elokuu 01, 2021, 06:54:55 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Tallinnan parhaat ruokapaikat?

Aloittaja Mika73, toukokuu 27, 2014, 23:55:12 ip

« edellinen - seuraava »

Mika73

Löytyykö Tallinnasta jotain hyvää Intialaista tai muuta hyvää tulista ruokapaikkaa?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Kebabmaniac

Parhaita en uskalla luvata kun viime reissusta on jo aikaa ja tarjontaa on varmaan tullut lisää mutta ainakin Elevant (intialaista) ja African Kitchen (arvatkaa mitä) ovat tarjonneet erittäin hyvän hinta-laatusuhteen vaikkei kummankaan tuliset ruoat ole ubertulisia. Tulisinta safkaa Tallinnassa olen saanut ravintola Texasissa (http://www.texas.ee/content.php?txs=menu) jonka TEXAS NATIONAL CHILI kutitteli ainakin mun chili- ja makuhermoja. Paikan yli-amerikkalaisuus mm. tarjoilussa saattaa tosin aiheuttaa puistatuksia yliherkille...

Mika73

Mistäpäin tälläinen Elevant löytyy?


Sent from my iPhone using Tapatalk


Jame

African Kitchenissäkin on joskus syöty ihan onnistuneesti. Ei mitään tulista mutta ihan hyvää ja kohtuuhintaista ainakin tuolloin.

http://www.africankitchen.ee/indexEng.html
Failure is simply the opportunity to begin again - this time more intelligently.

jortikka71

toukokuu 30, 2014, 18:28:17 ip #5 Viimeisin muokkaus: toukokuu 30, 2014, 18:30:09 ip käyttäjältä jortikka71
Tässä erittäin hyväksi todettu, pikku terassi ulkona kapealla kujalla, Italialaista aidoilla italialaisilla keittäjillä..
http://www.controvento.ee/

Sorry, nyt vasta huomasin, että etsit tulista safkaa, täällä ei ihan sitä, mutta hyvää kuitenkin..

Minbaari

Mack Bar-B-Que Rocca Al Maren ostoskeskuksessa! Tarjoilijan mukaan Viron parhaat ribsit ja kyllähän ne oli hyviä. Itseasiassa parhaat mitä olen koskaan syönyt. Siellä tuli syötyä myös juustolla täytettyjä, pekoniin käärittyjä jalapenoja jotka oli pirun hyviä. Suosittelen myös kokeilemaan talon Bloody Marya. Burn Endsit oli suussa sulavia, kuorrutetut jättikatkaravunpyrstöt hyviä ja wingsit tilasin talon tulisimmalla 112 kastikkeella, niin olisihan ne voineet olla paljonkin tulisempia, mutta kun ne oli muuten niin hyviä niin en valittanut. Ja palvelukin pelasi hienosti, niin suosittelen kokeilemaan! Ainiin ja siellä listalla olisi ollut Man vs Food sarjasta tuttu Everest of Nachos annos...
#816

Mika73

Oliko tämä Elevant Vanhassa kaupungissa?


Sent from my iPhone using Tapatalk