helmikuu 24, 2020, 15:46:15 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Capsicum Pereirae

Aloittaja M;kko, lokakuu 15, 2010, 18:22:21 ip

« edellinen - seuraava »

M;kko

Tämä on ollut tähän mennessä itselleni tuttu vain nimenä (no joo, ei nimikään ole kovin tuttu ollut! ;)), mutta nyt näyttää WildChilli-foorumilla olevan muutamia kuvia. Kiva nähdä kuvia näistä eksoottisemmistakin lajeista. Viimeisen kuvan kukka näyttää kyllä kovin erilaiselta edellisiin verrattuna.

http://www.wildchilli.eu/forum/viewtopic.php?f=28&t=203&start=160
aropupu

Näemmä tuo aispes-konferenssin capsicum-lajien sukulaisuussuhteita koskeva selostus josta tuo kuvakin on peräisin, on nyt netissä. ihan mielenkiintoisen oloista tauhkaa:Koko dokumentti löytyy osoittesta http://www.pepperfriends.com/documenti/capsicumwild2.pdf mutta on valitettavasti italiaksi. Olen tuota nyt koittanut selailla googlen translaten avulla http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=it&tl=en&u=http://www.pepperfriends.com/documenti/capsicumwild2.pdf joka tekee tekstistä tarpeeksi luettavaa että nyt suunnilleen juttujen punaisen langan tajuaa, mutta jostain syystä ei näytä kuvia ollenkaan joten ne joutuu katsomaan itse pdf-lukijalla. Lieneekö googlen tapa säästää kaistaa vai voisiko tämä olla selainongelma, en testannut vielä muilla selaimilla kuin chromiumilla. Tuolta portugalinkieliseltä foorumilta sain sen käsityksen että tuota dokumenttia on vielä tarkoitus päivittää ja tehdä virallinen englanninkielinen käännös kunhan on "valmiimpi".