lokakuu 21, 2020, 19:49:46 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Bar Molotov - Molotovin coctail

Aloittaja Sinttis, syyskuu 24, 2010, 16:58:41 ip

« edellinen - seuraava »

Sinttis

Tulipa koettua sellainen elämys että nöyräksi veti.

Kaveri oli jo jonkin aikaa puhunut, että Helsingin Kalliosta Vaasankadulta saa järjettömän tulista shottia. Pitihän se sitten käydä avokin kanssa testaamassa, ja kokemus olikin melkoinen. Bar Molotov siis kyseessä, ja shotti Molotovin coctail. Ilmaisimme tiskillä, että chiliä käytämme juu, ja kyseltiin vähän sisällöstä ja näin päin pois. Vasta juomien tullessa pöytään alkoi aavistuksen pelottaa, kun baarimikko kertoi itsekin harrastavansa chilejä...

Noh, tämä lievästi tomaattinen shotti ykkösellä huiviin, ja poltetta tosiaan löytyi. Hiukan alkoi jo puuskututtaa, n. 10min jälkeen oli pakko lähteä haukkaamaan happea, ja laattahan siinä lensi iloisesti pitkin katua. Tiedä sitten vaikuttiko tyhjä vatsa, mutta oli tuo kyllä perskuleen tulista :D Myöhemmin kysellessä kerrottiin, että kyseisestä juomasta on useampi muunnos; turistiversio (tabaa), "äijä"versio (habatabaa) ja sitten tämä jonka pääsimme itse nauttimaan. Baarimikon oma resepti, sisältää ainakin tuoretta chiliä ja chiliuutetta sekä tottakai viunaa. Vaikkei sisällä pysynytkään, niin piristävä kokemus. Maitolasillisen olisi kuulemma saanut ilmaiseksi jälkeenpäin :)

Macex

Pitääpäs painaa mieleen tää paikka, jos sukulaisissa poiketessa kävisi ryystämässä :D

Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

Sinttis

Pitipä käydä uudestaan testaamassa kyseinen shotti. Oli toinen baarimikko, joka kysyi haluammeko ne normaalit vai tulisemmat. Hirmuisen vakuuttelun jälkeen saimme nämä vieläkin tulisemmat "oikeat versiot", eli kuulemma "numero kolmoset". Useampaan kertaan varmisti, että ihan tosissanko :D Uskoi lopulta, ja pyysi toisen työntekijän tekemään nämä meille. Tää toinen tekijä silmiään pyöritellen varmisti, että "nämäkö, joihin tulee tätä habanerovodkaa?!".
Tällä kertaa pääsin näkemään, että mitä tähän shottiin laitettiin. Eli: pohjalle  habanerovodkaa (0,75l pullossa pari-kolme habaa edelleen lillumassa), Blair'sin Ultra Deathia, sekä baarin omaa salmaria. Shotti oli erinäköinen kuin viimeksi, omasta mielestä miedompi ja äijän mielestä tulisempi kuin viimeksi, joten sanos nyt siitä. Nyt ei lentänyt laatta, vaan polte oli selvä mutta siedettävä. Taisi siis olla viime kerralla humalatilan ja syömättämyyden yhdistelmä joka niin pahaa teki.
Hilpeintä oli, että pari tyyppiä kävi yllytyshulluudessaan tilaamassa nämä "numero kolmoset", ja ilmeitä oli hilpeä katsella :) Itse tilasin ensimmäisen kanssa maidon pohjiksi, ja siitä kyllä jämät kelpasi näille pojille. Myös ennestään tuntemattoman pöytäseurueen jokainen jäsen maistoi hiukan seuraavista shoteista, ja siinäkin oli näköjään kokemattomille liiaksikin poltetta.
Varauksetta voin edelleen suositella kaikille chilipäille, ja ois kiva kuulla muidenkin kokemuksia. Kannattaa vain muistaa pyytää se oikeasti tulisin joka löytyy, ei ne sitä muuten tee :)