joulukuu 04, 2023, 01:37:19 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Naga Morich C.chinense

Aloittaja jaolsten, syyskuu 15, 2013, 22:51:07 ip

« edellinen - seuraava »

jaolsten

Naga Morich Tulisuus: 10++


Kasvoi NFT:ssä Trinidad Scorpionin ja Orange Habaneron kanssa. Jäi täydellisesti Habsun lisäksi myös Goronongin ja Baccatumien varjoon. Teki alkukaudesta paljon ja isoja podeja, mutta nyt loppukauden varjossa syntyy tuollaisia nappuloita. Ehdottomasti vaatii lehvästölleen enemmän valoa ja tilaa kasvaa.

Minulla tämän kauden kolmanneksi tulisin lajike.
-Hirttotuomion saanut halusi viimeiseksi toiveekseen sätkiä-
YLÖJÄRVEN POLTE 2014
YLÖJÄRVEN POLTE 2013

JorgeXXX7

On todella hyvän makuinen ja sopivan tulinen chili. Kuivattuna rouheena pizzan päällä maku on todella mainio. Tuoreena hyvä kaikenlaiseen ruokaan. Talvella pakasteesta otettavat podit ja sosekuutiot ovat lämpimiä muistoja menneestä kesästä. Kasvatan joka kausi 4-10 puskaa, jotta saan tarpeeksi herkkua talteen.  ;)

Doodle

Semmoinen aika hedelmäisen makuinen ihan hyvä ,jonka tuoksua on tosi vaikea kuvailla. Aika omalaatuinen ,mutta kuvastaa pikkuisen ehkä tomaattia. Tulisuuttahan tässä riittää ,vaikka muille jaettavaksi. Itse kokeilin ja ei se olo sen illan jälkeen oikeen mukava ollut. varavosti käytettynä hyvä ja riittoisa chili jolla saa taatusti ruoasta tarpeeksi tulista. Kannattaa kokeilla!

jiipee75

Ekoja kertoja käytössä minulla ruoanlaitossa. Erikoinen vaikutus tällä, tuntuu syödessä iskevän enimmäkseen kieleen. Itsellä ei oikein ruoansulatuselimisto tästä tykkää, syödessä on ihan jees mutta jälkeenpäin on aika ikävä fiilis vatsassa. Lieneekö kyse näissä vaikutuksissa siitä kapsaisinoidien suhteesta.

No, kokeilut jatkukoon.

Horna

Juu, hyvän makuinen on tämä. Omat sadot tuppaa menemään jauhoksi kuivatuksen kautta.
Tulee mokomat hissillä ylös masusta tuoreeltaan popsittuna :S Mie oon amatööri. hehe
"sä vaikutat normaalilta, joten ilmeisesti et ole sukua"
-kauko röyhkä

pemu

Okein hyvä chili ei liian tulinen itse hedelmä hyvän makuinen suosittelen  :thumbup:

MRgreen

No, Naga on The Chili jos tahtoo tulista.

chilifellow

Näin on. Naga on, huippu hyvä chinense.

"Be The Naga with Us!"  :thumbup:
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

Chilijamppa

No Naga on kuningas ja joka vuosi on nyt laitettu sitä kasvamaan. :thumbup: