helmikuu 25, 2024, 21:56:22 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - TunturiTiger

1
Lainaus käyttäjältä: Käki - tammikuu 26, 2019, 14:29:38 ip
En ymmärrä valitusta Airameista:

https://aijaa.com/qSDZQm


En valita, vaan päätin kokeilla noitahalpojakin. Kunhan saan siemenistätaimia, kokeilen lamppuja ja mittailen luxeja. Aiemminkin tämä harrastus on ollut jatkuvaa kokeilua ja virheitä, joskin monia asioita ontehty oikeinkin.
2
Lainaus käyttäjältä: Huru-ukko - tammikuu 25, 2019, 19:33:34 ip
Täällä näkyy kuvat. <noista ei ole kokemusta mutta Airameista on, ei kestä lähellekkään luvattua.


Näin vähän ajattelinkin. En elättele suuria toiveita noidenkaan suhteen, mutta eivätpä mäksaneetkaan paljoa, joten otin heti muutaman varalampunkin. Parempihan se olis hommata samantien isot eslit tai led-paneelit, mutta talous ei nyt juuri anna myöten.
3
Tuurissa poikkesin katsomassa ledilamppuja tetriaaleihin ja törmäsin 20W E27 lappuihin, jotka oli kolmanneksen airamin hinnoista. Pakkohan se on kokeilla ja ostaa sitten kunnollista. Onko muilla kokemuksia näistä?

4
Lainaus käyttäjältä: MorugaReaper - tammikuu 25, 2019, 18:13:22 ip
Jos tekstin alapuolella pitäisi olla kuva, niin ei näy.

No pahus! Pitänee muokatajotenkin.
5
Päivitystä idätyslautalta. Mikään ei vielä idä. Tosin osa siemenistä on laitettu vasta tunti sitten. Nagan, jalapeno herculeksen ja jalastarin siemenet on varmaan yli 10 vuotta vanhoja, eli saad nähä kuinka käy.Edit: jokohan kuva näkyy muillekin?
6
No niin.. Katsotaampa, mitä tästä nyt tulee. Kuusi vuotta edellisistä idätyksistä ja ihan kuin aloittais nollista koko homman. No tuskimpa noiden capsicumien luonne on juurikaan siinä ajassa muuttunut, joten kai sitä jokusen chilin saa syksyllä popsittavaksi.

Moni asia tuona muutamana vuotena on muuttunut. Suurimpina muutoksina ehkä paikkakunta Kangasalta Virroille, aivan Etelä-pohjanmaan rajoille, sekä vaimo. Vaimo antoi koko saunamökin taimikasvatuksia varten ja ehdotti vielä kasvihuoneen rakenamista, joten mikäs siinä. Katsotaan, koska mopo jälleen karkaa käsistä. Valoja pitää ainakin hankkia, koska myin vuosia sitten kaikki isot eslit.

Tämä uuden innostuksen ensimmäinen kausi ainakin menee selkeästi makujen mukaan. Turha kikkailu pois ja perus hyviä lajikkeita multakasvatukseen!

Tämän kauden kasvatukseen meni:
Naga morich (tietenkin)
Harold st.Barts
Jigsaw
Aji cristal
Lemon drop
Jalapeno matte (tai hercules tai Jalastar jos itää) grillauksia varten.

Rocotot ostan varmaan valmiina, koska jyvät meni nyt vasta lautalle.
7
Jäkätijäkäti / Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
syyskuu 01, 2014, 18:45:54 ip
Uudet koiranluut hommattu. Mikähän prkl siinäkin on, että niitä myydään kqhden hintasia ja erona on vaan laatu. Ai niin.. Jopparit ostaa noita kympin halvempia kikkareita ja vaan toiselle puolelle, jos kerran tarvii. No tuli sitten motonetin reissulla sijoitettua myöspukkeihin, koska uskon, että tämä kauniin vihreä pihakoriste tulee viettämään enemmänkin aikaa niiden päällä. Niin ja korjausoppaan ostin samalla.

Nyt pitäs vaan harjottaa tuota saamenkanadaa ja varsinkin ammattisanastoa. Muutakin kuin "fuck this shit".
8
Lainaus käyttäjältä: Siika - elokuu 31, 2014, 20:00:41 ip
Ostin juuri itelle kakkosautoksi pösö 406 91 aj 200tuhatta ja takaakseliki vaihettu parvuotta sitten,kyl  ny passaa pösöstellä ;D ;D


Upeeta! Mitä siitä tulis, jos kukaan ei ostais pösöjä? Suomessa on nyt jo 100.000 työtöntä. Jos autokorjaamojen ja -purkaamoiden sekä motonetin työntekijät joutuis pösöboikottien takia YT-neuvotteluihin, niin koko talous vois romahtaa. Toisaalta pitäis perustaa oma  PA-ryhmä - Pösöowners anonymous.
9
Pösö prkl jälleen kerran! Täällä alkaa koiranluiden vaihtoviikot justiinsa. Veikkasin, että seuraavaks olis porsinu takajousien vääntövarret, mutta toi repsikan puoleinen "kallistuksenvakaajan yhdystanko" ehti korkkaan ensin. No samalla kun nostaa keulan ylös, voikin vissiin paikata pakoputken.

Ranskalaiset autot luo jännitystä elämään.  ???
10
Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - elokuu 20, 2014, 13:47:55 ip
Peugeot partner aka pussywagon on ollut jo puolitoista viikkoa autokorjaamolla. Ei isompaa vikaa, mutta moottori pitää vaihtaa. No saan sen ehkä jo huomenna ajoon. Mutta että nyt hajosi pesukonekin!

Itse itseäni lainaten mennään, mutta nyt alkaa vituttaan ehkä vielä enemmän. Rakkauden ambulanssi sai uuden voimapesän, joka kehrää konehuoneessa kuin tynnyrillinen kiviä. Tuo remontti maksoikin vain karvan alta 1800e.

No se ei niinkään huoleta, vaan liukuovi, joka roikkuu niin, ettei autoa voi pesettää. Repsikalla pitää ainakin olla kumisaappaat jalassa. Toisena vitutuksen aiheena ko. ajoneuvon irvikuva päätti, että kuljettajan puolen sähköikkuna ei toimi kuin toiseen suuntaan. Aukeaa hienosti, muttei mene kiinni. V***U!!!

Mielestäni jokaisen myydyn ranskalaisen auton mukana tulisi omistajalle antaa kaupanpäällisiksi pätkä köyttä ja hutera tuoli.
11
Vapaapäivä - tsek
Lapsivapaa viikonloppu - tsek
Muija kuskina - pitääpä mennä kukkakaupan kautta kotio
12
Peugeot partner aka pussywagon on ollut jo puolitoista viikkoa autokorjaamolla. Ei isompaa vikaa, mutta moottori pitää vaihtaa. No saan sen ehkä jo huomenna ajoon. Mutta että nyt hajosi pesukonekin!
13
Tulossa ollaan, kunhan tämä onnikka sinne pääsee. Kamala kulkea julkisilla, kun näissä haisee rahvaan henki, mutta kun pussywagon on korjaamolla. Ei mitään isoa vikaa, mutta moottori pitää vaihtaa.  ???
14
Kyllä mä parhaanimukaan olen paikalla. Lupasin jo järkkäriks jollekin portille lauantaina ja sunnuntaina. Tekisin enemmänkin, mutta yh-iskänä ja taistelu lapsien äitien kanssa verottaa mun aikaa ja kestävyyttä.

Juu en mä teitä unhoittanut ole! ;)

Laitoin viimevuotisille talkoolaisille juuri viestiä. Tai ainakin niille, joiden yhteystiedot multa löytyi. Eli hakusessa on talkoolaisia ja vastuuhenkilöille eri osa-alueille. Tarjolla olisi kilpailutuomarointia, Info/Chiliyhdistyksen ständiä, esitteiden jakamista, järkkäröintiä, näytöskeittiötä, kahvitusta, arpajaisia ja yleistä hääräilyä
15
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
maaliskuu 04, 2014, 15:48:32 ip
Kun aika on sovittu, koitan järkätä likalle jonkun hoitajan.
16
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Antivitutusta ilmassa
helmikuu 23, 2014, 21:42:09 ip
Yh-iskän ja likan yhteinen talviloma. Ei oo lunta, muttei oo pahemmin routaakaan. Saattaa jopa päästä uudella metallinilmaisimella huispaileen. ;)
17
Iltapalalla lämminleipä säilötyillä Aji cristaleilla.  :)
18
Jäkätijäkäti / Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
helmikuu 17, 2014, 20:47:10 ip
Lainaus käyttäjältä: narttu - helmikuu 16, 2014, 19:50:00 ip
Olis kiva kun nämä uudet Foorumilaiset laittais profiiliinsa sukupuolen ja asuinpaikkakunnan, ikä ei oo niin tärkee.  ;)


Niin ja perään vois laittaa onko sinkku vai varattu??  :o
19
Uusien jäsenten esittelyt / Vs: TT Back in business
helmikuu 16, 2014, 10:04:42 ap
Oon syntyjäni Pirkkalasta ja vaan asunu Kangasalla viimeiset 6 vuotta. Kuitenkin niin kauan, että tukka on kasvanu tötterölle ja jalassa on spittarit. ;)
20
Suomen Chiliyhdistys ry / Vs: Pirkanmaan aluejaosto
helmikuu 14, 2014, 20:12:52 ip
Iltavuorossa.. Ei pysty kykeneen. Työt sotkee vapaa-aikaa pahasti.