elokuu 03, 2021, 13:52:44 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


200 W LED-valo valkoisilla teholedeillä

Aloittaja PP, tammikuu 17, 2013, 22:27:20 ip

« edellinen - seuraava »

PP

Lainaus käyttäjältä: O - elokuu 27, 2014, 20:59:15 ip
Mitäs se ruuvaaminen auttaa jos tahna ei johda tarpeeksi nopeasti? Ehkä pitää kokeilla toisella tahnalla.. vai olisiko parempi pelkästään ruuvata ilman tahnaa?


Jos pinnat on suoria ja tasaisia, ruuvaaminen auttaa, koska lähes kaikki tahna puristuu pois välistä. Tahna johtaa lämpöä sitä paremmin, mitä vähemmän sitä on. Tahna on kuitenkin aina parempi johde kuin ilma eikä sitä kannata jättää pois.

karvainen

Lainaus käyttäjältä: PP - joulukuu 04, 2013, 23:39:11 ip
Tähän projektiin tulee viimein pitkään kaavailtu päivitys. Ostin tänään uuden muuntajan ja muutaman kytkimen, joilla saan ledeistä ulos sen, mitä alunperin aioin, ja jokaiselle ledille päälle/pois kytkimen. Pikkutaimivaiheessa on ihan turha grillata 200 W:lla vaan 60 W 4000 K lediä riittää aika pitkälle. Käytännön kannalta olisi myös hyvä lisätä teholähteestä lamppuun menevään kaapeliin liitin.

Mukava lueskella näitä projekteja, kun itselläkin on monelaista projektia aina päällä, jotkut on susia syntyessään ja jotkut onnistuneesti loppuun saakka.