heinäkuu 10, 2020, 03:34:14 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


TRINIDAD SCORPION BUTCH T

Aloittaja jortikka71, huhtikuu 06, 2011, 20:10:56 ip

« edellinen - seuraava »

kasvattaja

lokakuu 12, 2016, 09:43:14 ap #60 Viimeisin muokkaus: lokakuu 28, 2016, 08:38:14 ap käyttäjältä kasvattaja
Maustemyllyjen mersu  :thumbup:

Tämä on kyllä riittoisaa tavaraa ja jauhettuna tässä lajikkeessa on poltteen lisäksi myös makua. Lajike on siis Trinidad Scorpion Morouga Blend  :chili:
Verraten vaikka heinän puutarhan Carolina reaperin tulisuuteen tämä vie voiton, kun antaa kypsyä rauhassa
Mielluummin kasvatan pari näitä supertulisia chilejä, kuin kasvihuoneellisen miedompia. Ajan ja tilan säästöllisestikkin menettely sopii minulle hyvin.Vastaten omaan kysymykseen poltteen kehittymisestä podin kypsymisajan myötä.

Kyllä huomattava ero on ollut ainakin Duke Pequin kohdalla. Uskon saman pätevän myös muihinkin lajikkeisiin.
Otin kasvit sisälle lampun alle syyskuussa. Duken podi ei ollut mitenkään tulinen, vaikka oli kypsä, irrotessaan kannasta helposti. Nyt podeja maisteltaessa menee rajoilla, että onko enään mieluisaa rouskutella hedelmiä suoraan puskasta.


Annan hedelmien olla puskassa kiinni niin pitkään, kuin suinkin voi.
Chili korvaa suolan ruuanlaitossa. Lajikepuhtaita Hainan yellow latern -siemeniä myytävänä. Ota yhteyttä kurkiasko(at)gmail.com