huhtikuu 18, 2024, 07:31:21 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - Kadotus

1
Niin, hyvää itsenäisyyden muistopäivää!
2
Mietin ensin että laittaisin tämän tuonne foorumin yleisiin ohjeisiin mutta ajattelin sitten että täällä se näkyy siellä missä sen pitää ja sen voi aina joku moderaattori tai admini siirtää jos kokee tarpeelliseksi.

Koska selkeästi foorumin ylläpito halusi jakaa vapaamman keskustelun ja vielä "vapaamman" keskustelun, niin olisiko tulossa mitään ohjeistusta että mikä sopii minnekkin. Laittomista asioista keskusteluahan foorumilla on kai perinteisesti pyritty välttämään tai ainakin suhtautumaan siihen varauksella ja rajoituksin, mutta jonkinlaiset ohjenuorat olisi hyvä saada. Ovat varmaan tulossa mutta tunsin silti tarvetta tähän postaukseen.

Joillekkin
saattaa tämä uusi alakategoria olla merkki siitä että siellä voi keskustella ihan mistä tahansa, joitakin se saattaa jopa häiritä että miksi moista tarvitaan. Mutta kaikkien tulisi huomioda että ylläpito olisi myös voinut poistaa kaikki aiheet jotka tänne siirrettiin, sen sijaan että niille tehtiin uusi alue jolla pyritään maksimoimaan kaikkien käyttäjien tyytyväisyys. Enkä varmaan ole ainoa joka toivoo jonkinlaisia linjavetoja aiheen suhteen... Tietenkin jonkinlaista käsitystä saa siitä että mitä aiheita tänne on siirretty. Mutta koska jotkut foorumilaiset ovat nyt selkeästi tuoneet esille omaa tuskastumistaan joihinkin keskusteluaiheisiin, ylläpitäjien vastausten lisäksi olisi varmasti hyvä jos myös "rivikäyttäjät" kertoisivat minkälaista jaottelua tähän tulisi saada. Ainahan toki aiheita voi siirtää mutta mielestäni on aina siistimpää ja selkeämpää jos saadaan maksimoitua tarkkuus postauksien sijoittelussa.

Kärjistettynä esimerkkinä olettaisin että tähän uuteen alakategoriaan kuuluisi aihe "Jäädytettyjen chilipalkojen käyttö teräaseena - Mitkä lajikkeet parhaita?" ja perinteiselle Vapaa sana-puolelle sitten vaikkapa "Autohifi - Kerro omasta laitteistostasi;)

Monelle asia voi tuntua itsestäänselvältä mutta jos asiat olisivat niin selkeitä niin ei tätäkään jakoa olisi koskaan tehty. "Kun jokin ottaa pannuun", joku voi lähestyä jotain asiaa kylmän objektiivisesti kun joku toinen luokittelisi sen eittämättä tänne, siksi tämä teksti. Omasta mielestäni uudistus on hyvä, niinkuin Rigsu jo tuolla eräässä aiheessa kommentoi "Jokohan nyt löytyi se kaikkia miellyttävä ratkaisu?"
3
Just when I had given up all hope of getting some fresh raw aji cristals anytime soon (I just love them raw, L-O-V-E), I found loads at a local grocery store. Fatalii Gourmet packages, with plenty of lovely small green ones. I'm soooooooooooooooo happy!  :D