Tällä lajikkeelle en löytänyt omaa arvostelua ja mielestäni se on sen ansainnut.
Annuumeista tämä on vielä toistaiseksi suosikkini. Tulee mieleen Cayenne, mutta paksummalla hedelmälihalla. Tämä antaa makeutta annuumimaiseen tunkkaiseen poltteeseen. Mieleni tekisi kuvailla tätä Serranomaiseksi, mutta veikkaan, että liian moni otsasuoni alkaisi pullottamaan siinä vaiheessa
Parhaimmillaan tuoreena ja jos/kun tulee ylituotantoa, niin kannattaa säilöä etikkaan(chilivaarin ohjeella).
Chillaillen 2013 päivyrissä tätä oli arvosteltu, mutta makujahan on melkein yhtä paljon, kuin syöjiäkin
Annuumeista tämä on vielä toistaiseksi suosikkini. Tulee mieleen Cayenne, mutta paksummalla hedelmälihalla. Tämä antaa makeutta annuumimaiseen tunkkaiseen poltteeseen. Mieleni tekisi kuvailla tätä Serranomaiseksi, mutta veikkaan, että liian moni otsasuoni alkaisi pullottamaan siinä vaiheessa


Parhaimmillaan tuoreena ja jos/kun tulee ylituotantoa, niin kannattaa säilöä etikkaan(chilivaarin ohjeella).
Chillaillen 2013 päivyrissä tätä oli arvosteltu, mutta makujahan on melkein yhtä paljon, kuin syöjiäkin
