syyskuu 23, 2023, 10:26:56 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - ChilMil

1
Aloitin chilistelyn hiljalleen kaupan halppis siemenien avulla. Ekasta taimenesta tuli ihan kivasti punaista chiliä, taimikin kesti ekan talven, mutta kuoli seuraavana syksynä. Seuraavan pistin taas jostain siemensekoituksesta tulemaan. Siitä ilmestyi vihreitä chilejä, jotka olivatkin ihan hieman tulisia tuoreina. Lajikkeista ei hajua, suippomaisia.
Nyt tuo uusin on kasvanut puolisen metriseksi ja satoakin on tullut aika kiitettävästi, joten innostuin tästä asiasta enemmänkin. Yleensä tapan kaikki viherkasvit, mutta tämä jopa vaikuttaa kestävän minunkin käsittelyt. Kasvilamppu ja kaikki muut mahdolliset lisävarusteet alkaa olla hommattuina. Ensi kesän siemeniä/lajikkeita on tullut jo vähän pähkäiltyä.

Saa nähdä kuinka tästä vielä innostuukaan.