helmikuu 22, 2020, 18:38:00 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Pahin/kamalin asia mitä olette juoneet?

Aloittaja .tomppa., tammikuu 24, 2011, 23:55:10 ip

« edellinen - seuraava »

tsilizoo

Jep lämmin, väljähtänyt kalja jossa lilluu käytetty nuuska, hyi vi#¤u...   

Kaiken näköiset ja kokoiset salmarit herättää oksennusrefleksin.

Noli Me Tangere

Lainaus käyttäjältä: tsilizoo - huhtikuu 17, 2012, 17:47:27 ip
Kaiken näköiset ja kokoiset salmarit herättää oksennusrefleksin.


Jep, ja sama tequilan kanssa. Olisiko taustalla jotakin männävuosien traumaattisia kokemuksia...

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: MonkeyFace - huhtikuu 17, 2012, 17:40:19 ip
Tuo menee vähän samaan kategoriaan kun se että laivalla herään krapulassa ja otan avatusta fantatölkistä pitkän huikan. Siinä sitten kesken huikan tajuan että joku oli tiputtanut käytetyt pussinuuskat sinne fantan sekaan. Ei mikään paras juoma...


Voi joku sinne jotain vielä paljon pahempaakin lorauttaa. Avattu pullo/tölkki on altis ihmisyyden pimeimmille teoille...  ;D

KebabmaniacTätä juodakseen pitää todella pitää alkoholista... Joskus korkillisen tätä maistettuani primitiivireaktiona pärskäytin tavaran ulos ja kaadoin samointein lopun tenun viemäriin.Sitten riensin lähikauppaan hakemaan tätä useampia kpl piloillani ystäville ja kylänmiehille tuliaisiksi  8). Mulla on viisi vuotta ollut yksi pullo kaapissa eikä ole tullut mieleenkään avata sitä.

Aji Inferno

Joo, kiinalaisten rakas perinneviina haisee pikantisti paskalle ja maistuu tärpätille. Mutta kyllä sekin tehtävänsä tekee, mistä tuleekin mieleen... jos tuohon sekoittaisi oikein kunnolla vaikka Goat's Weediä tai Tepiniä...  Siinä voisi ilman risiiniöljylisääkin olla aika lähelle ultimaattinen kauhujuoma chilmöteihin!

vilei

Kurantti shotit, en ymmärrä miten joku voi siitä litkusta pitää.. ???