huhtikuu 02, 2023, 06:15:58 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Vasu

1
Hei, aloittelin chilin kasvattelua noin vuosi sitten marketin tavallisella punaisella chillä. Tänä keväänä olen hiukan ennemmän paneutunut kasvatteluun. Led valaisimia on muutama hankittu ja kasveille on järjestelty kasvatus paikkoja sisälle kuuteen paikkaan pitäytyen kuitenkin sisustuksellisesti siten, että asuin mukavuus ei chilien kasvatuksen takia pahemmin häiriintynyt. Ajatuksena kasvatella lähinnä pieniä kasveja ja mahdollisesti myöhemmin yrittää jotain bonchi viritystä. Kasvatus on yksinomaan sisällä ja sadon määrä ei ole tarkoitus.