syyskuu 18, 2019, 22:55:09 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Oulun raflat

Aloittaja Sauli Särkkä, lokakuu 14, 2004, 13:52:47 ip

« edellinen - seuraava »

Pötky

Maanantaina pyörähdin tuossa new bombayssa, tilausta esittäessäni tarjoilija toki kysyi kuinka tulista laitetaan.
-Tapana yleensä on ollut ottaa tulisinta mitä listalta löytyy mutta vastaus hätkähdytti sen verran että ajattelin kuitenkin kokeilla jotain hieman miedompaa...
-Heiltä kun kuulemma saa miedon,keskivahvan ja tulisen lisäksi extratulista yhdestä 24 extraan asti :P
täytynee käydä hakemassa tuo 24 extran vindaloo ja testailla miten potkii...

TiVe

Lainaus käyttäjältä: Rissakainen - heinäkuu 14, 2008, 23:52:38 ip
Menkää nyt ihmees sinne Torrerokseen maistaan ne wingsit, tod hyvät!


Olen syönyt Hot Wingseja alkaen Madisonista ja jatkuen Toreroon. Voin suositella!!!!
Samoja saa muuten nykyään myös Pelikammarista Hallituskadulta ja Jäälin Bumerangissa.

calm

Ravintola Pannu - Chilikana. Chili ei tunnistunut annoksesta haistamalla, maistamalla tai tulisuudesta. Erikseen tonkimalla kastikkeessa oli jotain punaisia suikaleita, jotka oletettavasti voisivat olla chiliä. Makua niistäkään ei sen enempää löytynyt, vaikka niitä pelkästään pureksi. Iso peukalo alaspäin tämän ravintolan annokselle, vaikka listalla ei mitään tulisuutta luvattukaan.

calm

Nytpä saa Oulusta tulista hampurilaistakin. Bar Mezzon chiliburgerissa oli chiliä ihan sen verran, että sitä kehtaa chiliburgeriksi sanoakin. Alakerrassa oli kerros jalapenosiivuja, eikä jotain naurettavaa kahta siivua. Savuisehko kastikekin saattoi olla jonkin verran tulista, mutta sitä ei ihan varmaksi pysty yhdellä kokeilulla sanomaan. Ei vedä vertoja tulisuudessa diabloburgerille, mutta erittäin hyvä pelinavaus. Perässä tuleva pariskunta kun kyseli minkälaista kastiketta wingseille oli saatavilla ja vastaus oli tulisen osalta, että ei ole tajunnanräjäyttävää, mutta sekin järjestyy tarvittaessa. Pitänee kokeilla seuraavaksi niitä.

Ravintola Pannustakin tuli palauteeseeni vastaus, kun chilikanasta ei löytynyt mitään chiliin viittaavaa: 'Chilikana marinoidaan chilillä maustetussa jogurtissa ja lisäksi kastikkeessa on chiliä, sen vuoksi annos on nimeltään chilikana. Ruoka ei kovin tulinen ole mutta siinä pitää maistua chili.  Harmillista ettei annos ole vastannut odotuksianne, olen pahoillani.  Vien palautteenne keittiöön tiedoksi.'

NaokiSoma

Lainaus käyttäjältä: calm - marraskuu 14, 2009, 09:29:36 apRavintola Pannustakin tuli palauteeseeni vastaus, kun chilikanasta ei löytynyt mitään chiliin viittaavaa: 'Chilikana marinoidaan chilillä maustetussa jogurtissa ja lisäksi kastikkeessa on chiliä, sen vuoksi annos on nimeltään chilikana. Ruoka ei kovin tulinen ole mutta siinä pitää maistua chili.  Harmillista ettei annos ole vastannut odotuksianne, olen pahoillani.  Vien palautteenne keittiöön tiedoksi.'

Ei mitenkään yllättävä veto kyseiseltä paikalta ;)

Mistä muuten tuo Bar Mezzo löytyy?

calm

Lainaus käyttäjältä: NaokiSoma - marraskuu 24, 2009, 11:01:45 ap
Mistä muuten tuo Bar Mezzo löytyy?


Kauppurienkatu 5, Da Maxin ja Kuluman välissä.

NaokiSoma

Lainaus käyttäjältä: calm - marraskuu 25, 2009, 08:02:41 ap
Lainaus käyttäjältä: NaokiSoma - marraskuu 24, 2009, 11:01:45 ap
Mistä muuten tuo Bar Mezzo löytyy?

Kauppurienkatu 5, Da Maxin ja Kuluman välissä.

Kiitokset, pitää käydä pikkujoulujen päätteeksi sen kautta.

manux

Joutu käymään testaamassa tän paikan lounasbuffetin http://www.persianpalace.fi/Lounas.php

Hyvää ruokaa, todella mausteista, mutta tulisuutta ei ollut paljoa. Mieleen tuli intialaistyyppiset curryt. Paikan chilisoosi oli  oudon makuista ja makeaa,  ei pystynyt sanomaan mitä siihen on tungettu. Persianpalacessa tulee käytyä  toisenkin kerran, koska ruoka oli maittavaa.

waikku

Tuli käytyä kino grillillä ja siellä oliki listassa sitten mexicana burger.

Noh tuohan piti tietenki testata ja oli kyllä yllättävän hyvä ja omalle kohdalle ainaki tulisuutta löyty.

tuo sisälsi: pihvin tietenki, guacamole kastiketta, cheddaria, jalapenoja, tomaattia ja ehkä saatto olla vielä jotaki :)

Ylätti tuo tulisuus kyllä, harvemmin löytyy.

manux

Oulun parhaat (ravintola)burgerit löytyvät näemmä kauppuri 5:sta. Ihan tajuhyvää settiä ja tulisuutta saa kohtuudella mukaan. Ei tosin TappoTulista täällä(kään) tarjolla. Pihvit on ns. oikeata lihaa ja mehevää. Vertailukohtana esim. amarillon ja pannun burgerit ovat oleellisesti mauttomampia kuin kauppuri5:en mestariteokset.

http://www.kaenkky.com/?p=k&id=413&m=/Bar--Grill-Kauppuri-5-Oulu

koshui

Lainaus käyttäjältä: waikku - huhtikuu 22, 2010, 22:03:55 ip
Tuli käytyä kino grillillä ja siellä oliki listassa sitten mexicana burger.


Käväisin tänään syömässä saman purilaisen ja jatkossa suosin paikan Chili-burgeria joka omaan suuhun on paljon maukkaampi ja tulisempi.

Mikähän hitto noissa guacamoleissa menee ravinteleissa ja kioskeilla aina pieleen... Kotona tehty on äärimmäisen hyvää.. nuo on ravintoloista saadut on jauhoa johon on laitettu elintarvikeväriä ö.

Tepi

Lauantaina kävin testaamassa Kauppuri 5:n...ja palaan takulla takaisin jahka Oulussa olen liikenteessä. Kysyin "sitä hiton tulista hampparia"- kysymykseen henkilökunta valitteli ettei pysty tekemään kuin 7:n tulisuudella (ysi oli maksimi), nagat oli kuulemma loppu. Burgeri veti kyllä nöyräksi, tulisuutta oli ainakin tarpeeksi ja jopa vähän enemmänkin. Baarin pitäjä lupasi muuten ostaa kaikki Suomesta löytyvät nagat mitä saa...
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

Tapiiri

Kauppuri 5 on kyllä hieno paikka. Tekee minusta juuri oikeita asioita oikealla tavalla, ja kaikesta huokuu kunnioitus ruokaa, ja erityisesti tämän tyyppistä katuruokaa kohtaan perinteitä kunnioittaen mutta myös uutta kokeillen. 

Perhonen_Kärpänen

Jos Oulusta OIKEASTI haluaa maukasta chiliburgeria, niin kannattaa käydä testaamassa Kaijonrannan Kipsan Chiliburger. ( http://www.kaijonkipsa.com/ )
Miesmyyjä muistaa aina tiedustella onko annoksessa tarpeeksi tulisuutta ja ellei ole, hän sitä lupaa lisätä. Ei välttämättä mitään tappotulista, mutta tavalliselle tasamaan tallaajalle varmasti riittävää.
Kebabannoksen kruunasi muuten salaatin viereen aseteltu Fataliin Naga :)
Paikan rullakebab on semmoinen 1,5 kiloa painava, aikuisen miehen kyynärvarren mittainen jööti, kannattaa isompinälkäisten käydä kokeilee..

Pötky

Tähänhän piti sitte lähettää osallistumisviesti siipiensyöntiin, saapahan nähdä minkälaista settiä on tarjolla ja milloin pääsee itsensä nolaamaan ihan julkisesti :P

http://www.kauppuri5.fi/food-challenge/

hippi

Onko sieltä Pötky tullut mitään lisäinfoo asiaan? Mäkin mietin että lähtiskö nöyryyttään itteäni oikein huolella ;)

Pötky

Juu, tulihan sieltä melkolailla samantien sähköpostissa sellanen vastuuvapautuslomake, ja säännöt sekä suorittamisaika.
Ei oikein muuta, eikä mitään sellasta mikä olis antanu lisäinfoa, eli aika nöyränä on vissiin mentävä kattomaan miten äijän käy.

Säännöt meni suunnilleen näin:
15 siipeä
10min. aikaa
kumihanskat oltava kädessä
rustoja/luita ei tartte syödä :)
saa juoda välillä
satsi pitää maksaa ensin, mutta rahat saa takaisin jos onnistuu syömään kaiken.

Eli käytännössä ainoat lisätiedot oli noiden hanskojen käyttöpakko ja se, että saa juoda haasteen aikana.

hippi

Ok, olishan se ollut aika hc meininkiä jos mitään ei olis saanut juoda, jos se nyt mitään ylipäätään auttaa... Pitää vielä miettiä. nyt ei tunnu ittensä lisärääkkääminen enää yhtään mukavalta kun pamahti selkäkin paskaksi taas vaihteeksi.

Raaka-Arska

Kerrohan sit hetimiten, et miten ne wingsit toimii. Oli jo kuukauden jono tuohon haasteeseen  ???
Missä menee tulisuuden ja myrkyllisyyden raja?

Pötky

Kertoillaan, minäkään en kerenny tuohon ekaan viikonloppuun, on vissiin poikien haasteilla ollu ihan kohtuullinen kysyntä :P