huhtikuu 28, 2024, 07:08:58 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Helsingin raflat

Aloittaja theBro, tammikuu 24, 2004, 22:03:49 ip

« edellinen - seuraava »

Scandal

Tulipa (taas) käytyä New Bamboo Centerissä sapuskoimassa. Ja ainainen dilemma iski: Neljällä vai viidellä chilillä? Tulisuusero on mielestäni kohtalaisen kova (ts. neljällä chilillä menee "kuin vettä vaan", viisi on jo sen verran heviä että ei pysty kokonaan annosta syömään - no, kertaalleen siinäkin onnistuin - tosin osaltaan myös siksi, että vatsa täyttyy juomasta), mutta eroa on myös maussa. Vitosesta ylöspäin kun käyttävät eri chiliä, ja tuo 5. asteen versio on IMHO parempaa kuin "normaali" versio.

Jos oikein ymmärsin, ovat ottaneet käyttöön kahden euron lisämaksun näistä erikoistulisista annoksista. Viime viikolla meni normaalihintaan neljän chilin annos, nyt viidellä chilillä maksoi kympin. Enivei, oli kyllä hintansa arvoista, kuten aina. Iso annos, penteleen hyvää, ja ainakin itselleni riittävän tulista jo tuolla tasolla...

Tarjoilijatar muuten mainitsi, että parisen viikkoa sitten joku parivaljakko oli huitassut kitusiinsa kahdeksan chilin annokset. Kuka tunnustaa? Miten helpolla suostuivat myymään? :P

Pertsa

Sellaista vielä että irkin puolella kyselivät koskeeko yhdistyksen jäsenalennus myös Helsingin puljua. Soitin sinne ja samat edut saa kuin Tampereeltakin. Elikäs SU-TO -20% Pääruoista. Pyysivät mainitsemaan tarjoilijalle jäsenyydestä jo tilausta tehtäessa, näin pystyvät huomioimaan alennuksen paremmin laskutuksessa. Niijoo, kuulemma ihan kivasti jäseniä jo käynytkin punastelemassa =)
Meillä määrää Nainen!

Herpiili

Lainaus käyttäjältä: pertsa - marraskuu 24, 2009, 18:17:13 ip
Sellaista vielä että irkin puolella kyselivät koskeeko yhdistyksen jäsenalennus myös Helsingin puljua. Soitin sinne ja samat edut saa kuin Tampereeltakin. Elikäs SU-TO -20% Pääruoista. Pyysivät mainitsemaan tarjoilijalle jäsenyydestä jo tilausta tehtäessa, näin pystyvät huomioimaan alennuksen paremmin laskutuksessa. Niijoo, kuulemma ihan kivasti jäseniä jo käynytkin punastelemassa =)


Tässä on nyt kyllä mennyt jotain pieleen, aiemminhan ei ole ollut tälläistä päivärajoitusta välille su-to ja etuihin kuuluu myöskin diablo burgerin sekä habanero-mansikkapirtelön huokeampi hinta.

Lainaus- Kaikista pääruokien listahinnoista -20%
- Tampereen, ellei koko suomen tulisin tuplapihvi Diablo Burger 10€ ja  Habanero-mansikka pirtelö 5€


Vaatisi selkeästi neuvotteluja yhdistyksen puolelta ja jäsenetuuksien tarkistamista, sillä on mahdollista tilata ilmaiseksi kortti jolla saa tuon 20% alennuksen ajalle su-to. Etuus koskee ilmaiskortin myötä myöskin seuralaista! http://www.ravintola.fi/sivu/edut_valkoinen

Filago

Lainaus käyttäjältä: pertsa - marraskuu 24, 2009, 18:17:13 ip
Sellaista vielä että irkin puolella kyselivät koskeeko yhdistyksen jäsenalennus myös Helsingin puljua. Soitin sinne ja samat edut saa kuin Tampereeltakin. Elikäs SU-TO -20% Pääruoista. Pyysivät mainitsemaan tarjoilijalle jäsenyydestä jo tilausta tehtäessa, näin pystyvät huomioimaan alennuksen paremmin laskutuksessa. Niijoo, kuulemma ihan kivasti jäseniä jo käynytkin punastelemassa =)


Ja alennukseen oikeuttavaksi pääruoaksi lasketaan myös heillä ainakin viime sunnuntaina ollut buffetmenu. Hyvää ja täyttävää. Tampereella sellaista ei ole ollut, kehuin tarjoilijaa erikseen hyvästä ideasta, nopeuttaa käyntiä ja miesväkikin kokee saavansa riittävän määrän vastinetta rahalleen.

Filago, joka kehuu henkilökuntaa siitä, että alle 2 tunnin varoituksella järjestyi 6 hengen pöytä. Mutta hiukan kritisoi siitä, että mistään nopeasta palvelusta ja asiakkaiden tarkkailusta ei vähiä tarjoilijoita päässyt kehumaan. Oli siellä tosin väkeäkin aika lailla, eikä tarjoilijat itse tee työvuorolistoja ja mitoita määräänsä...
#163

ana198

Nyt on tullut seurattua tuota paikan saamaa asiakaspalautetta ja aika lailla pelkkiä risuja se on ollut muiltakin. Järjettömän pitkät odotusajat, ala-arvoinen ruoka jne... on ihme jos kauan tuossa kisahallin päädyssä säilyy.

  On kumma miten täällä ihmiset antaa niin paljon anteeksi jos vähän (muka) laitetaan chiliä enemmän, eikö ketään vituta vetää täälläkin niitä samoja pakastealtaasta tuttuja jalopeenonpuolikkaita ja mozarellatikkuja (ja muita puolivalmisteita)? Kuinka vaikeaa olisi hommata kokonaisia jalopeenoja ja niistä tehdä (niinkuin Cantina West)? Tuolla saisi jo paljon anteeksi.   

Yksi miedoksi todettu Diabloburger ei paljon pelasta.

Filago

Lainaus käyttäjältä: ana198 - marraskuu 25, 2009, 08:54:12 ap
Nyt on tullut seurattua tuota paikan saamaa asiakaspalautetta ja aika lailla pelkkiä risuja se on ollut muiltakin. Järjettömän pitkät odotusajat, ala-arvoinen ruoka jne... on ihme jos kauan tuossa kisahallin päädyssä säilyy.

  Yksi miedoksi todettu Diabloburger ei paljon pelasta.


Mutta hyväksi todettu guacamole pelastaa. Ja se oli hyvää. Muukin tavara buffetissa oli tuoretta ja asiallista. Itse kaipaisin toki paikan päällä tehtyjä kuoria, mutta niitä ei taida Suomessa saada oikein mistään ellei tee itse. Mutta ehkä pääkaupunkiseudulla tunnistetaan "ala-arvoinen ruoka" paremmin, toki te tiedätte paremmin...

Filago, joka itse ei käy ravintolassa saadakseen tappotulista, sitä saa kotona pullosta ihan yhtä lailla, vaan syödäkseen ;)

ps. Ja onko se jokin onni ja autuus sitten kirjoittajalle, jos tuo paikka kaatuu ja vetäytyy Helsingistä? Pääsee sanomaan että mitäs minä sanoin, mutta alan tarjonta pienenee ja yrittäjien uskallus tehdä tämän tyyppistä hiipuu...
#163

ana198

Lainaus käyttäjältä: Filago - marraskuu 25, 2009, 13:07:44 ip

ps. Ja onko se jokin onni ja autuus sitten kirjoittajalle, jos tuo paikka kaatuu ja vetäytyy Helsingistä? Pääsee sanomaan että mitäs minä sanoin, mutta alan tarjonta pienenee ja yrittäjien uskallus tehdä tämän tyyppistä hiipuu...

Ei missään nimessä, parhaassa tapauksessa nuo korjaisivat tapansa mutta en pidätä hengitystä (tuo on ehkä Helsingin tuulisimpia ravintolapaikkoja joten jotain poikkeuksellista siinä tulisi olla jos siinä haluaa säilyä). Jos yrittäjien uskallus tehdä puolivalmistemoskaa överihinnoilla hiipuu, niin siitä olen kyllä onnellinen.
Jos tämä on se Chilinsyöjän mekka Suomenmaalla niin hemmetin huonosti menee.

En minä tätä minään Helsinki vs Tampere juttuna ajattele, jos siellä Nääsvillessä noilla on peremmin homma hallussa niin good for you.

Ensimmäinen askel parempaan lienee se että palkkaisivat enemmän henkilökuntaa, toinen se että edes jokusen annoksen ravintelissa tekisivät alusta loppuun(puolivalmisteet roskiin), ainoa lautaselle tuleva asia joka tulee pakastimesta soisi olevan jäätelö ja ne jalopeenot tilataan kokonaisina ja valmistetaan niinkuin ne kuuluu, ei mitään pakkasesta rasvakeittimeen skeidaa. Ei se niin kovin vaikeaa ole jos viittii panostaa.

Rankkapanda

Muistutampa vain, että mitä enemmän valmistetaan itse, niin näkyy annosten hintojen nousuna. Koska lisää työtunteja kuluu samaan asiaan, niin hinta nousee pakostakin. Ajattelin vain mainita, jos ei ole tullut
mieleen ja moni haluaa halvempaa vaikka hieman huonompaa olisikin.

MikaK

Muutama viikko sitten tuli GL testattua ja tarjoilu oli Helsingin ripeimmästä päästä. Diablo ei vastannut mainostustaan "kaupungin tulisin", mutta ihan ok. Tosin ensi kerralla ajattelin pyytää habasoosin tilalle tuoretta habaa, kun heillä sitä pirtelöitä varten on. Diablo oli vähän tunkkainen, koska tuoreita aineksia oli liian vähän burgerissa.

ana198

Lainaus käyttäjältä: Rankkapanda - marraskuu 25, 2009, 15:17:06 ip
Muistutampa vain, että mitä enemmän valmistetaan itse, niin näkyy annosten hintojen nousuna. Koska lisää työtunteja kuluu samaan asiaan, niin hinta nousee pakostakin. Ajattelin vain mainita, jos ei ole tullut
mieleen ja moni haluaa halvempaa vaikka hieman huonompaa olisikin.

Tämä on täysin hyväksyttävää ja ymmärrettävää, ikävä vaan että gourmet ravintoloiden ulkopuolella juuri kukaan ei ruokaa näin valmista.

Eilen tuli bamboo centterissä käytyä ja tulinen currykana nautittua, tarjoilija mainitsi että on uutta chiliä ja ulkonäöltään se oli selkeästi vanhaa kiinteämmän oloista, maussa en juuri eroa huomannut. Todella herkullista taas kerran:)

jounix

Itse kävin Tampereen Gringos Locosissa ja siitä jäi tosi positiivinen kuva, palvelu oli hyvää ja ruoka oli muuten hyvää paitsi Diablo Burger selätti mut aika täysin tulisuudellaan.

Helsinki tuli sitten koeajettua viime viikolla, vaikka porukkaa oli paljon niin palvelu oli kyllä nopeampaa kuin meidän seurue. R.I.P Wings oli siinä mielessä pettymys, että aika surkealla toleranssillanikin selviydyin noista siivistä, toki hieman tuskissani mutta vähemmän kuin olisin olettanut. Locos Special Burger oli aika normaalia Chicos/Amarillo -tasoa, blackened steak kuulemma ihan ok 20e pihviksi.

Taitaa olla Helsingin keittiössä vähän eri soossit käytössä kuin Tampereella ton tulisuuden suhteen..

Ryhis

Pitkästä aikaa kävin tankkaamassa kebabbia, tietysti Suomen ainoassa kunnon kebabmestassa eli El Karimissa.

Oli hyvää ja mausteista (como siempre!) ja oli nastaa rupatella kebabkeisarin kanssa. Söin talon "nimikkoannoksen" El Karims special kebabin. Suosittelen kyllä lämpimästi jos aito etninen kiinnostaa.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Minbaari

Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - joulukuu 04, 2009, 10:34:01 ap
Pitkästä aikaa kävin tankkaamassa kebabbia, tietysti Suomen ainoassa kunnon kebabmestassa eli El Karimissa.

Oli hyvää ja mausteista (como siempre!) ja oli nastaa rupatella kebabkeisarin kanssa. Söin talon "nimikkoannoksen" El Karims special kebabin. Suosittelen kyllä lämpimästi jos aito etninen kiinnostaa.

On hyvä paikka! Mi laik it a lot! Tulinen kanaruukku on melko kivan tulinen medium tulisuusasteikolla. Ja paikan keisari todella mukava tyyppi!
#816

ana198

Lainaus käyttäjältä: Minbaari - joulukuu 05, 2009, 05:26:08 ap
Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - joulukuu 04, 2009, 10:34:01 ap
Pitkästä aikaa kävin tankkaamassa kebabbia, tietysti Suomen ainoassa kunnon kebabmestassa eli El Karimissa.

Oli hyvää ja mausteista (como siempre!) ja oli nastaa rupatella kebabkeisarin kanssa. Söin talon "nimikkoannoksen" El Karims special kebabin. Suosittelen kyllä lämpimästi jos aito etninen kiinnostaa.

On hyvä paikka! Mi laik it a lot! Tulinen kanaruukku on melko kivan tulinen medium tulisuusasteikolla. Ja paikan keisari todella mukava tyyppi!

Allekirjoitan myös:) Nautin iskender kebabin tulisena ja ei meinannut millään suostua tekemään tulista vaan koitti tarjota mediumia:) Kertoi omia kokemuksiaan thaikkumatkoilta ja muuta mukavaa, todella kiva paikka ja kebab oli samaa tasoa kuin Turkissa nautittu, paljon tulisempi kastike vaan.

Ryhis

Jepulis. Hany tekee tarvittaessa erittäinkin tulisia ruokia, vaikka tulisuus ei ole SE juttu hänen safkoissaan. Kannattaa joskus kokeilla (perinteistä egyptiläistä?) margheritapizzaa johon pyytää chilisoosia päälle. On muistaakseni tilausnimeltä margherita special?

Ja jos on oikein rohkea, kannattaa yrittää pyytää ketsuppia ruuan kanssa ;D


ps. Oon joskus saanut moussakan chilillä ryyditettynä.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

kyris

El Karim taitaa olla viimeisiä mikroaaltouuni-vapaita vyöhykkeitä ravintolamaailmassa

Jiri

El Karimia voi kyllä suositella varauksetta. Muistakaa varautua siihen että ruoan valmistus ottaa oman aikansa. Itse söin viimeksi Kebab-pihvin täällä ja tilasin sen toki tulisena. Erittäin positiivinen kokemus kaikin puolin. Suosittelen!
http://jirin.hommat.info | cl @ IRCnet

Ryhis

Kävin lauantaina lounastamassa ruusulankatu 1ssä sijaitsevassa kiinalaisessa Szechuanissa (http://www.szechuan.fi/) enkä tiedä mitä söin mutta hyvää oli :D pöydässä oli jotain mikä näytti, haisi ja maistui aivan chilikaupan Sauhu-tahnalle. Menen toistekin.

Sunnuntaina lounastin malminkartanon aseman vieressä (olisko ollut puustellintie?) ravintola Willi Hanhessa pizzaa ja täytyy kehua! Pohja oli paikanpäällä tehty ja pizza oli erittäin runsas kaikilla asteikoilla. Boonuksena vielä, että kaikki pizzat ovat samanhintaisia! Myös neljän valinnaisen täytteen pizza!

Ja puffataan vielä Hanyn paikkaa kun muistin hällä olevan myös nettisivut:
www.elkarim.fi
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

piipari

Kävin vetää Locosissa Diablo burgerin ja olin ihan tyytyväinen, ei hintansa arvoinen ja hieman oli haalea sämpylä .. Kastike oli suht. tulista mutta näillä vähäisillä toleilla pystyi ihan mainiosti vetämään lärviin, mikä oli hieman sääli, koska olisin halunnut tulisempaa raflaelämystä. Ei varmaan kovemman luokan chilipäille mikään älytys. Eipä tule toiste mentyä, mutta siis, näin kertakokeiluna ihan jees safkat.
chili on herkku juures.

conii

Täytynee kommentoida tähän nyt tota helingin Gringosta,
Ite kävin tossa joku aika sitten sen testaamassa, ihan diablo tasolla. safka oli ihan jees ja kun viikolla menin aika myöhään taisin olla ainut syövä asiakas just sillo.
Palvelu oli nopeeta, ja keskutelin vielä siinä tiskillä olleen naishenkilön kanssa tampereen ja helsinkin eroista. Hän väitti että diablo burger tehdään täysin samalla reseptillä kuin tampereella, tosin itsekkään en ihan niin infernaalista kokemusta saanut täälläpäässä.

Esittelin kuitenkin itseni ja hän lupasi kysästä viel tampereen päästä mikäs on tarkka ohje diablolla, mainitsi ittsekkin olleensa tampereella töissä gringosissa joten tietää talon tavat ja meidät hullut chiliyhdistyksen jäsenet. TOSIN muistakaa pitää ainakin helsingissä jäsen korttinne mukana kun tuolla käytte, en tiedä onko joku ulkopuolinen käynyt kokeilemassa meidän alennuksia ilman korttia mutta hän nyt sanoi että ilman jäsen korttia ei ole mitään oikeutta saada alennuksia sieltä.