helmikuu 22, 2020, 15:23:32 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Chilituotteet kotona

Aloittaja Tyttii, joulukuu 16, 2010, 15:47:29 ip

« edellinen - seuraava »

Räyhis

Lainaus käyttäjältä: linker - tammikuu 27, 2012, 20:00:07 ip
mulla on hakusessa Frank's Red Xtra hot- soosi.
En ole suomalaisissa nettikaupoissa nähnyt.
Onko joku muu?


Ostin juuri joulukuussa Frank's Red Hot Xtra hottia Puotilan ostarin Valintatalosta. Siellä oli saman valmistajan siipisoosiakin.
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Nosiseptori

Olen mielestäni nähnyt tuota kastiketta itäkeskuksen prismassa. Ehkä Porin suunnallakin kannattaa tarkistaa kyseisen marketin hyllystä.

Tyttii

Tällainen purkki on ollut kotona jonkun aikaa, mutta en hiffannut, mihin käyttäisi. Ja nyt löytyi, ihan vaan lisukkeeksi lautaselle. Ihanan raikasta, rapeaa ja sopivan tulista tähän käyttötarjoitukseen. Suosittelen, vähän jotain erilaista!


Sis: Limon 60-64%, Spuaneam oil, Salt, Acetic acid E-260, Red chilli, fenugreek, Aniseed, Fennel, Cumin seed, Turmeric, Onion seed

Mikä tuo limon on?
Päiväkirja: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10978.0
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.

CyberDog

Oisko sen niminen chili? Tai sitten se on sitruunaa.

Mooms


Tyttii

Juu, se se taitaa koon- ja maunpuolestakin olla.
Päiväkirja: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10978.0
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.

Herpiili

Joskus aiemmin on tullut osteltua varmaankin satoja eri valmiskastikkeita ja säilykkeitä. Nykyisellään chilituotteet painottuvat lähinnä omavalmisteisiin (säilykkeet, jauheet, kastikkeet ja hillot). Kauppojen tuotteita löytyy melko vähänlaisesti, aina joskus tarttuu joku uusi kastiketuttavuus toki mukaan mutta lähes ainahan ne tuntuvat olevan pettymyksiä ;)

Josko joskus löytyisi vaikkapa säilöttyjä rocotoja kaupan hyllystä niin tarttuisi varmasti niitä mukaan. Jossain old el pason tms. mixed chillies-purkissa on muutama hassu rocotosiivu ollut joukossa mutta siihen se jääkin :(