tammikuu 20, 2020, 00:29:04 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Minkäs merkkinen kännykkä on käytössänne ?

Aloittaja ChiliPola, helmikuu 06, 2011, 12:02:24 ip

« edellinen - seuraava »

Hegu

samsung omnia. Kerran järvessä kävi mutta toimii :) onneksi oli ristipäillä osat kiinni sai itse purettua ja kuivattua

Rundari

Nokian 2330 Classic. Joskus jos jonnekin mökille tms lähtee niin mukaan nappaan e90 surffikoneeksi.

Quini


Maniscalco

Lainaus käyttäjältä: wille - helmikuu 06, 2011, 22:26:21 ip
Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - helmikuu 06, 2011, 22:22:29 ip
Nokia E63. Olen ollut tyytyväinen toimintaan noin yleisesti. Nakit eivät meinaa mahtua qwertynäppäimistöön ja näppäimet+runko kuluvat silmissä ts. maali on hinkkautunut pois..

Olen koko päivän pohtinut, pitäiskö vaihtaa Samsungin Xcover 271een. IP67 ja NATO luokiteltu rakenne saattaisivat kestää jopa meikäläisen arkikäyttöä ilman harmillista naarmuuntumista..


Entäs Sonim XP3?

PS. Hyvä Fiskars!

Älkää missään tapauksessa Sonimia ostako!
Itse ostin kolmen vuoden takuun houkuttelemana 2 vuotta sitten. Ensimmäinen vaihtui takuuseen ok (tosin kesti 3 viikkoa), marraskuun lopussa lähetin taas takuuvaihtoon kun sammuili ja jumitti jatkuvasti. Ei ole VIELÄKÄÄN uutta kuulunut, jälleenmyyjä valitteli asiaa ja totesi ettei ole itsekään saanut uusia yli kuukauteen.(Tämä joulukuun puolivälissä). Pääkallonpaikalle laitettu sähköpostia kun sonimin nettisivuilla olevaan numeroon ei saa vastausta, vastauksena oli ehdotus ottaa yhteyttä ko. numeroon... Käyttöliittymä eivätkä muutkaan ominaisuudet anna aihetta tuotteen hintaan, kestävyys kyllä mekaanisiin rasituksiin kohtuullinen...

Tepi

Eilen vaihtui kännykkä...vanha E75 vaihtui C7:ksi, työnantaja yllätti puhelinvalinnassa. Paitsi että...puhelin on paska- käyttökokemus vuorokauden jälkeen. Sammuu välillä itsestään ja tuntuu muutenkin että Nogialla on ollut hirveä kiire saada puhelin markkinoille Appelta kopioitune ominaisuuksineen.
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

Pertsa

Menee offtopiciksi josta pahoitteluni.
Käyttöluurina Nokian perusmalli 2600c johon olen ollut erittäin tyytyväinen, hoitaa puhelut ja tekstiviestit.
Lisäksi löytyy 2 muuta puhelinta, SE k800i jota käytän mp3 soittimena ja taskupokkarina. Appiukolta "Perinnöksi" jäi Nokian 6730c jossa olisi toimintoja vaikka millä mitalla mutta sekä Erkin, että Nokian käyttikset eivät sovi yhteen Ubuntun kanssa. Tiedostoja saa siirrettyä muistikortin ja tietokoneen välityksellä (Datakaapeli sekä Bluetooth) mutta esim koneen nettiä en pysty puhelimella käyttämään koska Linux ei tunnista kummankaan puhelimen Pc Suite ohjelmistoja/jnejne.
Päivityksistä sun muista on turha haaveilla koska sekä Nokian, että SE:n tukemat ohjelmistot on suunniteltu ainoastaan Windows/Mac käyttöjärjestelmille.
Samaa ongelmaa on ollut muillakin USB laitteilla.
Helpoin ratkaisuhan olisi ottaa rajattomasti dataa sisältävä puhelinliittymä ja ladata ohjelmistot suoraan netistä mutta siihen en rupea koska en näe kauheasti järkeä ottaa dataliittymää nykyisen käyttöliittymäni (Sen perusnokian) rinnalle.
Jos jollakulla on vinkkiä miten saada edellä mainitut puhelimet, tai niiden käyttöjärjestelmät ja Ubuntu toimimaan keskenään niin olisin syvästi kiitollinen =)

-P-
Meillä määrää Nainen!

Gluteus Maximus

Nokia E72 löytyy. Ihan tyytyväinen ollut, mitä nyt välillä meinaa hieman takerrella..

pak

Uusimpana heräteostoksena Huawei u8800. Kiva lelu. Työluuri on joku perus nokialainen.

Aji Inferno

Nokia N91 ja 3210 Navigator. Molemmat rikki, mutta kyllä niilläkin joskus viestit ja soitot perille menevät. Ei tietenkään pelata kiukkuisia tipuja tai surffailla. ;)

MasaT

Nokian N80, kun tuo Ericssonin pitkään palvellut T303 sanoi sopimuksensa irti..
Varalla on lähinnä nettikäytössä välillä ollut Nokian 5230 kosketusnäyttöpuhelin.

jla1710

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.

Jesper

Sony Ericsson Xperia X10i
Useita eri älypuhelimia ollut ja on tämä ylivoimaisesti paras! Android on ylivoimaa!!

Macex

Nokia N95 8Gb tällähetkellä, tulevalla viikolla tulee iPhööni 4

Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

Macex


Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

GynZi

Arkikäytössä perus HTC Wildfire ja työluurina sitten vähän massiivisempi sekä hintavampi Motorola MC-55;D
Artesaanirakastelija

THä

Nokia joku. Reilu vuosi sitten taisi maksaa about 40e. Ei harmita jos menee rikki ja voi soittaa sekä lähetellä viestejä, ja läppärihän on sitten erikseen.

jla1710

Lainaus käyttäjältä: Macex - maaliskuu 20, 2011, 23:34:33 ip
Lainaus käyttäjältä: jla1710 - maaliskuu 20, 2011, 16:31:25 ip
HTC desire HD (pätkii iipponen mennen tullen :))
Mites sitten se akunkesto? :D


Ei ainakaan huonompi kuin iPhöönissä :) Meillä on duunissa HTC:tä, iPhone 3&4 ja Noksua ja kaikki voivat vaan arvailla mikä vittuilu / gadget sota on koko ajan menossa  ;D
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.

masaiman

Kännykkä. ainoa asia, josta miehet kilpailevat, kellä on pienin...

qwerty_88

Nokia n97 mini. Välillä vähän sekoilee, mutta pääasiassa oon ihan tyytyväinen ollut tuohonkin. Hintaansa (149€) nähden ok luuri. Varaluurina on nokia 1800 kun halvalla (eurolla :D) sain.

LupeKani

Nokia E71 palvellut uskollisesti jo 2v ja en oo kuin kerran harkinnut vaihtoa. Qwerty ajaa asiansa ja saan tehtyä tolla kaiken mitä kännykällä tarttee tehdä, aina netti surffailua myöten. Sopivan kokoinen eikä edes mikään 2cm paksu halko joka painaa ikävästi taskussa vaan sopivan ohkainen.