko ennenkuin näen kun vedät sen kokonaan ja väität että jäi nälkä. On mennyt annokset sekaisin jos olet sen tilannut ja jäänyt nälkäiseksi.

(Huom! Ruokalistassa lukee myös että annosten sisältö lisukkeiden osalta saattaa hiukan vaihdella sen mukaan mitä raaka-ainetta keittiöllä käytettävissä)

Pertsa

Lainaus käyttäjältä: "Jori McInen"riippuu mitä tilaa. Omasta mielestäni ns. perusruuat ovat siellä suhtellisen mauttomia perussettejä, mutta Harmageddon-kokemuksesta olisin valmis maksamaan tuplahinnankin. Ja mitä kokoon tulee niin "jättilöydön" jälkeen ei taatusti jää nälkä. En usko ennenkuin näen kun vedät sen kokonaan ja väität että jäi nälkä. On mennyt annokset sekaisin jos olet sen tilannut ja jäänyt nälkäiseksi.

(Huom! Ruokalistassa lukee myös että annosten sisältö saattaa hiukan vaihdella sen mukaan mitä raaka-ainetta keitiöllä käytössä)


kuulostaa kaamealta, olis  kiva saada pippuripihvin sijasta vaikkapa noisetteja....AAAAARGH!!!
Meillä määrää Nainen!

Jori McInen

Totta, siksi suosittelen harmageddonia. Siinä on ihan sama tuleeko mukana miniporkkanoita vaiko kukkakaalia. Maku on taatusti sama!

Janne

Lainaus käyttäjältä: "Jori McInen"Totta, siksi suosittelen harmageddonia. Siinä on ihan sama tuleeko mukana miniporkkanoita vaiko kukkakaalia. Maku on taatusti sama!

Onkos tuo nyt sitten positiivinen asia, "meillä maistuu kaikki samalta"  :lol:
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Jori McInen

Tässä tapauksessa kyllä. Niin kauan kuin kastike pysyy samana niin aivan sama mitä siinä on mukana. Testaa niin tiedät.

Torakka

itse asun keppana kellaristan oin 12-20km pääs samalla paikakunnalla sijaitsee ja silleen tullu käytyy monesti syömäs kokeilemisen arvoinen seuraavalla kertaa lähtee harmageddon mahalaukkua kohti ku meen ysömään  :P

Red Hot Chili Peppers

Mökki Räyskälässä ja vaimon sukulaisia Forssa-Tammela akselilla, niin on tullut käytyä joskus tuolla Keppanakellarissakin :wink:

Mielestäni kuitenkin vähän ylimainostettu paikka. 80-luvulla, kun Suomesta ei saanut kuin 4-5 olutmerkkiä sekä yhdessä ja samassa teollisuusrasvassa uitettuja pippuripihvejä, niin tuo Keppanakellari oli varmaan ihan piristävä vaihtoehto.

Nykyisin, kun valinnanvaraa piisaa, niin ei jaksa enää poiketa Porintieltä tai mökiltä pariakymmentä kilsaa jonkun kälyisen pihvin takia. :cry:

Ei pidä kenenkään Keppanakellarin fanin loukkaantua. Sanoin vain oman mielipiteeni.
Jos jokin polttaa, niin onko se kuuma?

Jori McInen

Lainaus käyttäjältä: "Torakka"itse asun keppana kellaristan oin 12-20km pääs samalla paikakunnalla sijaitsee ja silleen tullu käytyy monesti syömäs kokeilemisen arvoinen seuraavalla kertaa lähtee harmageddon mahalaukkua kohti ku meen ysömään  :P


Kyllä jokaisen itseään kunnioittavan chiliharrastajan pitää harmageddonit vetästä :-)

Torakka

seuravan kerran vetäsenin ja keppana ei mitenkään oo yli mainostettu paikka sen mäkin tiedän
mutta seuraavan kerran kun meen voisin vetästä harmaggeddonin

Torakka

launantaina lähtee sitten super kehuttu harmageddon naamariin odotan jo innlla

Sahkolaite

Täytyy varmaan taas poiketa kun tulee palkkapäivä. Olen kyllä enemmänkin noiden alkoholien perään :D
Puutarhurin multaiset kädet.

Sahkolaite

Olisiko keppana muuten hyvä paikka pitää jonkinlaista Hämeen kasvattelijoiden miittiä ?? Kommentteja?
Puutarhurin multaiset kädet.