tammikuu 27, 2021, 11:32:09 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Kevätpuutarhamessut 7-10.4.2011 Messukeskus, Helsinki

Aloittaja Fatalii Gourmet, huhtikuu 13, 2011, 17:19:45 ip

« edellinen - seuraava »

Fatalii Gourmet

Tervehdys arvon chilipäät!

Minä olen Jussi ja olen Fatalii Gourmetin osakas ja vastaan siitä, miltä firma näyttää ulospäin, eli olen siis ns. markkinointispede. Olen seuraillut Chilifoorumia mitä olen kiireiltäni ehtinyt ja nyt oli sopiva tilaisuus rekisteröityä käyttäjäksi. Tarkoitus on tulevaisuudessa silloin tällöin raportoida firman uutuuksista ja kuulumisista, mutta nyt asiaan:


Messuraportti - Kevätpuutarhamessut 7-10.4.2011 Messukeskus, Helsinki

Helsingin Messukeskuksessa järjestettiin 7-10.4. Suomen suurimmat puutarha-alan messut, Kevätpuutarhamessut. Mukana samalla messuosastolla oli Fatalii Gourmet:n lisäksi ZENGROW, Poppamies, Chilitarvike sekä Tammisillan puutarha. Valitettavasti Chiliyhdistyksen osasto oli hieman syrjässä muusta keskittymästä, mutta ensi kerralla isommalla porukalla. "Chilipääosastomme" osoittautui varsin suosituksi ja kauppa kävikin hiljaisen torstain jälkeen. Oli mukava kertoilla asiakkaille tuotteista ja vinkata kastikkeita, taimia tai ravinteita ostamaan tulleita asiakkaita naapurin pakeille. Huuli lensi puolin ja toisin ja fiilis oli koko messujen ajan loistava. Uutuustuotteemme Aji Cristal -suklaa osoittautui välittömäksi hitiksi, joka maistui messuvieraille Tasavallan Presidenttiä myöten :)

Kuvia:Messuosasto


Fatalii Gourmet ja ZENGROW


FG


ZENGROW:n Pasi pöytäpuutarhoineen


Poppamiehen myyntitykit


Poppis maistattaa


Tammisillan puutarha ja Chilitarvike


Kartsa ja Kärsä myyntitoimissaan


Fatalii Gourmet Aji Cristal suklaa maistui Presidentillekin


Saas nähdä kasvaako Mäntyniemen puutarhassa ensi kesänä chiliä!www.fataliigourmet.net

Fatalii Gourmet Facebookissa:
http://www.facebook.com/Fataliigourmet

Verkkokauppa jälleenmyyjille: http://jm.fataliigourmet.net/