kesäkuu 15, 2021, 18:14:40 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Mikäköhän??! Tunnistaako joku ...

Aloittaja sorrii, toukokuu 03, 2011, 13:05:41 ip

« edellinen - seuraava »

sorrii

Huomasin tossa yhden huonekasvin juurella taimen. On hämärä mielikuva että joskus TV'tä katsellessa söin jotain enkät jaksanut roskikseen asti heittää siementä, niin tökkäsin sinne multaan: "Katsotaan mitä tulee..."
Muistikuva olisi että voisi olla pinkin greipin siemen; tai limen siemen, kun käytän sitä paljon salaatinkastikkeena. Voi olla joku muukin ... Omena? ... Joku pähkinä????


Irroittelin taimen 5cm pienenä, ja näytti että olisi ollut maassa jopa mantelin kokoinen haljennut siemen. Juuri meni aika syvälle multaan: jopa 2mm paksu yksi pitkä (15cm) juuri.

Yritin Google-hakua "heart shaped leaves" mutta ne pari vähän samannäköistä kuvaa oli vailla selitystä minkä kasvin ...

Heh: saisinkohan syksyllä korillisen pinkkejä greippejä ;)
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

wille

Kyllähän toi ihan sitrukselta näyttää. Ja noi lehdet saattaa olla ton muotoiset jonkin väliaikaisen kasvuhäiriön takia. Mulla oli tänä vuonna jossain chilissäkin noi heart-shapet
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Herra 47

kyllä tuo tosiaan sitrukselta kovasti vaikuttaa
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsenainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)