heinäkuu 28, 2021, 21:20:46 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Tampereen raflat

Aloittaja Janne, tammikuu 09, 2004, 13:59:01 ip

« edellinen - seuraava »

Janne (as guest)

Esperanza testattu.
Annokset sinänsä maukkaita ja ruokalista mielenkiintoinen mutta tulisuutta ei nimeksikään. Ei siis _yhtään_, ei pienintäkään lämmöntunnetta. Lisäksi annokset mitoitettu kooltaan riisitautiselle pygmille. Harmillista.
Kehuivat vielä jossain tequilavalikoimaansa, joka keskivertoraflaan verrattuna onkin mainio. Ikävä kyllä listalla ei ole ainoatakaan puhdasta agavetislettä ja vain 2 kelvollista mixtoa (eli väh. 51% agavea ja loput muuta neutraalia tislettä). Loput ihan peruskuraa, sauzaa, jose cuervoa ja sierraa.

MikkoM

Pancho Villan uusitulle ruokalistalle on näemmä ilmestynyt "Hot Hot" ja "Hot Hot Kana" hampparit, listan mukaan sisältävät habanero pyrettä.. ei valitettavasti tullut maistettua, mutta enskerralla sitten.

AM

Pakkohan se oli käydä heti maistamassa, kun mainostit :D  Aikas hyvää. Kokki ei ollut säästellyt habanero-soossin kanssa. Tälläiselle kohtuullisen kokemattomalle, lähinnä jalapenoja purkista syöneelle aika eksoottinen kokemus. Olo ruuan jälkeen oli samanlainen kun olisi käynyt heittämässä 10km juoksulenkin ja siihen päälle ollut saunassa. Erittäin rentouttavaa siis :)  ...ottaen humioon, että ensimmäisen haukun jälkeen ajatteli kuolevansa jos syö koko hampurilaisen. Kannattaa kokeilla!

Janne

Pancho Villan habaneropurilainen myös testattu, ei mitään maata järisyttävän tulista mutta erinomaisen hyvää kylläkin!
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

MikkoM

Juu eipä ollut hapsu purilainen niin hyvä kun oletin, mutta kyllä siinä habanero maistui mikä sinänsä on jo ihan positiivinen asia. Itselleni osui annos jossa tuota hapsu pyrettä oli (liian) pieni pläntti keskellä purilaista.
Normi chiliburgeri on parempi, vaikkakaan ei tulinen.

Ona P

Hookissa olen käyny kerran joitain vuosia sitten.
Taitaa olla kaikille aikasen tuttu paikka. Otin jotain keskitason tulista ja muistaakseni toi jo hikipisarat otsalle.
Meinasin ottaa sitä tulisinta mutta kaveri varoitteli.
Yleensä joka paikassa kun tulista ottaa ni on se enintään kusista. Siellä oli kyl hyvät ruuat ja tulisuus ihan sen mukasta mitä lupas. Jos oikein muistan. Krapulan poisti. :twisted:
pera la cosa que me gusta mas es panochita....

tknummelin

Kävin Hevalissa, Arkkitehdinkatu 9. Siellä Hervannan perukoillahan se on. Tilasin tulisen rullakebabin, kun sanottiin, että se "suattaa vähän lämmittää". Ja näin teki  :shock: Pienenpientä habasilppua oli sisällä. Kaksi ruokailukertaa vaadittiin koko pötkön poistamiseen, ja persus muisti ruokailusession vielä kahden päivän päästäkin  :oops:

Ona P

Mikäköhä helvetillinen "mauste" nois Mama's katkarapu nuudeleis on?
Ku tuottaa hikipisarat ja poltteen niin sisään mennes ku ulos tulles. (yleensä otan avopuolison chilit itelle ja hän jättää laittamatta eli mulle tuplat)
Yleensä ku otsaan alkaa ilmestyä pisaroita ni tietää et tulisuus on kohallaan. Mutta noissa se on ulos tulles sama... (ei nyt liittyny ravintoloihin juuri mitenkään mut pani mietityttee) :roll:
Mut jos jostain saa oikeesti tulista ja hyvää ruokaa ni melkeenpä mielestäni sen takia kannattaa mennä kaupunkiin.
pera la cosa que me gusta mas es panochita....

Amd

noista nuudeleista on juttua täällä, hakuun laitat mama's tms ni johan luulis löytyvän.tiukkoja ovat.

Outi

Käytiin vasta Treella ja asioitiin raflassa nimeltä New york. Avomies tilasi hampurilaisen nimeltä Empire State Burger. Oli korkeampi kuin Heinz ketsuppipurkki. En osaa siitä sen enempää sanoa, mutta mun Surf&Turf -annos oli IHANA! Mikä olisi parempaa kuin naudan (ulko?) filepihvi. Mediumina tietty. Osasivat muuten paistaa sen oikein.

Ei kuulunut nyt kategoriaan tuliset ruuat, mutta Kajaanin kökköpaikkoihin tottuneena olin positiivisesti yllättynyt.

Kyllä ruoka tekee onnelliseksi.  :)

Jonni

Pancho Villan erikoisburgeri HotHot tuli testattua, 12e, ja habaneropyrettä koko sämpylän matkalta, joten hikeä pukkas mukavasti.

Vähän hintava hinta/laatu, mutta kerrankin oli mukavasti lämpöä.

T: Jonni

MikkoM

Napoliin on kuulemma tulossa pizza jossa on habanero viipaleita päällä, enpä tosin tiedä koska, tuli vaan sivukorvalla kuultua kun viimeksi kävin siellä syömässä.

Wiski

Söin äsken Napolin habapizzan. Pizzassa oli päällä 7 kokonaista hapsua kantoineen päivineen, ihan kohtuu tulisia.  Haban maku selvästi esillä ja hikeäkin pukkasi ihan kohtuullisesti. Ehdottomasti kokelemisen arvoista.

Mielummin ottaisin nuo habat pilkottuina, nyt niitä joutui vähän leikkelemään ja sijoittelemaan ympäri pizzaa tasaisempaa poltetta varten.

Tampereellahan on oikea haba-boomi aluillaan. Amarillosta saa yyberhyvää habadippiä ja Napolista habapizzaa. Vielä kun joku alkaisi myymään habashotteja, niille voisi löytyä kysyntää!

-?-

Pizzpala grillillä saa nykyään chili burgeria ja habanero hot dogia

stkr

Lainaus käyttäjältä: "Wiski"Söin äsken Napolin habapizzan. Pizzassa oli päällä 7 kokonaista hapsua kantoineen päivineen, ihan kohtuu tulisia.  Haban maku selvästi esillä ja hikeäkin pukkasi ihan kohtuullisesti. Ehdottomasti kokelemisen arvoista.

Mielummin ottaisin nuo habat pilkottuina, nyt niitä joutui vähän leikkelemään ja sijoittelemaan ympäri pizzaa tasaisempaa poltetta varten.

Tampereellahan on oikea haba-boomi aluillaan. Amarillosta saa yyberhyvää habadippiä ja Napolista habapizzaa. Vielä kun joku alkaisi myymään habashotteja, niille voisi löytyä kysyntää!


Kävin testaamassa Napolin habapitsan mallia vesuvio, häränlihaa, kaktusta, ananasta, mozarellaa ja 6 kappaletta habaa oli kokonaisena pitsan päällä. Tulisuus riitti minun makuuni, ehdottomasti tulisin pitsa, mitä olen ikinä syönyt. Suosittelen!
#66

Suntio

Pari kertaa myös olen testannut habanero pitsan. Molemmilla kerroilla otin habaneron täytteeksi fantasiapitsaan. Ensimmäisellä kerralla pitsa oli nimensä mukaan jäädä haaveeksi, kun tarjoilija ilmoitti, että habanero ei kuulu fantasian täytteisiin. Tosin pienestä lisämaksusta habaneron sai myös siihen. Toisella kerralla asiasta mainittiin myös, mutta lisämaksua ei otettu.

Itse pitsassa oli molemmilla kerroilla 6 kokonaista habaneroa, joista osa kypsiä ja osa raakoja. Mielestäni ne olivat jotain säilykekamaa, joten heräsikin kysymys, että tietääkö kukaan mistä niitä mahtaisi saada? Kelpaisi sellainen säilykepurkki minunkin jääkaappiini.

Niin.. ja tulisuus oli ensimmäisellä kerralla lähes tuskainen, toisella kerralla sopiva. Kannattaa kokeilla, joskaan ei välttämättä herkkämahaisimmille sovi.

Chingona

Tampereen rafloista sen verran, että kyllä niistä ihan hyvää ruokaa saa, mutta mun mielestä sitä meksikolainen-ilmaisua käytetään kyllä vähän väärin. Ok, eihän mikään esim. kiinalainen ruoka ole sitä mitä siellä Kiinassa syodään, mutta jotenkin vaan kypsyttää, kun se mitä täällä tarjoillaan meksikolaisena sapuskana, niin on aina (tähän astisten kokemusteni perusteella) texmex-ruokaa. Missä on esim. frijoles refritos, carnitas ym. todelliset herkut... Eikä toi jalapeño-siivujen viljely joka paikkaan todellakaan tee ruuasta meksikolaista (tai edes sopivan tulisen mausteista).

Tempo Terracessa kävin kerran syömässä ja ainakin ruokalista näytti mielenkiintoiselta. Itse en ole päässyt Karibialle asti matkaileen, joten en tiedä kuinka autenttista ruoka mahdollisesti siihen verrattuna on, mutta ainakin listassa oli vaihtelua perus hampurilais-burritos systeemeille. Tulista ei tosin mun ruoka ollut, joten en tiedä mitä ne muut sapuskat siellä ovat...

annesurfs

Siipiveikon siipiin jää kyllä ihan tosissaan kiinni!

Otan yleensä vain mediumin!!  Kertonee jotain.  Ihanaa, väksyä, taivaallista!  Kannattaa pyytää lisäannos kastiketta.  Siihen on kiva dippailla kiemuraperunoitakin.

Onko Pancho Villasta mitään uutta, kannattaako sinne viedä porukkaa syömään?

Ragu´s on MAHTAVAN HYVÄ, joskin kallis.  Mukaan ruokaa saa kuitenkin -30%!

arse

Ragus on mahtavan hyvä, samoin Nanda Devi, josta saattaa saada tulistakin sapuskaa.

Sen sijaan siipiveikot on todella huono paikka. Ala-arvoinen siipien kastike, kalliit hinnat ja nuiva tarjoilu. Hook on se paras siipipaikka tampereella, Texas Pete-kastike on jumalaista :). Hook on valitettavasti liian pieni niin jonojen ollessa pitkät kannattaa mennä speakeasyyn joka on hookin tarjoilijan perustama ja näin myy samaa kamaa.

Noissa kastikkeissa on se että extrahottia tms miedommat kastikkeet on lantrattu vaan voilla tuosta tulisemmasta.
Elämässä on tärkeintä puutarhanhoito, eikä sekään ole niin tärkeää.

Janne

Lainaus käyttäjältä: "arse"Sen sijaan siipiveikot on todella huono paikka. Ala-arvoinen siipien kastike, kalliit hinnat ja nuiva tarjoilu. Hook on se paras siipipaikka tampereella, Texas Pete-kastike on jumalaista :). Hook on valitettavasti liian pieni niin jonojen ollessa pitkät kannattaa mennä speakeasyyn joka on hookin tarjoilijan perustama ja näin myy samaa kamaa.

Speakeasystä saa nykyään sekä Siipiveikkojen soosia (Frank's Red Hot) että Hookin käyttämää Texas Peteä. Minusta siipiveikkosoosi on ehkä parempaa näistä kahdesta, vaikka TP on myös erinomaista. Speakeasyssä oli lista uudistunut ja dippikastikkeitakin oli normaalin sinihomejuuston lisäksi useita eri vaihtoehtoja.
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi