huhtikuu 02, 2023, 05:55:25 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Wnb

1
Uusien jäsenten esittelyt / Tervehdys Sipoosta!
huhtikuu 20, 2021, 11:16:19 ap
Hei kaikille!

Sain viime syyskuussa intoa aloittaa chilin kasvattamisen. Kokeilu lähti liikkeelle muutamalla plantagenin siemenellä. Tulokset yllättivät, mutta satoa ei tullut (talvella kerrostalossa 20w led-lampun alla).

Tämä kausi alkoi tilaamalla siemenet fataalilta, mutta idätys alkoi himan myöhässä. Ostin omakotitalon, jonka remontoimisessa meni oletettua kauemmin ja pääsin idättämään siemeneni vasta maaliskuun alussa.

Haaveina olisi ensikaudella päivittää kasvihuone 12m2 kokoiseksi nykyisen 4m2 tilalle.
Samalla tarkoitus olisi rakentaa toimiva vesiviljelyjärjestelmä uuteen kasvihuoneeseen, johon tulen täältä kyselemään neuvoja.

Chilifoorumia on tullut luettua jo puolisenvuotta erittäin aktiivisesti ja tänään tein päätöksen liittyä teidän joukkoon.

Hyvää kevättä kaikille!