heinäkuu 14, 2020, 01:25:43 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Oulun raflat

Aloittaja Sauli Särkkä, lokakuu 14, 2004, 13:52:47 ip

« edellinen - seuraava »

calm

Lainaus käyttäjältä: NaokiSoma - maaliskuu 05, 2014, 15:43:59 ip
Tästä täysin samaa mieltä ruuan osalta. Harmi vain että meni sen tarjoilija-akan kanssa sukset ristiin silloin aikoinaan, kun perheen kanssa käytiin viikottain.


Nythän tuo on ollut siellä harvemmin paikalla. Joulun jälkeen oli pitkään nuorempi suomalainen nainen, tänään oli sitten salin puolella kiinalainen mies, joka yleensä vain keittiön ovenraosta vilahtaa.

calm

Haukiputaan Burger House kokeiltu. Kyllähän chiliburger oli niin tulinen, että tukka kastui, mutta maku siitä oli kyllä unohtunut. Chilinä jotain pientä punaista annuumia ohuina siivuina ja joku etikkachinense-litkukastike pääosissa, kun tulisena otti. Hivenen ylihypetetty olo tästä jäi. Nälkä ei tosiaankaan jäänyt, mutta vielä jos jotain makuakin olisi mukana ollut.

terppana

Tuirassa sijaitseva Noodel Bar 9 tarjoaa hyviä safkoja ja kohtuu tulisatkin. Otin itse Tupla-tofua munanuudeleilla ja Tulisen vaihtoehdon (ja kuulemma saa extratulista pyydettäessä). Tarjoilija ei muistanut chililajiketta mitä käyttävät, mutta kuulemma keskisuomessa asuva Thaimaalainen viljelijä niitä heille kasvattaa ja lähettää.. Myös kokki/kokit ovat thaimaalaisia joten melkolailla autenttista safkaa :) Suosittelen.

Hinnat annoksille 6€(keitto) - 14€ (tuplalihalliset).