Alotetaan uusi kausi uudella ketjulla, toi vanha on elänyt elämänsä.
Uusi kausi ei ole vielä kunnolla käynnistynyt, vanhoja jämiä siivoillaan. Uudet idätykset saa odottaa tuonne kuun loppuun, maanantaina olisi lento Madeiran lämpöön, kahdeksi viikoksi. Sen jälkeen voi katsoa mitä idätetään, ei montaa lajia. Noh, ainakin toi Akselssonin Moruga Vanilla.
Viime kesänä riittävän sadon tuottanut Red Habanero tuli pätkittyä viikolla alas, jäljelle jäi pari oksaa lehdillä, loput tyhjinä. Mme Jeanette myös alasleikattuna, kasvattanut tyngästä yhtä oksaa, josko se keväämmällä taas innostuisi. Alakerrassa leikattuna talvehtii myös yksi (en vaan muista mikä), siinä hyvävointiset lehtiä kasvattavat oksat.
Toki vuosi ei nytkään lähde käyntiin ilman ylivuotista satoa
Parvekkeelta sisääntuotu ja leikattu Bhut Jolokia on vihertynyt hienosti, kukkii ja satoaa. Ensimmäinen olisi jo kypsä poimittavaksi, ja lisää raakileita seuraa perässä.

Pidetään foorumi hengissä!
Uusi kausi ei ole vielä kunnolla käynnistynyt, vanhoja jämiä siivoillaan. Uudet idätykset saa odottaa tuonne kuun loppuun, maanantaina olisi lento Madeiran lämpöön, kahdeksi viikoksi. Sen jälkeen voi katsoa mitä idätetään, ei montaa lajia. Noh, ainakin toi Akselssonin Moruga Vanilla.
Viime kesänä riittävän sadon tuottanut Red Habanero tuli pätkittyä viikolla alas, jäljelle jäi pari oksaa lehdillä, loput tyhjinä. Mme Jeanette myös alasleikattuna, kasvattanut tyngästä yhtä oksaa, josko se keväämmällä taas innostuisi. Alakerrassa leikattuna talvehtii myös yksi (en vaan muista mikä), siinä hyvävointiset lehtiä kasvattavat oksat.
Toki vuosi ei nytkään lähde käyntiin ilman ylivuotista satoa


Pidetään foorumi hengissä!