toukokuu 13, 2024, 12:56:11 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Buffalo Wings

Aloittaja Sterno, huhtikuu 03, 2011, 23:53:07 ip

« edellinen - seuraava »

ChIlIDoG

Itse pistin rasvakeittimen roskiin, jäljelle jäi vain se ritilä kulho. Valurautakattila ajaa homman paremmin.
jossain tv showssa oli ohje että jos öljy kattilassa "ritisee" ilman että siellä on mitään kypsymässä se on liian kuuma!

Syy keittimen hävittämiseen oli kauhea sotku ja rasva joka paikassa. oli kylläkin joku halpismalli.

Aji Inferno

Eka oma kokeilu aiheella, Tammiston CM:ssä kun sattui kerrankin olemaan maustamattomia kanansiipiä...

Kaupasta löytyi Texas Peten Buffalo siipisoosia, mitä piti sitten tietysti kokeilla. Ei mitenkään pahan makuista tavaraa, muuten - etenkään Cayenne-pohjaiseksi. Potkua on sen verran, että suomalaisen mausteettoman perusruokailun ääliöpariskunta Tahvo ja Tyyne Tampio saanevat hepulin ja valittavat kauppiaalle, mutta omaan makuuni vähän mietoa tavaraa. Niinpä ryyditin soosin Fataliin parilla savuchinense-jauheella. Uitin siivet tässä iloliemessä, ja laitoin uuniin noin 225 asteeseen epämääräiseksi ajaksi (malliin: kunnes nenään alkoi tulla palaneen käryä).

Mitä syntyi? Aika hyvää. Ei loistavaa, mutta selvästi parempaa kuin vaikka nuo kaupan valmiit "hot" wingsit. Tulisuutta olisi saanut olla selvästikin lisää - siinä ensi kerraksi vielä säädettävää.

tonttu

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - joulukuu 05, 2011, 00:51:03 ap
Eka oma kokeilu aiheella, Tammiston CM:ssä kun sattui kerrankin olemaan maustamattomia kanansiipiä...

Kaupasta löytyi Texas Peten Buffalo siipisoosia, mitä piti sitten tietysti kokeilla. Ei mitenkään pahan makuista tavaraa, muuten - etenkään Cayenne-pohjaiseksi. Potkua on sen verran, että suomalaisen mausteettoman perusruokailun ääliöpariskunta Tahvo ja Tyyne Tampio saanevat hepulin ja valittavat kauppiaalle, mutta omaan makuuni vähän mietoa tavaraa. Niinpä ryyditin soosin Fataliin parilla savuchinense-jauheella. Uitin siivet tässä iloliemessä, ja laitoin uuniin noin 225 asteeseen epämääräiseksi ajaksi (malliin: kunnes nenään alkoi tulla palaneen käryä).

Mitä syntyi? Aika hyvää. Ei loistavaa, mutta selvästi parempaa kuin vaikka nuo kaupan valmiit "hot" wingsit. Tulisuutta olisi saanut olla selvästikin lisää - siinä ensi kerraksi vielä säädettävää.


Kokeiles ens kerralla oma voi pohjanen marinadi ja 120c nelisen tuntia rillivastuksella tunnin välein käännellen ;) Voit yllättyä...

Nuuskapeke

Nyt löytyy turussa länkkärin cittarista myös marinoimattomia siipiä. 3.9€/kilo oli eilen tarjous.

netzach

Sellon cittarista sai marinoimittomia koipia ja ostin 20 kpl ja hinta vähän rapiat 4e. On tuo Poppamiehen wings-soosi niin helkutin hyvää että malttamattomana iltaa odottaa. Ja texas peteen ei tympäänny koskaan. Mutta tuo Hot lousiana ei kyllä itselle iskenyt, monta kuukautta melkein täysipullo jääkaapissa ollut.

Rundari

huhtikuu 07, 2012, 20:50:47 ip #25 Viimeisin muokkaus: huhtikuu 08, 2012, 10:46:54 ap käyttäjältä Rundari
Pitihän sitä itekkin sitten testata wingssien uppopaistamista, soosin tein itse ja lisänä vielä itsetehtyä auradippiä.



0.25dl öljyä
0.75dl sriracha kastiketta
0.25dl etikkaa
½tl mustapippuria
1tl valkosipulijauhetta
½tl suolaa
loraus hunajaa
1tl nestesavua
Lisää kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta kokoaika sekoittaen. Tämä kastike on tarkoitus laimentaa texas peten tyyliin 1:1 voilla.

Whili

Härskisti vanhaa ketjua lainataan, mutta kun on niin maukkaita juttuja pohjilla, niin kannattaa nostaa..

Atria Perhetilan Hornet  Habanero Broilerin Chilisiipi  1500g
Atria Perhetilan Hornet  Extra Hot Marinoitu Broilerin Siipi  900g
Atria Perhetilan Hornet  Barbeque-maustettu Broilerin Siipi  550g
Atria Perhetilan Hornet  Marinoitu Broilerin Siipi  900g /550g
Atria Perhetilan  Naturel Broilerin Siipi  800g

Kaikellaisia on tarjolla  :o  Onko kokemuksia noitten tulisien mauista ??  Maistuuko Haba ??
Itse teen mieluiten originaaleja tai naturelleja ja maustan soosilla jälkikäteen.

ChIlIDoG

Lainaus käyttäjältä: Whili - joulukuu 04, 2015, 07:57:52 ap
Härskisti vanhaa ketjua lainataan, mutta kun on niin maukkaita juttuja pohjilla, niin kannattaa nostaa..

Atria Perhetilan Hornet  Habanero Broilerin Chilisiipi  1500g
Atria Perhetilan Hornet  Extra Hot Marinoitu Broilerin Siipi  900g
Atria Perhetilan Hornet  Barbeque-maustettu Broilerin Siipi  550g
Atria Perhetilan Hornet  Marinoitu Broilerin Siipi  900g /550g
Atria Perhetilan  Naturel Broilerin Siipi  800g

Kaikellaisia on tarjolla  :o  Onko kokemuksia noitten tulisien mauista ??  Maistuuko Haba ??
Itse teen mieluiten originaaleja tai naturelleja ja maustan soosilla jälkikäteen.


Haba ja extra hot uppoaa, mutta tarvii kyllä siipisoosia kaveriksi

PP

Lainaus käyttäjältä: ChIlIDoG - joulukuu 04, 2015, 16:55:14 ip
Haba ja extra hot uppoaa, mutta tarvii kyllä siipisoosia kaveriksi


Onko niissä oikeasti potkua meille havaittavasti tai jopa suht. reilusti? Ihmettelen hyvin suuresti, jos on.

Whili

Vähän mietityttää tuo Habanero  ???   ..No paketin koko on ainakin sopiva sinkkumiehelle  ;D
Extra hottia sentään mainostetaan erittäin tulisena, mutta mutta...  pitänee kai joskus maistella.

PP

Tuli testattua Extra hot -versio. Oli siinä huulia lämmittävää annuumia, mutta ei niitä voi mitenkään sanoa meidän keskuudessa tulisiksi. Tämäkin on samaa "tulista" kuin isoilta firmoilta on tullut vuosikaudet. :( >:(

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: PP - joulukuu 06, 2015, 20:27:19 ip
Tuli testattua Extra hot -versio. Oli siinä huulia lämmittävää annuumia, mutta ei niitä voi mitenkään sanoa meidän keskuudessa tulisiksi. Tämäkin on samaa "tulista" kuin isoilta firmoilta on tullut vuosikaudet. :( >:(


Heikko esitys. Ei havaittavaa tulisuutta, eikä muutenkaan mitään mitä tarvitsisi ostaa uudelleen. Hämmästyttävää miten tavisten miellyttäminen pilaa tuotekehityksen näissä tuotteissa uudelleen ja uudelleen. :(